Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

világosi vár környékén vajon mennyi eső eshetett?
bár gondolom lefolyik hétfőig a nagyja
irigy vagyok.. hogy itt eg .. tegnap is próbáltam felmenni csak 100-150 méter magasra az erdőben.. de se erdő se domb.. ez itt e gy lehetetlen feladat...és ki is fogott rajtam.. ugyhogym megent utaznom lkel.. legalább 150-200km .. hogy ilyne témában egyáltalán esélyem legyen a feljutásra..
a sár.. az meg kifejezetten
imádom..
ez látszott a hekán is.. még a többi lÚzer csak 3-5 percig élvezte a prológot.. én kihasználtam az utolsó fillérig a pénteki napot.. 15 perc ott masziroztuk egymást a motorrral.. a többeik nagy nayg örömére
hály.
megnéztem..
hát elég sürü.
előre ef 08..esetleg 6
de a 08 az az endúróban a jobb..tapad is él is fog is és élettartama is van

dem zsóti...
hát megent száz 100alék lyól mondod..
eddig nem is agyaltam ezen hogy mi is az amitúl elúszik a belső..de tényleg.. ez lehet a 6ás mechanizmusa
na ez ellen nagyon nagyon jó a dupla belső szilikon zsirban úsztatva.. +kicsipődés veszélyét is nagyban csökkenti a szilikonzsir.. és a sima defekt a hátsó kerékél..námal megalább is ...tüskétől vagy szúrós tárgytól..nagyon ritka...
mióta ez a szilikon zsir működik... 2 nónapja nem kell minden motorozás után visszaforgatni a belső ..úlyra húzni a papucsot...és állitgatni a gumi nyomásást..0,3 oszt lyaú napot
köszi így magyarul jobb
Nekem végül is nem gond, ha összeolvadnak, megszűnnek
Jó napot!
Por? Kimentem ma 1 órát motorozni, úgy elfáradtam mint még sose, a vízszintesen alig bírtam elindulni, akkora takony van, olyan helyeken folyt lefelé a víz, amiben évek óta nem láttam vizet se
motoros nyomokban jött lefelé a hegyről a víz, mint a csatornában maradt az avar, de azon is alig lehetett közlekedni, katasztrófa volt, remélem szárad
bálint. előre ef 08. kurva tartós és tök jó lágy a szerkezete és csak 11000 ft vagy még olcsóbb. a sport extreme nek nem láttam még az elejét. de a hátso az 754 nem a másik szám a jó. emezt nem probáltam még.
teljesen ujra csináltam a régit. ujra épitettük. nagyon praktikus. esztétikusabb is lett. és kurva könnyen szerelhető . illetve stabilabb is lett. gyakorlatilag most elpusztithatatlan már. mérnem jöttél oda megnézni a sok idődben. most indulok kajakozni és pecázni haverom kisfiával.

. menjetek porolni ilyenkor annak van szezonja.
Szép napot az uraknak!Mennek hajtani de itt a pünkösdi búcsú miatt fullba be vagyok zárva,sem autóval sem motorral...tele rendőrrel minden,meg zarándokkal. Pedig mar nagyon eb a seggem.
kérdés... valaki használta már ennek a mitas sport extrém-nek az első gumiját is..? vajon milyen lehet elég sűrünek tűnik...

a tipusa : 80/100-21 XT914 TT Sport Extreme
na zsir. grat.
de nem tört el ? ez a uj vagy a fejlesztett ?
nem értem a kérdést zsír. a rezóvédőmmel? mikor? déván? a szaltót meguszta kicsit ráhajlott a rezora de teljesen jo még baszott erős. ha nincs rajta kiszakad a rezó a hengerből az tuti. én még rá se néztem amotorra azóta. majd ma kézbe veszem kicsit rendbe rakom. jövő héten már menni akarok. tegnap este nagy esők voltak a zarándban! kémek jelentették.
Ja tudom azert is vettem le a motorrol de amikor vettem ez volt rajta... Viszont teljesen jo a gumi allapota igy bem akarnam kidobalni... De abban iazad van h inkabb a krosszosoknak kellene mondogatni.
jo reggelt itt most van 21fok.üdv mkinek
kint van kb 9 fok
ma nem esik kivételesen az eső,de grillpartira megyünk délután,addigra tuti fog

és álmos vagyok,éhes vagyok,nyűgös vagyok...ez a nap nem az én napom
na mér.. itt süt a nap ezerrl, csak tegnap este volt nagy villámos felhőszakadás..de most szánsáj..
mi lett a rezovéfőffel zsir ? meguszta ?
jobbat
Jimzzzzzz Beamzzzzzzzzzzzz...zzzzzzzz..
Dew, a Husabergröl itt a lapon is van egy egész jo cikk... "vége a dalnak " cimmel.

http://www.sportmotor.hu/motor...
ZZzzzzzzzzzzz...bzzzzzzzzzzzz...zzzzzzzzzzzzzzzbzzzzzzzz
Gabi megmondom én mi volt az.... a tulzott alkoholizmus csinál ilyen halucináciokat...
amugy ha bele gondolunk nincs ezen semmi csodálkozni valo....a gazdasági válság ezt fogja hozni hogy a kicsik beolvadnak a nagyokba... vagy eltünnek végleg....

esetleg megveszi őket China...

lehet még egyszer a katalán Gasgas-t is megveszi mattighofen...
ha jol értelmezem akkor most fű alatt a KTM vette meg a Husqvarnát, de egy másik cég néven és azzal a felkiáltásal hogy ujjra összehozzák a Husabergel?
jo reggelt vietkong..