nem nem
az nem eladó...
mert az még 20 év múlva is megnyalatja az úly- akkor már akár 2t...3t4t...5t..illetgve elektrik motorokat is ..
lyakszi...
nyugi.. öndsed fel szintig olajjal ne sajnáld belőle.. mert az amúgy is nehezne bejutó olaj ha méág szint alatt van ..még nehezebbn jut be.. .
ezzel nem kell lyátszani...
a nyusziöt iránt ráérsz akor érdeklődni..mikor eljöttem töled a 3 napos halytás után..és észak nem birsz agyalni..hogy hogy a picsánba csinált meg a csávó minden akadályt olyan könnyen.. mikor a tsávó egy nagy zsirdisznaja ..
hát akkor csak a motor lehet a kulcs . . . .
Akkor duvadjon meg bazki, elvégre verseny enduro kategória kell legyen a 300 as.Es mi van ha elmegyek versenyre..ott tuti nem hallgatom ,hogy sír-e..ott adom neki mint az állat..Ha gyárilag nem tudnak egy kibaszott kuplungot megcsinálni mérnökök,akkor mit akarnak?....ha nem erre a terepre van akkor hova a túróba?...jaja a sarki bootba
En motorikusan meg vagyok elégedve,futomu pedig....eltudnam sokkal jobbnak képzelni......van kakaó benne .. talán közepén a nyomatékot hiányolom a pörgősség helyett,de ott kellene a kuplung,ami ugye na...ha nem válik be átváltok a nagyon szeretett narancs kollekciora...5nyuszi 5...olyan nyugdijjasoknak valo traktorra,ugyis mindenki karjtejemmel megy, miért is lógjak ki én a sorból
bazz karcmentes. !
zserintem a Ktéjem visszavezsi a gépet azt hiszik 13-as.
figy az automban vagy kivül szerintem le lesz foliázva körbe körbe nehogy megsérüljön..
volt egy srác nemrég vett egy 2013 exc 300 ast s teljesen lefoliázva hozta el a futon nwhogy meg ázzon a szervizből magyarvolt.
lyakszi..
ha egy liter olaj kell bele.. a 0,8cat azt told meg 2 dl rel.. mert az a 2 deci az számit ám..főleg mikot nyekteted a qÚplungot!
ha az olajban nem vagy biztos.. akkor ajánlom..
elf 10w-50 4xt ....anti cluch sliping system!jaso MA 2, api SJ
azért ez nem szar..és ez már bizonyit.. 3 éve
nincs nyekegés nyakogás visitás.,..pedig a berg az sok olajjal visitotta a kuplungot!ezzel az sem.
szali
kész vok tőled...
nem olvasol rendessen...
15 perc múlva irtam hoyg ez csak egy 5 szenes volt.. infláció után.. már csakkettő..és 0,5(és fél )
figyellyé lyobban
de amúgy tényleg van pár ember aki ha lesz jenetkező eladja...
amiről én tudok...
meg hány van aki .. .ÓÓÓ..számtalan
akor ott nix por..ronix .
déván szombat ig nem lesz eső..egy csaprp sem..és nem is volt eső ott 3 7re visszamenőlegessen..
ugyhogy ha az az erső sem lesz..lesz por... 3km hosszú
ugyhogy rély..sárral nem kell számolni
mindenki nyugodjaon meg.. it a fHórumon önálló gondolatokkal ..csak egy ember rendelkezhet..
de ő meg már rég nincs itt