Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már végja is össze és alkkro holnaptól a csak az egyben lávő lesz látható 4és fél perc
csak a sherkóf mi
hát az is felment mint szali...
csak az már nem lett rajta mert kikapcsolt superkami
de azért ott van.
mi volt a sherco val ,az hogy ment fel?
ez a végén ez a 525 tatásban csak felmegy osz kész
http://youtu.be/jR9TAByFr3I
a kamera.. 2cő csak megent kikapcsolt..
de itt a másiksz
http://youtu.be/NBtKriqHlIs
romboló lyelentkezik
na mia van ..irtatok szépen...

na az a szitu..szárazban elég a benya...csak legyen aki előttya az erdőt
megbeszéltük bontóssal hoyg hoz leyt tankolni...180 volt is nála..
abból mindenkinekjutott volna ölég. .a benzin Qton
csak a kocsinál nem rakta át a motoros tatyóba
ugyhogy mikro szali szolt hogy hoppáka.. figyulni kell..és még alig voltunk félútona várhuz..hát mondom ez kárcsú lesz...
pedig most nem is reszeltek...
az egyik följáróra.. qplungolaj is elérte az öreg kor...
épp felvitt még...
na ezek meg reszeltek forgácsotlák az erdőt.. szalinak mondom a tetején.. hogy én nekem Óver..de akkor jut eszembe a kocsinál ott a golden diszperzites vöŐdör..benne a hidro kláccs oil
mondomom visszarohanok ők meg reszelék addig tovább... aztán meg mennyenek.. én meg majd...
20perc körülk érhetem vissza a jó kuplungal..
aztán 10 perc bóklászás figyelés.. aztán meg rátalaáltam a nyomra és gó.. aztán végül is ahoz képest QÚrwa hamar utolértem a bandát.. örültem is mont atom..mert azért egyedül kolbászolni nem a leg jobb...
de meglettek mindenki örült.. ersze ők nem anyira mert jól elvoltak nélkülem..de nekem hilyányoztak
aztán faxát nyomtunk zsirferi kedvensz racenyomján...
jó volt a csapat.. nagyon fasza haladós menete...
kicsi por..
mély vályuk...
de nagyon faxa volt..
ha a tankolást megtudjuj csinálni akkor a52km helyett lehetett volan ...70..mert odaártünk a mi részeinkhez..és ott olyan szivesen mentem volna..de a benzin lyelenlétének fogyatkozó mivolta
de igy is állat volt..
és 3 vidi is lett.de nagyon gyenge eresztés
http://youtu.be/dZ1k3nJEgC8
Most hétvégén nem sikerült együtt hajtani,így nem tudok erről infót nyújtani Remélem jó lett neki Én ahogy észre vettem kb 2-3mm van ráfutózva és ez miatt kezdett le szakadozni róla a gumi....
Mi a helyzet Dew szodaviz gyarto keszulekevel?Sok bubi volt?
Nem attol szarmazik az info,aki spongyoriba kapta?
pedig azt mondják ez csoda guma, mindenhol fog és sose kopik el..... ezt hallotam...
Én is meglepődtem,mikor szembesültem ezzel a látvánnyal
ez csunyán le amortizálodott..
Ez a hétvége nem tetszett a Rigának bár volt benne minden féle talaj,köves,patak,száraz ilyen jelen pillanat a mátra
lacika.. minek kell hogy hidegen NEM járo motornál oldjon a kuplung... mi a terved vele a garázsban ekerod tologatni sebességben vagy mi..?,

a karbi állitást bizd olyanra aki konyit hozzá.... gyorsabb lesz és olcsobb is..
Hello
Kicsit osszeszedtem a gepet, fent van az uj huto+hutomerevitok. Lecserletem az olajat, termeszetesen mind a leereszto mind a feltolto csavarok szet vannak barmolva, rendelek azt is majd. bar meg igy is lesz mit csinalni rajta... Miert kell minden csavarnak kulonbozonek lennie? Sok felmegoldast alkalmaztak szerencsetlenen.
Na de a krdes az hogy az miert van hogy hidegen nem jaro motorral nem old a kuplung? Viszont ha berugom azonnal jo... Vagy ez normalis?
Na meg a karbi allitgats lesz szep halal... Segghulye vagyok hozza.
Jo motorozast mindenkinek!
Epito es rombolo (Zari) jellegu eszreveteleket is szivesen veszek
Szia.
Igen o mondta. De ez meg hetekkel ezelott volt, lehet azota sok az erdeklodo ig mar mast mond...
köszi a tanácsokat! ő mondta hogy 400-ba oda adná?
mert nekem azt mondta hogy 430 alatt semmi képpen nem adja
ndm tom de holnap lesz idő meg beszélni ki mit hazudottt.
gyertek időben .
dÉÉÉw

ver ár lyú...
hol a menet leirás a....forrás
szali
benzinben igazad van...a részedről..de ha mondjuk géb...egy két haverja ott lett volna szerintem nekik is lett volna hiszti...
mert ne felejtsük el.-. nem arra kell tervezni hogy az aki mnindent mindenhol elsőre megcsinál..annak épp elég legyen...nem?
mert neked ez a race ideális volt.. azt láttuk..tudtuk..és érezzük a fhórumon is
efelől sincs kétcshég senkiben...
de talán nem neked kéne lenni a mediánnak..(közép érték) mert te voltál még a táblázaton is a magyar legeleje.. ha meg csak akik ott voltak azokra halgatnánk akkor nem a magyar lehgeleje hanem a legjobb..és kb10ben.
szóval..ha a 300 racerból az első 10-20ban levőknek ponty elég a benya..akkor a többi küzdősbnek ..lehet kevés..nEEm
de ezt csak ia azért mondom mert a számadatok azt mutatják..hogy ez történt...
az hogy ki milyen benyát kapott ki hol készült ki..az nem erre a lapra tartozik...
de talán egy király is elismerhet ilyesmit ..nEEEm

de nem gáz ha minden jól sikerült szerintük akkor biztosak lehetnek az indulók hogy jvöre hasonló szituban 300 induló helyet csak 50 a kemény mag marad...
ha meg okosak...akkor azért belátnak ezt azt...
vagy ez hüLYe-ség

tos fifti..
ez ..miaz
tüntetés ..
szabadcshág harc..
elkeseredett sokatfelvett bankihitelkárosultak demonstrációja mert a svályczi frankhoz képest elúszott a forint... és ami akkor jó volt ...most már meg nem?
mért kel a magyarnak annyit felvenni amennyit akkro tud fizetni ha jól megy a bolt..sőt egy kicsit inkább többet mert birom én ezt...
értem én értem ..de előre 20 évre ...ki biz6 ennyire magában... még egy 20 éves suhanc sem...mert mi lesz 10-20-30 év múlva.. ki aki ilyen bátor?
mesélj
miben? nem értem.ezügyben ami a plakáton van? szerintem beszívtál haver. engem az ilyesmi kurvára nem érdekel
szali!
Kis segitséget kérhetnék? Zari tanaácsolta hogy hozzád forduljak.
Ja és a lényeg
én vittem 2 litert . igen beleöntöttem mert egyszer elkezdett dadogni és beszartam hogy kifogyott. nem nézegettem akkor csak beöntöttem . aztán rá 5 percre kiment a gyertyám. és leállt végleg. ekkor jöttem rá hogy a dadogás az nem benzin volt hanem már akkor cirkuszolt a gyertyám. aztán való igaz hogy kaptam fél litert a vizesés után. mert csoresz intézte mivel hisztiztem a benya miatt. mikor felértem a kezembe nyomta a gyerek kérés nélkül a fél litykó tiszta benyát. de bátran beleöntöttem mert mikor belenéztem láttam hogy van benne még vagy 3 liter az enyémből. alapszabály nálam ha benzinnel kinálnak romániában nem utasitom vissza!

na a lényeg hogy mikor a tankolo pontra értem még volt kb két literem. mert a bevitt 12 literes kannábol szinig öntötem és ujra töltötem a kis üvegjeim is amit végig cipeltem de aztán már nem kellett. és még így is maradt ott a tank ponton kb 2 liter a kannámban. szóval nekem nem fogyott ki. de az igaz hogy kaptam fél litert feleslegesen .
Na mi a mony van bélák?

Viktor,azonnal hozd vissza az ezermilliárdcsilliárdhektó benzint,vagy legalább a részemet,ami jár belőle! Nem azért hordtam a kannákat a tartálykocsiba hogy utána ne kapjak pénzt!
ez a gerelyes hasonlat ez szar volt...
nem gerely..
hanem cövek...
mert az verődik le úgyhogy a végén lévő kötéllel sem lehet kihúzni a helyéről...(mondjuk az igazi gerejnél...ott az is a cél