a tul sok motorosal mindig ez van, még idehaza is ,romániában meg főleg, hogy valakinek mindig van kinja-baja , ez rossz, az rossz...arrol meg már nem is beszélve mikor a fele banda fel sem bir menni az ottani hegyeken...ááá nem az én világom az a sok fős vonulászás...
Itt porzik a szar is.Tegnap 140km es 2 kilo por a testbe ..ma is megyunk de hard szekcioba.Lassan morzsolodik le a banda,motorhiba,2 balesetes...Meg kozbe vinyog a qplung is...most olajat cserelek megint,mikor forosodik fel akkor nehezen is tudok valtani,most pedig belerakom a jo finom dizel olajat
azt nem tudom nekik hogy sikerült a prolog, de én kurva jot kapirgáltam itt a környéken, igazi román filinges sziklás szétmosott patakmeder amiben csobog a viz, király sziklák.. jo volt...
Raay, A kameraba nincs ertelme nagyobb mint 8 G kartyat rakni,mert az aksi hamarabb kinyul mint,hogy megtelyen.Tall HD ba a legjobb filmezni,de a HD 60 kocka is nagyon jot dob.Hangilag szelzajos de a kepet be lehet allitani,hogy nagyon jo legyen,sot akar mikor csinal olyat mint a gopro,csak be kell allitani,a sajat szoftjabol.Ha erdekel majd leirom mit es hogyan.
A gaz legyen veletk...
elég a 30fps re állítod az emberi szem úgy sem képes lekövetni a 60fps,t vagyis nincs túl sok értelme,csak h lassjtani meg nagyon szerkeszten iakarsz... 16gb re kb 3óra sztem felmegy,de ha csak 480p lenne akkor akár több is... simán nézhető az a minőség is,de ha 720p-ben akarod akkor nem bír annyit...
ami a kormány nyaknál van gyárilag az tulnyomsásos zárt tartály, ahogy elkezd a folyadék melegedéskor tágulni először oda tud fel "tágulni", és amikor már azzal együtt is eléri a sapka nyomását akkor lefuj a hűtősapka...
ez a tartály arra a csőre van kötve a sapkánál igy ebbe a tartályba nyomja a fagyállot és nem a földre, ahogy hűl onnan vissza is szivja..
fontos hogy a kiegyenlitő tartálynak mindig legyen a tetején lyuk ha megtelik akkor ki tudjon onnan is folyni a töblet.. a bekötés viszont alul legyen hogy vissza tudjon szívni.
szart vettél GOPRO 70-90 120e a szett ultra HD 1xrü mint a baxas megbizhato es mindehva feltehető
a conturra nem igaz nekem volt és annyira utáltam hogy el ajándekoztam.
nem is beszélve a képe gyakran elmászot menet közben
1 dolog jobb mint a gopro van benne gps de egyebbként mindenben szarab..
unatkozom olyankor, oda cseszi a motorozást....