Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogos....
Tok mindegy,h eu,v kgst,v gittegylet,az egyenloknel mindig van egyenlobb...

Trianon ota,meg megszunt az orszag potelcialja,semmibe se neznek minket.
kombinált oltás+csipsz+féregtelenités 2adag
márt azt hittem hogy csak nekem van itt problémám az egész szarsággal
általánoságban beszélek a fizetésről
csak ha eu van ne csak a szabályok legyenek azok hanem a bérek is
ha a Jozso még fogyna akor elfujná a szél ....
fogsz..
nem is mesélted a 7végi menetet.. s.k. ékkal.. vagy még majd mesélni..fox
amúgy meg nem szép dolog ez...
ha 15 akkor ilynekor a lyaú haver azt mondja.. hú de király vagy.,.mert nekem 20ezer volt...szóval te meg tök ügyes ..mondhatni üdGYes wagy hogy 15ért..és hogy hol csináltad mert legközelebb én is odamék

te meg ....
te meg...ehgelyett jöss zaz illusion rombolással
millyen barát az illyen

figyu..
tos fifti szent.. .
tök jól nézel ki...
ugye fogytál is...
meg tök ügyesen mész....
tetszik a kutyád is.. tök jól néz ki...

látod bájlint..ilyne egy igazai lyaú barát
az lehet..
de feketét..mert a szint meg kŐ fizetni..
szóval amúgy lehet ötezer..de feketén 15 .
Jozso akkor téged jol átbasztak a 15 ezer/ kutyával,...
a chip törzskönyvel együtt 5 ezer
elmondanám nektek veszettségi oltással kapcsolatban hogy az ami nálunk évente kötelező, az pl németeknél tartománytol függően 2-3 évente kell csak oltatni, és ugyan az a vakcina....

de pl angoloknál nem is oltanak veszettség ellen, nálunk se volt igazolt veszettség több mint 30 éve (kutya), a macskáknál volt kb 15 éve, amugy a rokákat is etetik vakcinával ki van táblázva mindig...

egyszoval ez az évenkénti kötelező oltás csak egy pénzlehuzásdi...

most az egyik politikus adott be inditványt a 2-3 évenkénti kötelező oltásra, kiváncsi leszek elfogadják-e...
szép holmik, egyszer milliomos leszek bevásárolok mint atom...
te is feketén oltod.. tudjuk mér nix péz
lyó ez vick vót..
de annak meg... .
szar

én csak zt nem értem..mért számit egy kutya ekkora lukszusnak...
merthogy ...egy kocsi súlyadólya nincs annyi...mint a kutya oltásban tartása /év...
matolycsit kéne havi 47ezerrel kicsapni baz megyébe... vagy a nyirségbe..oszt meglátnánk mi lennne belőle..2 7 múlva
valószinűleg eltünne... szervei meg megjelennének a blek piacon..de kuyta nem venné meg mert szar áru még ingyés sem kell senkinek...bár a málya..az tutira elvinnék...mert a 176 számú vegyes italbolt vendégei...igényt tartanának rálya
z45678
kabber a kutyád..nagyobb mint egy ház..sőt ahogy nézem a mellette leévőtől is nagyobbbbbb.
tehát nagyobb mint két háuse
mennyit eszik egy ekkora...állat?
két marhát reggeleire... lefolytva 2 m3 vizzel .

azt irtad kutyád van ...nem mamutod
moistmár tudom 7ente miért nyirod a kertben a füvet ....
nehogy elvesszen benne

z456789
gézu 5cse hivott valamelyik nap...
mondtam neki hogy csanád 1492vel vegye fel a kabcsolatot.. a vasárnap mÍlyatt..ha minden jól megy mi szombaton megyünk...
de ezt majd szombat 14óra tudom 100% megmondani... hogy motorozunk-E szombaton és ez nem vick

amúgy most a 2 7tel ezelőtti állapotokból csak a nagy sinek maradtak meg...meg full por van...mondjuk a nyomon az erdőben(in de foreszt)nem volt vészes...
még a 7en használhatót léehet menni..4-5 fővel..aztán nem mert hátul már nagy pHÓr lesz...
fel is ugrott a kopott szikszdélyz...szilikony zsirral... hogy ne téplye kis a szelepet az elforduló gumi...
mostmár mindég igy lesz...
mert hogy 3 motorozás után szétszedtem a roggyant kenda külső ami már repedezett oldalt.. is full szilikon zsir volt benne és a szelepet sem akarta szétcsavarni! !mikor kilazitottam, a szelep anyát akkor látszott igazán hogy ...nagyon fasza volt a be szilikonzsirzott dupla belső + nem is gyűrkélszte anyias a gumi magát..mert régebben a belső meg a kölsőről leváló darabok mindég oda voltak égve a belsőre.. most meg a külső belső oldfala semennyire nem gyötrödött meg!
csak defekt ne legyen mert akkor...ragasztani eléggé körülményes lesz
Felraktam a ktm re egy hatso cibalo gurtnit,ilyen cigany motort,h mindig beleer vmibe....
Ne írogass menyél motorozni
azt nem tudom mennyit keresel
de a chip az nem hülyeség,én mellette vagyok hogy ezt otthon bevezették
Hát még a gazdija
én nem ezt mondanám inkább sajna keveset keresünk
Köszi!

az bizony sok-sok pénz
édespofa ez a kutya
ja igen mi is most fizetünk kutya chipset+oltás 15000kértek feketén/kutya
az jó,ne segítsek?
itt kányikula van ezerrel
pasijaim hazamentek,vasárnapig Mo.-n lesznek
kicsit örültem hogy húú de jó lesz pár nap nyugi,nagytakarítok,lustálkodom...de már most nem tudok mit kezdeni itthon.1 nap alatt puccba vágtam a nagy lakást,minden kész.úgyhogy délután bizony motorozni fogok