Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HALI! gasgas ec 50 eladó alkatrészek !tel 06304906559
A power állító szinte mindenhol ennyibe kerül.
Amúgy rengeteg extrát lehet még kapni, amit még nem tettünk fel az oldalunkra.

Ezekkel az alkatrészekkel lehet megváltoztatni még a motor karakterisztikáját :

Hengerfej szett S3 - (GASGAS, KTM, HUSABERG motorokhoz) (62 887.-Ft)

100%-ban a repülőgépgyártásban is használt alumíniumból, gépi megmunkálással készül. A kiváló motorteljesítmény érdekében a piacon rendelkezésre álló legjobb minőségű ötvözetekből, 3 részben gyártott termék. Az S3 STARS HEAD hengerfej előnye, hogy több hűtőfolyadék befogadására képes, ami a megnövelt anyagvastagsággal együtt hatékonyabb hűtést biztosít, és kis mértékben javítja a motor teljesítményét alacsony fordulaton. Használatával elkerülhető az öntvény hengerfejekre jellemző helyenkénti túlmelegedés. A különböző betétek lehetőséget adnak a motor kompresszió tökéletes beállítására. Ugyanazon külső rész használatával és a betétek cseréjével alacsonyabb vagy magasabb kompresszió érhető el. A betéteket a készlet tartalmazza, de külön is beszerezhetők. Kiváló minőségű versenyalkatrész. Eloxált. Lézeres S3 logóval.

Lendkerék súly S3 - (csak GASGAS) (18 233.-Ft)

Az erőátvitel megváltoztatásával alacsony fordulatszámon egyenletesebb motorműködést biztosít, magasabb fordulaton megnöveli a tehetetlenségi nyomatékot, és megkönnyíti a motorkerékpár kezelését. A készlet egy speciális anyát tartalmaz. Felszerelése egyszerű: a fedél és a központi anya eltávolítása és a lendkerék felhelyezése után fel kell erősíteni az új rögzítőanyát, majd a fedelet a helyére kell illeszteni. 660 GR.

Üdv,
Viktoj?!
Vasárnap merre mociztok?
Mer ha minden jól mén akkor mi is megyünk 3-an
Viszont olcsó a féregtelenítés
És már ő is tuningos csipes
Jó reggelt!

Óriás farkas és ember ölő kutyim van
ugy felqrtam magam agyilag.. még a légszűrőt sem mostam ki.....még 1 koptatot sixdélyzt is fel kell rakni a por miatt...
ezer a dolog..oszt it irogatok..
mondom sokkot kaptam
tudnám hogy köcsögisztánban a minyiszter elnők..minden6ó
hogy az anyámba számolta ki hogy nettó62ezerből meg lehet élni...
hogy az anyámba jön ki nekik a matek...
hogy még 47ezerből is..
ja hogy nekik az naponta...
is kevés
mér kell anniyt keresni ebben a kispézűá országban..kevesebb pézé nem vállalaja el senki
vagy mert ez úni ós és ott enniyért csinálják...
hát az ilynekenek kéne elhagyni ezt az országo.. akik keveselné az állami fizetéseét mert csak 1200euró..nem nem..nekiik 2000sem elég...meg 3000....
há mondom...felélért megcsinálná két ember 10szer jobban.
pontyossa....

na eddig uis tudtam hogy z45678 kellően vastag...(mert a hár mom gyegyek mellé ..még kutyát is tart ...
mert jötte haza az állat ...orvostól...
és mondom hogy veszetségoltás...
3500..hát nem kevés..de hát ez köll..
féregtelenités:kutyának is köll.... országra meg nagyon ráférne már..de olyat hiába is kérnék...1000 öccá valamennyi...mert nAAgy kutya ami már 60 kilós
na mind1 köll..(szögedön mög ....KELL )
az az állat kérdi...oszt csipsz van é benne.....
há mondom az meg minek..nem pdtci...csipsz tuningos a jószág csak mezei...nix-csipsz
akkor az meg 3500...
azt mondja a végén a matek...
odatolol egy tizeszer az orvosnak..még csak ne is zsebbe kÁvÉ péznek..
oszt ad vissza aprópézt.... amit a pénztárcas azon részébe teszel ahol a fémpénzek vannak

hát nem röhögtem

z45678
szóval kutyád is van . .te gazdag állat. ..
igazad van de ha nem az átlagot vesszük akkor is a nagy euban mi álunk a leg szarabul
pl. mivel téged érint tüzoltok akitől én nem sajnáltam sem a nyugdijat sem a fizetésüket és minden tiszteletem az ővék mi a picsáért nem lehet meg fizetni őket azért mert senki nem akar adot fizetni nincsenek munkahelyek csak szép terek polgármesteri hivatalok stb,
csak béby, mi a stájsz a BRD-ben... i itt süt a nap ezerrel 28 fok.. ma festek nem képet, hanem teraszt..
mivan átraktak a statisztikai osztályra...
neked is jó reggelt
morgen kaffé.
na legalább msot már van valami érdekes is a fórumban...
statsztikailag.
mÚÚhahaha
mondjuk..a második péld ai példának okádék...
mert ott pl a többség alapján a csoportátlagot nézve.. jó a kimutatás.. de valójában meg ez is szar..mert a szórás.. a szórás az nagy....
ha a szórást azt mondjuk....400 eurós maximum lenne...azaz .. lenne max:1100eurós kereset..meg lenne minimum....700eurós...akkor az már jó lenne...de nem...
statisztika az átlag számitáskor nem kér ilynet.. csak a legszélső túlságossan kimagaslóan nagy illetve kicsi..de darabszámban meg nagyon kevés kiugróan szélsőséges sesteket huzza ki a számitásaiból..
mert azt mondja a statisztikát nagyon eltorzitná...
mÚÚhahahaha
hahahaha
nyÍÍÍÍhaaahah
hát mit száit az eltorzitás ha már az átlag is egy akkora torzitás mint atom...
ha pl. egy infuenzabetegekkel teli kórterem átlag hőmérsékletét nézzük...

5 ember...
2nek 40fokos a láza.
ketten 33 fokos hőmérséklettel ..a halál állapotában kihülő félben.....
a 5dik..az egytlen meg még egésséges kaparja az ajtót mert ki szeretne jutni abból a korteremből ..ahol az átlag testhőmérséklet.. 36,5 fok..azaz átlag alapján mindenki..statisztikailag... tök jól van..közebe két halott.. két erőssen haldokló..és egy nemsokára szivszédülésben kinyúló parszt ki a zárt ajtó kilincsét már féli lerágta...

pedig.. büszke lehet magára..mert a kórterem statsiztikai hőmérséklete olyan mint az övé..ideális
és mégsem érzi jól magát ez az idióta
mondom én ezeknek nem jó semmi(ez orkmány biktor mondása...pedig ők mindent jól csinálnak statsztikailag...
mégsem boldog a többség..de miért
hívd föl fatert Gergely Janit és beszéld le vele. a számát elküldöm sms ben. az nem lényeg hogy a vagy b . irsz egy emailt a motoclub haita nak Felixnek címezve. benne leírod ,hogy csere lenne kiről kire. és Janinak is írnia kell egy emailt amiben megerősíti. másnapra a te neved lesz ott az ővé helyett.

mindezt angolul vagy románul.
jóreggelt.

ez érdekes téma..mondom akkor bele vau waÚ
mi a Gecier lyaú ez a stastisztika..
j jó ez is matek..de ez a matek azon része ai megtéveszti az embert..
mikor azt irják oda hogy átlag. na az a vetités ne továbbja . . .
vegyük például az átlag életkort képt hegymászó csapatban...legyen ugyan annyi

I.csapat(4):átlagéletkor...39év..
csapattagok:42 év, 40 év, 38 év és 36 év

II.csapat..(4fő):átlagéletkor:35 év
csapattagok:62 éves, 63 éves, 8 éves és 7 éves

ha statisztikai alapon vizsgálodol..int tos 50 is...
az átlagéletkor szerint a II.csapat.. csunyán leganézza az első csapatot...közben meg...lássuk be...nem sok esélye van a második csapatnak...pedig az ő átlagéletkoruk jobb...

tehát..ha te mondjuk kint élsz és hiába az átlagórabér 10 euró..de hajléktlan vagy...ott is éhen döglesz

amúgy épp nem ezt akartam kizozni a statisztikai átlagokból..de ez is kihoz6ó

azt akartam kihozni....
hogy lószart sem ér az átlag...
ha valami statisztikát akarsz mutatni..akkor ha átlaggal akarod ..akkor kell egy olyan dolog is hogy szórás...
de még az sem jó..
kell egy olyna dolog hogy a többség....

mert pl ahol dolgozo12 ezer ember..teljessen szétválasztható csoport..
7ezes kellőne túlfizetett papirhuszár (statisztikus, mosolygó hozzánemértő adminisztrátor illetve megmagyarázó!+ fentról nagyon kiabáló!).....
és 5ezer dolgozó..aktiv beaatkozó..akik eltartják a másik 7ezret!...ha az mi csoportunk átlagbérét nézzük...a 12ezernek ..nagyon jó az átlaga!nagyon jó...közel nettó 800-900 euró per hónap!
az azért valjuk be magyar viszonylatban nem szar
de ha a két csoportot nézzük...akkor a többségs csopostban...amit nem jellemeznék elvégzett munkaértékben...
szóval a nagyobbik csopostban átlag....1200euró/fő
a kissebbikben meg a 400 euró/főt sem éri el...!
de ha az illetékes igazgató.. azt mondja hogy az ő alkalazottami átlagbére jó..sőt nagyon jó..akkor igazat szól...mikozben az efektiv bevatkozó állomány...meg szarul keres szarul él...
de ha meg a hiadó ban kell nyilatkozni...hát akkor elégedettek lehetünk a 800-900eurós átlaggal
valólyában meg

szóval..
én azt mondom... ezek a statisztikák elmehetnek a faszba...
nekem adhatnál telefonszámot, mert érdekelne valami eladó nevezés...
De!

Próba kettőnél kap akkor azt! De eltörni nem szeretném mert biztos hogy 100e egy olyan anyageci!

THX
Csavarlazítót nem ismeritek?
Helyes!
bálint. megkérdeztem de nem jött válasz ahonnan lehetne. kecskeméten meg le se szarják a pofám. egyéb hejen nem tok. kérdezd meg zozit okr nél hátha. nincs ötletem. fos az egész alkatrész ellátás .ugy kell könyörögni egy szar vasdarabért ami arany áron van mintha legalábbis nem ebből élnének. sajnálom.
Szi szenyor WéPé!

Természetesen a rögzítő csavart teljesen kilazítottuk azt tudtam a szerviz videóból, hogy van rajta de ott a svéd csávó simán kézzel tekercüli marokkal! Na most ha ezt az enyémmel is meg tudná csinálni bepuszilnék neki.., de ha nem.., fej lövést neki!

Gondoltam arra hogy valamivel összehúzatni de akkor szét csesződik a rugón a bevonat! Azt nem akarom! Meg a rugó emelkedése miatt nem is lenne olyan egyszerű..!
Flex Milyeg gátló?Ha WP akkor van azon egy imbusz csavar is,ki kell lazítani(nem kéne eltörni az alu koronás anyát,mert ez divat ),de lehet úgy áll,jelen helyzetben,hogy nem látod.Akkor inkább szedd ki és úgy csináld,ne verd szét mint sokan.
b ben megyek,nem a ban