én nem tudom ismeritek e de most de itt volt nálunk a panoraman a versenyen egy srác valami Raymund ott zsir-ral a depóban... gondoltam megírom nektek tudjátok meg !
az Raymundnak akkora egy beképzelt nagy pofájú Te, itt a román srácok kérdeztek haverék hogy be volt e tépve, szív e valami drogot ?
mert olyan furcsán viselkedett, meg ha kijött versenyre miért nem motorozott csak arcoskódot magyarázott s így meg úgy azt finnyáskodót mindenen, ott a prolog után égésznap napozott motorozás helyett mint egy lányka. Mesélte ha por van van akkor ö nem motorozik, ha sár van akkor sem motorozik, ha eső van azt sem szereti, ha mennek előtte akkor sem motorozik....
Nem hiszem lenne barátja vagy akár egy macskája annak a Raymundnak.
Zsirnak is van egy stílusa de poénkodik jó kedvű és segítőkész, de ez a Raymund tenyérbe mászó kis önző disznó.
ZsirFeri ott volt a második nap elterülve a széken teli fájdalommal s fel állni sem tudott, egyszer sem segített neki, nem is értem mit lát benne ez a Zsir ebben a Raymundban hogy baratkozik vele.
muszáj voltam ezt itt leírnom mert ott rontotta a társaságot, s a buzis stílusával állandóan a motorját simogatta mosogatta, tisztogatta, azt nem vette észre mindenki röhögőt rajta mekkora egy hülye s alig várták tűnjön el.
nagyon lejáratta magát.
gyertek máskor is.
a sorban állós dologról annyit. kár belemagyarázni bármit is. ez verseny volt. nem sorban állás. aki beáll és pihen kisbirka módjára az ne szóljon be annak aki utoléri őket és bevág előre. úgy ,hogy nem veszélyeztet senkit sem testi épségben sem másképp. annyi hogy jó ,ha nem kell visszagurulni a várakozók közé, mert mondjuk nem sikerül.
és szerintem szenzációsan jó volt pláne a vasárnap. az kárpótolta a szombatot. de az sem volt könnyű csak inkább nem volt élvezetes. a prolog is kurva jó volt. a por miatt volt szar ha szar volt. más tekintetben hibátlan.
Csak h szpojam a faszodat is,en sokszor rosszul ulok a motoron,kisse hatul,de mivel sokat neztem extremanduro1 videokat,ahol a ktm es csako,akinek a sarga ponyvas bszv s ifarol szarmazik az uleshuzata,mindig elore huzza magat.En is probaltam ekepp figyelni a dolgokra,menet kozben bevillant a helyes ulespozicio
A felszerelesrol annyit,h most vettem fel eloszor szemuveget,pancelt,mert beparaztattak.Csizmabol sincs 2 v 3 par.2gatyam van,m 3 mezem.Valoban jobban kell keszulni minden tekintetben,de szeretem a lazasagot
Vik,nekem ez volt az elso enduro versenyem,amire beneveztem.Az,h keveset motoroztam,egy dolog,3 nap alatt belejon az ember.Nem voltam tisztaban az ottani talaj,egyeb viszonyokkal.Mikor kivettem ott a motort,jottek hosiek,stb.....kutyaztak a h gumimat,meg a 0.7 es nyomast.Tanulni mentem+gyakorolni,ha mar itthon nem tettem.A prologon ,ha 49 es idot megyek,amire szerintem lett volna esely ,azt mondanam ,h megcsinaltam ,amit szerettem volna.Egyebkent a prolog 25 km e ,nekem kb 50 nek tunt.A 10 cp s 100 km amugy nekem valoban sok ,kicsit unom,h fel,le,fel,le,fel,le,fel,le.Eleg lenne nekem 60km is.Elismerem,nem tudnek tempoval,megallas nelkul lenyomni 100km t.Hat ez van ,ennyiert
jaaaj öreg hogy veled is mindig történik valami simán szájba baszkodtam volna a nőjével együtt szana széjjel le se vettem volna a bukót azt ahogy tavaly mikor a papát elvertem a bottal a réten mikor odajött pampogni azt mikor megpálcáztam utánna még más is de az már csúnya történet......
déwedéknek mégeszer köszi a 7 végét...
hálás vok hogy megspóroltatok egy rakás lóvét . robur mesélte hogy kicsit most nem olyan volt mintthawai.. nem voltak szopó részek.. minden ment elsőre...ami nem azt jelenti hogy nem volt fárasztó..mert csak az fáraszó ha 100km motoozol a pusztai utakon...racer tempóban.. de azt mondta olyan igazi kihívásos bicskatöretős..nem volt...mondjuk ez látszik is hogy mindenki nagyon közeli időket ment...
mindjárt jön kiabálós és leugat..de belül ö is tudja hogy ez igy volt...
+még egy pozitivum...a 7végéről.
anyi videón is rajta vok.. hogy el sem hiszem egész vidizésem alat nem kerültem fel ennyiszer mint most
+a hely maga volt a peredályz...
bontós ..
faxák voltatok...
a prolóng az az ami qlyúrva sokat számit...
ha nem a 80on időkel mész pénteken.. most a tilyéd a kupa
de mivel ez egy racé.. és a sok ha..ha..ha ból van a hahota
meg a mÚhahaha. .
ezért ez nem számít..
DE akkor is jó az eredmény ha mindent nézünk!
a 3dik napi meg nagyon faxa
rély..
rély.
rÉLY
ezt már nem tudod kimagyarázni...
a kevés hajtáson alapuló felkészületlenségből adódóan...nagyon eldáradtál az 50 perc prológ alatt..ami azért Qwra jó eredmény (ha vili ott lett volna most ő a bajnok)
és gyomor-idegből kaptad az elégtelent...
és azt akarod kibe magyarázni hogy balfaszul..racéra mész..és a szállásról a fele cuccot otthon hagyod.. ..
na neEE mert ha vasárnap utcsó helyről el tudtál indulni...
hát tudhattad volna hogy szombaton nem leszel a legalja.. akkor ez csak.. olyan bele-magyar-ázkodás
ismerd be .. a az a 0 óra amit idén hajtottál az kÚrwa kvés egy ilye racéra..alapozásnak..
nem
én mondtam...
ha elég let volna az a 2szer 10perc motorozás amit a zidén csinálsz ..és mondjuk befejezed a B nomot és mondjuk a legjobb magyar vagy.. akkor erről a racéról meglenne a vélemény..nem....
szoval..
okos gépészmérnök ként beismerhető hogy egy ilyen racéra kicsit .. kicsit.. többet kéne gyúrni mint az a 2x 1 óra meg 2x 1,5 óra motorkázás...
igazam volt vagy igazam van
robúr is hivott hogy itt is voltak hibák.. amik icsit bosszantják.. pl az A első csekkponton a sorbaállásnaál... ott volt aki nem jutott fel.. az egyik 2 órát kapott a mieink közül..a másik 1 órát kapott...és a román ismerősök meg szépen felguringáztak oldalt oszt sebünt is sem semmi...
szali is ott verte meg krisztihányt...eskát.. aki előt le a kalappal..
hogy még ig is... nagyon ott volt...
a sok ha ha hákat is leszámitva ..a 3dik legjobb magyar...robur meg a negyedik .
csoreszről szó sem esett.. ö hozta a formályát.. és ..hát valakinek elsőnek is kell lenn a magyarok közül jó voltál áki megent
itt egy felhasznaló face hez neve félős fajta van jóga a HardEnduro csoporthoz. kostoljatok bele probaljatok ki. http://www.facebook.com/groups...
user: felosfajta@gmail.com
pass: Felosfajta
s láthatja az összes képet és info-t, mindeki hasznátja.
déw. száz 100alék igazad van...
pl jakszivál az egész csapatnak(3 ) annyiba kerül mint idd egy nevezés.. a többi szállást ha számolod.. kb 1/5 ből kijön...mint ez a déva... ami alaphangon..80rugó.
de akinek ez kell ezt csinálja..akinek meg az az meg azt.
lefeltöltést már megoldottam... ..
rályalyöttem...az agyammal hogy ugyan úgy letöltöm mintha a tévén akarnám megnézni a danlóderrel..osztán meg simán betöltöm a juhtúb csatornámra...ott kicsit igazgattam rajta ..összeraktam ..és ilyen lett. ezen már nem 30mp szpotok..ezek egy helyen a lényegek...
pl: cime.. 5nyuszi öcsi az ugri bugri.. http://youtu.be/cQ0p_3M03J4
ZSIRNEK KÜLDÖM! Látod Ferikém BONTÓS VILI az utolsó nap 2-ik a magyar indulók közül az idő alapján! Sajna a prolog időm miatt az összesítés nem lett olyan jó!
mondjuk lehet szirferi csinált egy ál nicket... bocs frenszisz fünf euro cent volt..
az Raymundnak akkora egy beképzelt nagy pofájú Te, itt a román srácok kérdeztek haverék hogy be volt e tépve, szív e valami drogot ?
mert olyan furcsán viselkedett, meg ha kijött versenyre miért nem motorozott csak arcoskódot magyarázott s így meg úgy azt finnyáskodót mindenen, ott a prolog után égésznap napozott motorozás helyett mint egy lányka. Mesélte ha por van van akkor ö nem motorozik, ha sár van akkor sem motorozik, ha eső van azt sem szereti, ha mennek előtte akkor sem motorozik....
Nem hiszem lenne barátja vagy akár egy macskája annak a Raymundnak.
Zsirnak is van egy stílusa de poénkodik jó kedvű és segítőkész, de ez a Raymund tenyérbe mászó kis önző disznó.
ZsirFeri ott volt a második nap elterülve a széken teli fájdalommal s fel állni sem tudott, egyszer sem segített neki, nem is értem mit lát benne ez a Zsir ebben a Raymundban hogy baratkozik vele.
muszáj voltam ezt itt leírnom mert ott rontotta a társaságot, s a buzis stílusával állandóan a motorját simogatta mosogatta, tisztogatta, azt nem vette észre mindenki röhögőt rajta mekkora egy hülye s alig várták tűnjön el.
nagyon lejáratta magát.
gyertek máskor is.
elmondtam mar a fészre nem beirni kell hanem ki venni te fax.
egyébbként igazán te vagy a félős mert nem mertél eljönni dévára megint be égsz mi ? 525 cc mennyi kellene oda 990 cc hogy elmerj jönni fiam.
125cc körbe motorozott volna ott egy két kislány...
és szerintem szenzációsan jó volt pláne a vasárnap. az kárpótolta a szombatot. de az sem volt könnyű csak inkább nem volt élvezetes. a prolog is kurva jó volt. a por miatt volt szar ha szar volt. más tekintetben hibátlan.
hálás vok hogy megspóroltatok egy rakás lóvét
mindjárt jön kiabálós és leugat..de belül ö is tudja hogy ez igy volt...
+még egy pozitivum...a 7végéről.
anyi videón is rajta vok.. hogy el sem hiszem
+a hely maga volt a peredályz...
faxák voltatok...
a prolóng az az ami qlyúrva sokat számit...
ha nem a 80on időkel mész pénteken.. most a tilyéd a kupa
de mivel ez egy racé.. és a sok ha..ha..ha ból van a hahota
meg a mÚhahaha.
ezért ez nem számít..
DE akkor is jó az eredmény ha mindent nézünk!
a 3dik napi meg nagyon faxa
rély..
rély.
rÉLY
ezt már nem tudod kimagyarázni...
a kevés hajtáson alapuló felkészületlenségből adódóan...nagyon eldáradtál az 50 perc prológ alatt..ami azért Qwra jó eredmény
és gyomor-idegből kaptad az elégtelent...
és azt akarod kibe magyarázni hogy balfaszul..racéra mész..és a szállásról a fele cuccot otthon hagyod.. ..
na neEE
hát tudhattad volna hogy szombaton nem leszel a legalja.. akkor ez csak.. olyan bele-magyar-ázkodás
ismerd be .. a az a 0 óra amit idén hajtottál az kÚrwa kvés egy ilye racéra..alapozásnak..
nem
én mondtam...
ha elég let volna az a 2szer 10perc motorozás amit a zidén csinálsz ..és mondjuk befejezed a B nomot és mondjuk a legjobb magyar vagy.. akkor erről a racéról meglenne a vélemény..nem....
szoval..
okos gépészmérnök ként beismerhető hogy egy ilyen racéra kicsit .. kicsit.. többet kéne gyúrni mint az a 2x 1 óra meg 2x 1,5 óra motorkázás...
igazam volt vagy igazam van
robúr is hivott hogy itt is voltak hibák.. amik icsit bosszantják.. pl az A első csekkponton a sorbaállásnaál... ott volt aki nem jutott fel.. az egyik 2 órát kapott a mieink közül..a másik 1 órát kapott...és a román ismerősök meg szépen felguringáztak oldalt oszt sebünt is sem semmi...
szali is ott verte meg krisztihányt...eskát.. aki előt le a kalappal..
hogy még ig is... nagyon ott volt...
a sok ha ha hákat is leszámitva ..a 3dik legjobb magyar...robur meg a negyedik
csoreszről szó sem esett.. ö hozta a formályát.. és ..hát valakinek elsőnek is kell lenn a magyarok közül
akit érdekel sok info van s elérheto igy:
itt egy felhasznaló face hez neve félős fajta van jóga a HardEnduro csoporthoz. kostoljatok bele probaljatok ki.
http://www.facebook.com/groups...
user: felosfajta@gmail.com
pass: Felosfajta
s láthatja az összes képet és info-t, mindeki hasznátja.
pl jakszivál az egész csapatnak(3 ) annyiba kerül mint idd egy nevezés.. a többi szállást ha számolod.. kb 1/5 ből kijön...mint ez a déva... ami alaphangon..80rugó.
de akinek ez kell ezt csinálja..akinek meg az az meg azt.
lefeltöltést már megoldottam...
rályalyöttem...az agyammal
pl: cime.. 5nyuszi öcsi az ugri bugri..
http://youtu.be/cQ0p_3M03J4
a gurulóköves 3dikban.(ez fel le)
http://youtu.be/1pqVRYt1T70
a betmenfeljáró mellett..ez is komplex
http://www.youtube.com/watch?v...
a másikokat nem vágom be mert azt déved csatornályán már láttátok
http://www.motoclubhaita.ro/db...
http://www.motoclubhait
a.ro/db...