Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Ronis ! Itt van pár kép a 2012 Gasgas 300 Racing lendkerekéről.
Nagyobb mint a 2006-é.
Csók,dugunk?
Azokba is
a Bélánéknak is?
úgy legyen
igen azt mondták
Neked is Belam!
Most ugy neznek egy kis Kasler Arpadot,nincs vmi jo vidi?
Mindenkinek boldog névnapot!
ez brutális
milyen időt mondanak erre a hétre?
lesz 30 fok?hogy pakolásszak a bőröndbe?
Sziasztok

nem rég gasgas ec300(2002) tulajdonos lettem,
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a kuplungnak "durva" állítási lehetősége van e?
service manualban néztem,de nem nagyon láttam, csak a kuplungkarnál van állítási lehetőség?
atmosz jol fogynak a kazánok...
jo estét...

ezt a gumi méretezést ne vegyétek véresen komolyan... mostanság elég vicc amit a gyártok csinálnak, mindig meg kell nézni élőben milyen vastag, vannak olyan eltérések ajjajjj...
Most néztem 2007 service manualba és ott is írja a 140/80R18-at ez a gyári méret!
Hát akkor csak elfér a jelek szerint én is Ac 10-et akarok venni az előző motoromon is azt használtam nekem nagyon bevált bár az picit puhább mint ami most van, de nekem jó :) kinek mi :)
Thomas a barátikörben van 2007 GASGAS EC 300, a srác Michelin Enduro Competition 140/80R18-al vette a motort 1évesen,utána volt fent neki Michelin AC 10 120/90R18 jelen pillanatban michelin AC 10 110/100R18 van rajta,de tervezte a Metzeler Sixdays(RIGA futózott gumi)ami szintén 140/80R18
Szevasztok semmiközöm a gas gashoz topic lakók
Megy már az önindítózás? Kerekek előre felé forognak?
Halljam észrevettetek némi előrehaladásra utaló jeleket?
Most Kyoto van 110/100 és ha ebből rakok fel még nagyobbat bele fog érni a láncba kb 10mm van kerék és lánc közt. megmértem a bütykök távolságát 131.7mm Ennél szélesebb hát nem tudom.... Ezért kérdeztem hogy a fenébe rakja be valaki a 140 es gumit....
Napot!

Ron köszönöm a válasz,mindig tanul valamit az ember! Valószínű itt is az lehet és azért kezdett el engedni a 2-3mm!Ezen kívül az ég világon semmi bajom nincs a gumival,sárba tényleg tol felfele bár hol! Patakba is próbáltam hétvégén nem igazán volt gond neki hogy vizes-e a gumi vagy sem! Előtte IRC volt fent mondjuk én arra sem panaszkodom azzal 1 szezont lehúztam és akkor értem el vele a 9mm ami már nem nagyon akart fogni Rá térve a gumi méretre ez tényleg így van Pl.: Deestone 110/100 r18-at mikor láttam először azt hittem bicigli(kirikpír) gumi,de az IRC-be ugyen ez a méret meg felel a Michelin AC 10 120/90r18 szélességének ha nem vastagabb!
ez kurvajó.

10 percnél baszom magam hanyatt a hp feljáron a párkányig leecsusztam onnan huztuk fel ákival magunkat kötélen.
Jónapot!

HECA-soknak
http://www.youtube.com/watch?v...

Még nem néztem, csak találtam
jó reggelt
thomasz a gumi méretezés ahány ház annyi szokás..... pl egymás mellé teszel egy michelint meg egy mitas-t és még köszönő viszonyba sincsenek egymással...
ez tréfál meg téged.