Viktor ezzel a kinai hasonlitgatással csunyán mellé löttél...
ember Kinában Népköztársaság van! tudod ami nálunk volt régen Kádár idején... szo nincs ott a liberalizmus által kreált, demokráciárol nagy közös érdek van, sok kicsi hangyával... és bizony aki ott lop az keményen börtönbe kerül,akár mekkora párt funkcionárius, de nem ritka a sikkasztás miatt a halálos itélet sem!
látjátok erről meséletm..
ha nem lexs za déáva.. világvége lesz..
vörd óver..káput...
mér nem hivod fel azt a gecsa féle számot...
vagy havrit hogy ne haragudjon.. őmár úgy is bebukta ...oszt akor igy járt.. olyna sokan lyárnak igy.,..
a veled hajtásról nem is gondolodtam.. vagy te tudtál volna bár milye n ehgyben is vezetőként müködni..
na mennyé mán.. ez még vicknek is jó..
vik. én nem megyek sehova ,ha nem tudok dévára menni az hétszentség ,hogy hónapokig rá se nézek a motorra. szóval rám ne számíts most hétvégén. de úgy szeptemberig sem. na lépek a rabszolga gyárba. melozni.
amúgy tegnap csináltam valamit..de rályalyöttem ..enyiért ..enyiert hülyesé gaz ta a drága időt elbaszni
inkább menyünk ki hajtani..csak legyne a 7végére erre vezető is meg időm is
mert ha déva elszivja az összes magyar motorost..velem mi lesz
amiben nicns igazad, ha vissze vennénk magunkat akkor menne a dolog, hidd el. mindenki a saját kis tinoit tartaná, a kertet kapirgálná s lenne motorozásra is idő.
nem kell a TV meg a buzi média ami rád erőszakolja a mocskot.
én pl .mindent önerőből végzek, fá val fütök, nappal fütöm a meleg vizem, csak asszonyt nem birom rávenni a füves kertem legyen veteményes... de az se kellene vennem.
ne haragudj de kint a skandinavoknal a népnek a 99,9% de a svajciaknál is öreg több 10 éves autokkal járnak ha lehet bicajjal mindig, minek a akkor a benya fiam.
a hiszti meg kell gyözni a parasztott erről, hogyan TV müsor átszervezés.
De akkor jönne a libikoka duma itt cocializmus folyik... stb stb.
milyen volt a régi csepel motor, a Pannonia, még mindig megy, és mennek, a csepel teheruatok, 5 tonna volt annyi vas volt benne.
MI a fasznak ülni egy irodában sok millioan amikor kapálhatná kapirgálhatna a kis veteményét amitől boldog lenne ha látná kibujni a zöldet, nem most inkább vagy elhizik vagy jár egy külön épületbe edzeni, sulyokat emelgetni hogy el ne hizzon.
basszom éljen a cocializmus...
á..bakker..
én is csak raPszolga vagyok.a helytelen irás raGszolgálya
de a korai nyugdillyról szó sincs.. viszont ha 50 körül már nem úgy telejsitesz.. mehetsz amere akarsz..még arra 15 évre.. mert megbecsült állami rapszolga vagy
dehát valakinek el kell oltani az égő roncsokat...
és én még ezt élem is.. mondjuk van amit jobban szeretek.. de az is a szakma része
csak azokat a zaftosakat..nem szeeetitek olvasni..pedig tanulságos az összes baleset...mert mind valamilyne mulasztás eredménye.. .
általában a körültekintési hilyány és a silyettcshég..a rohanó világba rohanás a hiba tálym warior
pont a napokban tapasztaltam. van egy meló. a gazda kétnaponta hívogat hogy miért nem ott vagyunk nála. holott majd csak ősszel akar beköltözni. nem érti hogy más helyszin van ami most fontosabb mert költöznének. egy pár nap alatt kész lesz ha felvonulunk. de ez nem nyugszik. naponta hív és üldöz. ha meglátom a nevét kiütéses leszek. fel se veszem neki mert felesleges. de ez üldöz! kikapcsolom legyen nyugtom, de üldöz. 50x hív mikor ki vagyok kapcsolva csak hogy lássam 50 x hívott. na ekkor bemérgelem magam és felhívom. elkezd üvölteni hogy nem lehet elérni! mondom mit gondolsz te barom! mi a faszért van kikapcsolva? azért hogy ne lehessen elérni! ezen meg fel van háborodva. idióta barom. az ilyeneknek nem szabad dolgozni. azt hiszi a tulajdona vagy ha neki dolgozol pár napot. képbe lesz rakva csak jussunk oda. kicsit még idegel akkor bútora se lesz. se pénze. viszont lesz sok kék folt a nagy kövér fején.
sajnos tényleg rabok vagyunk . s mindenki türelmetlen. azonnal akar mindent .
kiváncsi vagyok meddig lehet feszíteni a húrt. egyszer minden kötél szakad. lehet ez 100 év
lehet 200 vagy 10 vagy 3
egyébként dév. hogy nem fizetünk visza semmit. semmi hitelt senki senkinek. se kamatot. az igaz hogy Magarország képes lenne fentartania önmagát élelmiszer elléátásban nem lenne gond . ipart fel lehetne éleszteni. de nincs nyersanyagunk. elcsatolták. s ami a legnagyobb gond. energia sincs. nyersolaj. attól függ ma minden. azzal tartanak marokban gazdaságokat. bár lehet nem igaz van gázunk és kőolajunk. de kevesebb mint amit elhasználunk. tehát másokra szorulunk. és ez elég ahhoz hogy a markukban tartanak . pár ember ül egy sakkasztalnál és úgy játszanak országokkal ,kontinensekell népekkel ,mint a bábúkkal.
MIröl beszélsz fiam.... te hasonlóan élsz csak még okosabban mint én...
mert annyi a felelőséged ami az napra szól a parancs....
5 napból 3 dolgozol stb stb ez a rendöri tulzoltoi munka fiam... korai nyugdij lehetőség.... kis lové kis probléma, kis teher.... szabad vagy..
egésznap a forumot nyomod.... gondolj csak bele ha minden bill. lenyomás pénz lenne már trilliomos lennél.
de te okos vagy tudod a pénz rabbá tesz mert vele csak rabságot vezsel... ezért te okosan csak csürented magadnak a jóóót...
amúgy meg olyna buta ez a magdzsar..
ha mindenki beélpne.. a pártba.. ott belürröl lehetne a dolgokat megváltoztatni.. a sokak.. ugye a tömeg..mikor pártúlyitó kongresszus va.. akkor pl ...megválsaztanánk nekik...
kit rühelnek a legjobban..ja azt mi uis..az nem jó..akkor szóval kit is válasszunk meg...
az egyik a szaros szendvics..a másik a kutyaszaros virsli...
melyiket is válszuk
hát a kalasnyikova elvtársnőt
szilya..freen
ne idegsitslyed magadat...
mindég is ..idegen kiráylok voltak ..most is..
mindég is nagy béklyós volt ez a marga nép.. most mért változna meg
mindenki mennyen haza sütögess a kis pecsenyélyét amig egyesével szépen mindenkit rapszolga ...(ben Bé) szóval mindenkit rapszolga sorsra tesz a tőke...
igazándiból kinához hasonlitanám magunkat.. ott va nilyne látszat demokrácia.. ahol a politikusok és haveri galeri=egyre gazdagabb és egyre telhetetlenebb kizsákmányoló réteg szépen teszi a dolgát...
de nix is ezzel baj.. csak az a baj hogy rossz oldalra csúszok
hoilna elmék a fidesz székhéázba és belépek.. A PÁRTBA
oszt akor csurran nekem is valami...
Kis jó kedv csináló hamár a természet is ilyen bús:
A történelem megismétlődik : "rabok legyünk vagy szabadok"
Felmerül a kérdés bennem de egyben válasz is: rabok legyünk vagy szabadok, ki is írta mondta és mikor ?
s az is kérdés mi van most és mivel igáztak le s hogyan is raboskodunk ?
Hát egyszerű: reggel elmész felveszed a rab ruhád, fiad a térdig lelógó új divatú logós nadrágot, mert ez követeli a társadalom, te az ép elfogadott s munkahelyeden megtűrt göncöt, zsebedbe a rabofont, tudjanak elérni reggeltől estig, majd bemész ha szerencséd van 5-6 körül hazamész, kinyitod a sárga kis csekes borítékokat, villany gáz, stb stb, befizeted, elmész az idegen kézben lévő bevásárló központba ahol a pénzed ki megy az országból vagyis megint hitel kell legyen fizetésed.. a munkaváló által... amit megtermelsz kimegy az országból.
1.- s kérdem én 1000 év történelem alatt nem rémlik senkinek csak külföldi királyok urak határozták meg mit tegyünk ?
most mi folyik ?
2.- nem egy IMF nevezetű szervezett illetve a jónak tünő EU határozza meg mi jó nekünk, s mi konform vagy nem konform ?
3.- minek élsz kérdem én ?
A mai kór napi életvitele nem életszerű, nem funkcionális az élettel, az hogy pazarlunk, 1 napra vagy sokszor hetekig müködő dolgokat gyártanak a fogyasztói társadalomnak, hogy a fiatalok az utcán lófrálnak ez mind a piacnak életszerű.
A mai kultúránk az teljesen el van telítve azzal ami a végtelen anyagi halmozást jelenti (pénz), MA MINDEN ÜZLET. ! és az élet csak hasznot hozzon.
én örülök majd a legjobban ha mindenkinek jól jön össze ez a 7vége ...ki hogy szeretné...
mert nem az számit mekkora a por..van e rá lóvé..csak az ..ha azt akarja az ember.. akkor az legyen... az hogy utána mi lesz.. it dázönt metter...mert az élet értelme hogy az ember az álmait valóra tudja váltani...lásdt a tegnapo esti macskás sztorim...
csak maradjon itthon is rálydel aki tud majd vezetni..ha mégis lesz szabim ..a por mentes övezetben
na erről beszéltem.. itt is mutatja.. a román hegyeket.. ami réggebben rozsdás berci... (fénykorában vas alber néven ismert.., bálinyó nagy kedvence...) hegyei voltak...
szóval abban az irányban meg semmi csapadék...
csak a 28 fok minden napra..
ember...ez kalyakolni pont jó lesz...mert te porban nem mész egy tapottat sem.. kivéve...a kinemmondhatom racéra
szali! csörgessd már meg sanyierőst! tegnap zaklatott hogy meséljek már hogy lehetne a nevezést megoldani... de basztam visszahivni,meg am is nem tudok én semmit... szal csörgesdd már meg és sózd rá, tuti elmenne....de hogy lehet bármit is eldnteni 2 nappal a verseny előtt...
sanyierős 06harminc96564kilenc9
bakker mÓ mindent lyaúl meglocsol ez az eső..minden hegyet... ...
csak legyen a 7végére lehetőségem meg emberem aki majd vezet..itthon...
mert kint ez románabn..1-2mm eső volt...szoval ott mocsok nagy por marad...
péntekig ot 29 fok lesz.. most is 23 fok van és derűs..
szóval.. sárral baj nem lesz http://koponyeg.hu/f/100679452...
hát igen..ez azért ..ez a zsir azért egy bátor tsávó..
vagy csalk olyan mint a cigány lova..
aki nem fél a szakadélk mellett elmenni..
ó..nem bátor ez a ló ember..csak vak...
a vakmerő. . .
én 100 ezerért elintézem neki a védelmet arra 3 napra az ottaniakkal.az aradiaktól. de csak ha csütörtök reggelig ideér a pénz. amúgy pont az ellenkezője.
én nem is racét várrom ..hanem azt hogy vége legyen és mindenki nyugodjon meg..
aki öngyilkos lett pénteken mert ne jutott ki...az is ..meg a ki ott volt az is.. meg aki benyalta az is ..meg zsirferit is hátah idén sem ölik meg a kedves megjegyzései és befúródók a tömeg elé és ott eláso magam tulajdonságai ...miatt
meg már rély videlyói is jöjjenek már...
úr Izsten ..már ketten vannak...
20 euró per koppra rúgott a tharifa...
gyerünk..gyerünk.ki van még..Búllyatok elő titokolvasó délywa függők.. segitünk rajtatok..az anonim függők vonalán.. hozom a pézt..csak legyen békevégrevéle
ember Kinában Népköztársaság van! tudod ami nálunk volt régen Kádár idején... szo nincs ott a liberalizmus által kreált, demokráciárol