Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 2007 exc t mondtak,nem vagom az evjaratokat,hasonlit az en 450 re

a venti miatt vettem meg,de most jott meg

25 ert odaadom neked,mert ilyen szepen beszeltel a Ferenszrol
van neki. zsír már tegnap volt bent tudom a gumakerestől. holnap elhoz máég 12 db ot. remélem. nekem hoztak 20 db ot. meg eladásra 20 at.
réj. ez vagy 2007 es de xc. vagy 2008 as exc. metrt 2007 ben az exc még a régi dizájnal jött ki. az sx volt az első fecske 2007 ben ezel ahűtővel. sajnálom amugy mert szép. kellett volna. egy 20 ast is megérne.
dehogy visz gumikat,azokat mar megelozte,mert nem tudtak gumit szerezni

a verseny mar elkezdodott
itt pesten a gumakernel
igy tudtam megmenteni hogy ne öljék meg. most ujra szeretik.
zsír. ezt a számot kll mnajd hivni arad előtt. aki átveszi a gum ikat.

0040727656595 nem beszél magyarul a srác de a munkatársa igen valami bolt az ut mellett. majd ha hivod a magyar szol bele . kéne nekik egy ventilátor is.
2007 evjarat,szep all

itt van

mi legyen az ara?van ventill is konzollal
na ez a tutti..
ott aztán a belső részről bemegy az olaj rendesen a lamellák közé

racéra sok sikert mindenkinek...
ez a szép a barátságban..
egyszer azt mondod szegény zsirnak hogy megölik az aradiak..most meg csak ö az akit szeretni fognak..csak hozza már azt a gumisort..
na ezért szép ez a ...szerelem
de legalább addig biztos nem ölik meg

készüljetek készüljetek...
bár szerintem..a porban egy kopottas six is jól fog muzsikálni...főleg a füvesben ..+ az oldalazókban..na ott tavaj a kroccgumi eléggé csúszós volt a lefelékben
rééj. évjárat? és menyi az ára?

a gumival jól kibasztál magaddal. holnap gyors szereld át mitasra. zsírnak van 10 db. bespájzolt.

zsír hiova lettél fészről?

12 db gumit kéne lehoznod a gumakerből. sehogy máshogy nmem lehet már megoldani. tudom sok pénz. artadon kifizeti ervin. mocskosul várják. ezek abban vannak hogy holnap odakerül. kérd az én nevemre. nagyobb kedvezményt adott acsávo elvileg. már vettünk vagy 30 db ot. elvileg aranyfogunak is kéne egy . akkor már 13 db. de a 12 a biztos. ervin száma. 0040728669966
másik száma. 0040755137781

arad előt jobval kéne hivni hogy kiérjen az uthoz. nagyon hálás lene ha lehoznád.. kelene neki egy ventilátor is! fészről elvesztél. kitörölted magad?
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Nekem egy Gas Gas 450 SM van. 2003-as évjárat.
A segítség ahhoz kellene, hogy mennyi olajat kell önteni a motorba?
Nem rég cseréltem le és akkor 1,8 l töltöttem bele. De én ezt soknak gondolom.
Tud nekem valaki ebben segíteni?
Köszönöm.
málnás habos
málnásan
500 ft ert megteszi
Elado exc 250,300 huto ,parban,serulesmentes!
belseje
szegasztok

igy jó lesz?
Zsir,te nem egy ac 10 fekezgettel szet aszfalton,mikor egyutt mentunk?
Michelin ac 10 lett hatra,nezem made in czech republik,lehet mitast vettem michelin arban?
http://youtu.be/thxgAo2Ujpw
Aki bírja a videó alatti zenét végignézheti én nem bírtam

Red Bull Hare Scramble 2012 - ride with Lars Enöckl
Az 1 est igen
Leszarom,egy szarhazi ember,a joval gyengebb nsr el is mindig megkapta az 1mp jet koronkent.Csak tudod,h egy nemzetk zsuri szemebe belehazudik,3x tettenerik csalason,es meg motorsport kozelebe engedik....

Egyszer filctollal rajzoltam egy faszt a motor hatuljara,es kiirtam,h ezt szopd ki dudas atti!a rajtracson eszrevette vmi sportbiro,es nem engedtek elrajtolni,amig le nem ragasztom,de a sarga ducktapen is atlatszott