Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy mert mikor azt mondja.,. törjön kezem lábam, follyon a vérem..akkor arra gondol...
inkább jobb lenne ha ovatos lennék..mert ha valami bajom lesz.. ki irlya a telisteligázrovatot .
jajja..jajjj tezsvirek, nálam is nagy a bajság , én is mennék szivesen dévára, a motorom is egyben van, de lécci dobjátok össze nekem is a többit...előre is Danke Schőn...
ez hülyeség..
pl én telis teli vagyok lyaúképű haverokkal.. még is raAnda vok mint a bűn..
szóval azért mert sok a gazdag haver még lehetsz csóró...is nem..
de

szőr zsir ferrit meg teli van ügyes haverekkel.. dév szoliQr...zerge...kordélys.. a román aradi haverlyai...bálylint.. rély...eská...kis boresz...és a szaki aki belövi eki a verdáit.. dem zsóti. ..
osztt mégis veszet felysze nyele marad...lehet hogy azért mert nem feccöl bele elég pénzt hogy motorozgasson..
ha kiugrott a szög a zsákból.. bálylint locsolta ki ...

lya.. ürülök hogy lyakszinak IS lyaú let véhge ez a qÚplung
kicsit odafigyeltek rám..elmagyarázom hohgy mi miért és mindjárt belörről kifelé meg is olayozzátok a Qplungla,mellákat..mert máshogy nem jut be az olaj..csak a belső rugónál lévő furatokon át
de sikerült..

tehát ..ez már akkor nem téma...figyuljatok
összefogást sHűrgetek...figyulyatok..
van egy ember.. 3 hete nem beszéltünk.. és ma felhivott azok után az öt szentesek után..amiket szórtam szét itten reggel..frutti helyett..pedig még irtam is...csak annyia el van az ember wakkulva..nem látja csak amit akar...(mint általában a fÁn atikusok..)
szóval felhivott. képzelehetitek mekkor a baj akkor ha engem hivott
há én azt mondom.. dobjunk össze pézt.. felyenként 12..sőt elég 10 ályró is.. ha tizen megcsináljuk.. megmentlyük a fórumot...mi több a világot...
mert ha ez az ember ..valamiért nem jut el oda ..a kinemmondom racéra.. akkor qÚrwa nagy lesz a baj...

megent árulja a motort..ittten 2-3 szor akcióassan 600-800 ezer között keddig...
meg mindent...
lesznek oltsó láncok is ..meg labdacsok is..
mert emeberünk 362 naplyán az élteti hogy erről a versenyről beszél.. am aradék két napon meg ezen a racén motorozik...
és olvassátok is ..hogy irja is..hogy nagyon menne..ez nem vick
ugyhogy..
állyon össze az a tiz ember..és dobjuk üssze a lóvét.. de sebtibe..
különben ..világ vége lesz péntektől...
armaGGGGedddon... gém ówer...ende..finis.. kápÚ...
és ez nem vick...itt nincsenek öt szentesek...
mondom hivott 3 7 után... .
mondom geci nagy a bajság
Lehet hogy gyenge,de sajnos ez az igazság! Tudom hogy kicsit kellemetlen hogy sertéseket hágsz,de ha már ezt csinálod,vállald büszkén!

Elkészül hétvégére a szarod?
Igen leesett mire gondolsz...azt is meglehet növelni...de igy én ugy ereztem dogivel lapátolja be az olajat,es a kosar most engedi is ki...lehet h jobb is majd a hőelvonása
mondjuk ha működik faszán akkor oké..

én azokra a pici lyukakra gondolok amik ott bent vannak a rugok helye mellet.. 3 egymás alatt...
Ronis...emlekeim szerint errol beszelt Zsoci,hogy ezt furkaljam meg,ezert furtam meg 4 es furoval...a meglevo lukakot pedig felnagyobbitottam 5-re.....nekiallitottam egy meredek oldalnak es ott probaltam indulni 1,2,3 al es csusztattam emelte ki az elejet es....na de meg sem nyikkant....es most a kuplungnak is masabb a hangja,csendesebb mintha...Aztan raktam mas friss olajat is bele,amit hasznaltam a yamahoba full sintetikusat 4t, abbol 8 deci volt es en meg raktam csak 4 t olajbol meg 2 decit,hadd pancsoljon ...
Jxy ezt jol szétfurkáltad... arra gondoltam ahogy igy elnézem lehet hogy a rugok mellett ott bent a lyukban kellett volna nagyobbra furni a már meglévő 3 lukat...
Ez nagyon gyenge volt... De tőled azért nem rossz.
amit Viktor mond se hűlyeség...(bár álltalában az.. ) mármint hogyha kevesebb olajat teszel bele hamar megégnek a dolgok odabent... ami nem jo..
nincs elegve,nincsen beverodve,az olaj is nagyon friss benne...Na de a mostani tuningal mar kimaradt a sirasa
Jaxy , megnéztem a videodat, ahogy neked sir ott a dombtetőn az elég gáz..
ott valami olyan lesz hogy el van benne égve ... vagy az olaj, vagy a lamella felszin, vagy hullámos a fém,....
szép ez a sherco..
annyi ügyes haverral veszed magad körbe . ugyan kérd már meg valamelyiket tanítson meg motorozni.
Mostmár tényleg elég volt.Átirányítom a telefonomat a tiédre.Már a ságától is hívtak,hogy csirkéket és pulykákat is vállalnál-e.Mondtam nekik hogy 99% hogy biztos,de azért kérdezzenek meg,csak késő este hívjanak,mert ilyenkor még rendezgeted a malackáidat!
1 kis malac röf-röf-röf...
Levi kúrja töf-töf-töf!
Gondoltál? Nem szeretem mimkor ilyen nagy szavakat használsz!
Ne tereljééé! Egész nap cseng a telefonom! Nemkeeesírnimalackák!
Egy kevves eso jutott Deva es kornyekere is?kis porszarito
Babici Mihuk barátom az tud a sárga fekete overall-os
(nagyon durvan szépen jön fel)
https://www.youtube.com/watch?...
bálint.
nem fizettem be én a heléyszinen akartam nevezni. de közben úgy alakult hogy betettek havri helyett mert lesérült. ezután kaptam egy nevezést egy havertól ingyen. havrinak oda kéne adnom ha már vele beszéltem le. a 100 jurcsit. azért kellene egy ember aki átveszi a másik nevezést. és akkor annak az árából tudnám odaadnio a havriét. kicsit komplikált mi?

közbe meg úgy alakult hogy ezen a héten egy buznyákom sincs versenyezni . de kedvem meg lenne. szóval csak akkor mék ha vagy visszaadják a befizetett manit és abbol fizetem ki a havriét. vagy megveszi valaki. vagy nyerek a lotton. vagy zsír feri ad kölcsönt amit sose adok vissza.
Egyre gondoltunk Zaránd Úr!
Na teszteltem a qplungot....10 perc ,nekiallitottam a banyaba es 2,3 ba inditottam,kinoztam porgettem...mondom megduvadsz geci,de birta te...semmi nyikk,nyekk...ugyhogy igy marad.MOst ha nem kap olajat...akkor nagy baj van.Lassan kuplung szettet kell csereljek mert kezd igen kint fogni,es latszik jol ,hogy el van kopva...de ezutan nem sir a kuplung es nem marad szarazon..
szali.. ebből az esőböl egy tsepp sem esett le.. a zarándban.. ellentétben a fél órával ezelőtti..az ott is felhőszakadás volt
http://koponyeg.hu/t/Szeged
és ott most is csepereg
de a bakonyi takonyhoz képest 6almas nagy a por