Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs vki aki ert ehez a contur szarhoz,ha mar megvettem ,jo lenne hasznalni?
Mar marakodnak a koncon a ket jobarat
Ezt a dew allitotta ossze neked?
szerintem verekedjenek meg érte...
ez fasza egy csavargás lehetett.. mondjuk ha 1,5 év alatt értek le akkor nem siettek volt idő mindent megnézni bulizni... igy van értelme, de azokat a nonstop csak mennek-mennek turákat sosem értettem, hova a faszba kell rohanni....

egyszer én is szivesen bemotoroznám kinát-indiát...
ez komoly . durva vagy. kell neked ? a ventit tölled akarta a srác két hónapja nyaggat ,gondoltam majd ezt megveheti. de majd akkor rajtad keresztül kis haszonnal. már várnak gabrielék. fenik a kaszákat. aradnál vigyázz. kint várnak az út mellett.
na jo reggelt vietkong.. milyeza szeret-nem szeret...szeret-nem szeret történet.. tépkeditek a virágszirmokat heee..
raayy en megvezsem az egészet. huto venti minden.
köszi.

rély. elküldtem a képet a hűtőről. ez 2008 as. nem jó neki. 2007 es kéne. a venti kellhet. csak lehet nem fér majd be.
Motoros checklist
ember nem bírom a gumikat vinni mert nem fer be. sajna.
kipróbáltam tegnap nincs elég hely sajna.
komoly lehetett a srácoknak

http://auto.indavideo.hu/video...
ezt mibol faragtad ki krumplibol?
Meg ne lássam
egyebkent 4t a cucc,mert a hogomba a hutobe megy ,nem a gumicsobe ,mint a 2t nek
ok,viszem mindenkepp,ha odabasznam az enyemet legyen tarcsi

sportorvosi belyegzot vigyem?
réj. kell a hűtő. kint megv eszi egy haverom. 2007 exc re rakja. lehet 4 t re. hozd ki léci.
zsír 13 db gumi kéne. ervin üzent.
a ventilátort hozd magaddal! kel egy román havaeromnak. déván ott lesz beszéltem, vele. el ne felejtsd. hozd el a hűtőket is.

gecsa.ki a haverod aki nem jön dévára? eladta már a nevezését? van még akit ismersz és nem jön? neveket légyszi .
holnap kereslek! jó hajtást am minden Dévai részernek!
az en 2011 exc 450 hez kepest ennek a balos uto ,also kifolto kb 20 fokkal mashogy all a csonk

van venti is

huszas,423 4606
Jaxy,a 16gb kartyaval 60nfps el mennyit lehet idoben felvenni?
vagy 07es 450sxf vagy 08tól vmi exc-é de 4T az tuti...
valami elérhetőséget dobhatnál legalább az adatlapodra...ezen volt a venti is?
érdekelhet mind2 csak tudjalak felhívni
adok érte 2db gumiszerelő vasat