réj. ez vagy 2007 es de xc. vagy 2008 as exc. metrt 2007 ben az exc még a régi dizájnal jött ki. az sx volt az első fecske 2007 ben ezel ahűtővel. sajnálom amugy mert szép. kellett volna. egy 20 ast is megérne.
zsír. ezt a számot kll mnajd hivni arad előtt. aki átveszi a gum ikat.
0040727656595 nem beszél magyarul a srác de a munkatársa igen valami bolt az ut mellett. majd ha hivod a magyar szol bele . kéne nekik egy ventilátor is.
ez a szép a barátságban..
egyszer azt mondod szegény zsirnak hogy megölik az aradiak..most meg csak ö az akit szeretni fognak..csak hozza már azt a gumisort..
na ezért szép ez a ...szerelem
de legalább addig biztos nem ölik meg
készüljetek készüljetek...
bár szerintem..a porban egy kopottas six is jól fog muzsikálni...főleg a füvesben ..+ az oldalazókban..na ott tavaj a kroccgumi eléggé csúszós volt a lefelékben
a gumival jól kibasztál magaddal. holnap gyors szereld át mitasra. zsírnak van 10 db. bespájzolt.
zsír hiova lettél fészről?
12 db gumit kéne lehoznod a gumakerből. sehogy máshogy nmem lehet már megoldani. tudom sok pénz. artadon kifizeti ervin. mocskosul várják. ezek abban vannak hogy holnap odakerül. kérd az én nevemre. nagyobb kedvezményt adott acsávo elvileg. már vettünk vagy 30 db ot. elvileg aranyfogunak is kéne egy . akkor már 13 db. de a 12 a biztos. ervin száma. 0040728669966
másik száma. 0040755137781
arad előt jobval kéne hivni hogy kiérjen az uthoz. nagyon hálás lene ha lehoznád.. kelene neki egy ventilátor is! fészről elvesztél. kitörölted magad?
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Nekem egy Gas Gas 450 SM van. 2003-as évjárat.
A segítség ahhoz kellene, hogy mennyi olajat kell önteni a motorba?
Nem rég cseréltem le és akkor 1,8 l töltöttem bele. De én ezt soknak gondolom.
Tud nekem valaki ebben segíteni?
Köszönöm.
Leszarom,egy szarhazi ember,a joval gyengebb nsr el is mindig megkapta az 1mp jet koronkent.Csak tudod,h egy nemzetk zsuri szemebe belehazudik,3x tettenerik csalason,es meg motorsport kozelebe engedik....
Egyszer filctollal rajzoltam egy faszt a motor hatuljara,es kiirtam,h ezt szopd ki dudas atti!a rajtracson eszrevette vmi sportbiro,es nem engedtek elrajtolni,amig le nem ragasztom,de a sarga ducktapen is atlatszott
a venti miatt vettem meg,de most jott meg
25 ert odaadom neked,mert ilyen szepen beszeltel a Ferenszrol