Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály..
reggel hÍDtanóránkat hallottátok.. a szerzetestő.. a prédadiktátortól

rély...
sebgyógyulás az jó.. még van rá két napod.. kb .már vasárnap felé jó is lesz...de igazándiből.. majd ked felé az az igazi gyúgyulás..
de azért esetleg pénteken már ott tobzód6tol ezekkel a dévai prolongon
Na mi van viktor profeta eszmefuttatasai?

Nwekem meg volt a labujj mutet,most mar a sebgyogyulas a lenyeg.
Mindenkit más érdekel, ez természetes, s elfogadom a más álláspontokat is, csak leírtam a sajátom

Gondolkoztam ezen is, amit írsz, de szerintem nem igaz.
Nem hiszem el, hogy a csecsemő természete ilyen, szerintem a társadalmi "gondolkodás csomagok" amiket kap, az teszi ilyenné az emberi elmét, meg a valakik által teremtett világ, amiben él.
Szerintem az egész fej(elme) csak egy számítógép program, amit bármire lehet programozni...persze van aki már túllépett ezen és tudatosan gondolkodik is, nem csak a programok alapján gondolkodik/cselekszik.

Abban formában való igaz, amit írsz, hogy a jelenlegi emberek teremtik és élnek benne, azaz a fő probléma is bennünk van jelenleg.

Engem jobban érdekel az a kérdés, hogy mi módon lehetne változtatni a jelenben, a jövő valahogy nem foglalkoztat, hogy mi lesz ha.
minden .. minden a világon áldozatok és kompromisszumok összessége...
ha az áldozat amit hozol..(rugalmasság) nem nagyon fárasztó akkor még jól is érezheted magad..főleg ha nem azt magyarázod magadba folyton..ó mi a faszért jöttem én el ma...
illetve ha mindég ugyan azt ugyan úgy ugyan ott ..akkor az kicsit már unalmas tud lenni...
én pl ha megyünk és a égi jó nyomaimon megyek és mégis jól érezzük magunkat..va nmár hogy arra vágyom hogy valami úly kéne.. de az úly meg ugya az bizonytalan hogy jó lesz É ..de az hogy várod az úlyat az mindég izgalomal tölt el..és az izgalom ami a szervezetedben endorfintermelést okoz az pedig jó érzés...
szóval ezért nem szabad félni az úlytól..

tényleg meséltem már milyen jóképű srácokat láttam a plázában . na jó azért vannak határok..
látod..ez van..
te sem hozol áldozatot a régi haverért..
pedig hoz6nál.. és nem is nagyot csak annyi hogy kicsit vezetgetnéd.. ide oda...
mert ez áldozat..azt tudom..vagy egyszerűen csak rugalmasság..
aki áldozatot hoz..kissé rugalmasabb mint valami vén begyöpesedett..uzi az lehet hogy kap mást vissza..tserébe..mondjuk jó társaságot...
mert ha te is eljössz ide hozzánk mi sem mondjuk azt hogy ÓÓÓ
majd megyek mikor kedvem tartja.. hanem akkor kis áldozattal akkor megyünk amikor neked..neketek is jó..
ez a közösségi szellem és nem a magányos farkas szit-dróma...

pedig hoztál te régebben áldozatot..mikor ször zsir M. Z eská val együtt menetetek..vagy az túl nagy áldozat volt
a mobil előtt volt..
de fész nélkül feri..feri csak úgy járna mint szali a dévai race nélkül.. hát dunának mennének együtt kézenfogva az tutti
hát még te is húzotd a párt-huzamot kádár.. meg a kinalyiak.. meg a orkmán vitya.. nem látod a párthuzamot
az hogy ott kinyirják..az itt is jó lenne...mert hely a börtönben úgy sincs..meg akkor az azért már viszatartó erő lenn..
állami vagyon súlyos meg kárositása..
4be vágás .. országhatárra kiarakni..szellőztetni hogy nálunk ezt nem szabadám csinálni a közvagyonnal ..meg a sok pályázattal
annak a 3d nyomtatonak az árábol lehetne venni egy egész fegyver boltot, komplett árukészletel..
lehetetlen.... merthogy nem volt tele helyesírási hibával... vagy szöveg szerkesztőt használsz ami kijavit...

ne vedd fel.. .
műanyag pitttoly - 3d nyomtatóval nyomtatva

http://edition.cnn.com/2013/05...
kérlek Dew ne mahinálj.... lépj tul ezeken a dolgokon, kifaszt érdekli a kamat, az is csak egy csepp a tengerben, a fő probléma az emberi természet ami ilyen sikeresen vitte előre a fajunkat az okozza majd ilyen sikeresen a bukását is....

számomra sokkal inkább az a kérdés hogy a bukás után megmarado keveseknek lesz-e anyi eszük hogy a leckéből tanulva másképp csinálják a dolgokat.... ... vagy még párszor elbuknak...
te fasz én irtam. s.k.
ha felmész a fészre megnézed.
ehez nem kell titok fészbok olvasonak lenni hogy kitaláljam ez egy onnan valo bevágás...

enyi még saját kutfőböl is megy...
Pontosítok Szali , a hitelt az vissza kéne fizetni normális esetben...
Csak a kamatról beszéltem, hogy azt NEM kéne SOHA(sőt aki azt kér, kivégezném), mert ez nagyban generálja a hisztit.

A bank pénz kibocsájtó lehetőségét is megszüntetném, mert ez a másik ami generálja a hisztit, bameg milyen már beírják a számítógépbe, hogy 10MFT és keletkezik ennyi pénz a rendszerbe amiért aztán te termelsz egy rakat valós értéket,
meg fizetsz nekik kamatot is?amikor nekik valójában egy deka értékük sem volt, csak pénzkibocsátási joguk.

Na mindegy nem akarom ecsetelni, mert nem idevaló, de amikor ezt az egész mahinációt kezdte befogadni az agyam, esküszöm nem hittem el
Ron-bá,

ezek szerint te bele tudsz nézni a fészbe és fogdjunk valami szoknya mögül figyeled a témát mi te mocsok csaló, titok fész olvasó....
ezt a hülllét mindenki szereti.... hihetetlen.... vagy mégesem..
DéwÓóóóóóó
szeva Dew...
dehogy akarok én dévára menni , jo nekem itt a kis koca pályámon a környéken...

pár napja is megázott ,volt olyan hely ahol fél ora harc árán jutottam fel....nem csoda ha sir a kuplungom...
Jó reggelt!
életszemléletet bárki tud változtatni nem kell hozzá se sobert norbi, se senki más de még pénz sem....

be kell érni a kevesebbel, azt beosztani, jobban oda figyelni az üres pénz hajhászás helyett a szeretteidre, kb enyi a sztori, nincs benne nagy spanyol viasz...
te fasz nekem van egy helyem DéW-ára ha jösz spongyoriba megkapod.
te ne dumálj munka kerülő...
hol a munka könyved... bele nézhetek...

te is jól csinálod fiam(apám)... grat...

csak gratulálni tudok.
zsirferi had kötekedjek veled barátilag igy reggeli kávéhoz ezen a facebukos bemásoláson....

a társadalom semmiféle logos nadrágot nem követel meg tőled hogy azt hordjad, sőt inkább lett sikk kilogni az átlagbol és divatbol buzinak -leszbikusnak mittudom én minek lenni, a telefont holnap leteheted kikapcsolhatod, volt élet a mobil elött is, és lesz is....nem muszály a külföldi bevásárlo központban vásárolgatnod, megteheted a helyi cba-ban a magyar, vagy a sarki kisboltosnál akit még ismersz is...

enyit a közhelyekröl....

és hogy minek élek..? mert süt a nap, csiporognak hajnalban a madarak, mert vannak szeretteim akikel jo lenni, szeretem az erdőt , imádok motorozni, , kutyázni, kirándulni, és sorolhatnám még estig miért is jo.....
én is hidnak megyek ha nem jutok ki dévára.... hát senki nem gyüjt nekem egy kis lovét....