Van egy olyan gondom, hogy a központi teleszkópon a nagy fehér rugót szeretném össze fele nyomatni, de nincsen itt a környékünkön sehol senkinek akkor a körmös kulcs amivel a nagy anyát lehetne tekergetni lefelé, szerintem még soha semmilyen irányba nem volt állítva meg se moccan! Van valami módszer amivel meg tudom ezt oldani?!
nincs és nem is megyek. olyan van 100 aki felhivogat hogy átadná 110 euroért mert nem mén. kell a faszomnak. minek fizette be ha nem megy. drága dolog ez havonta 100 ezreket kihajigálni. a motorom is romokban van. meg a kedvem is .
viszont hog egy kicsit motorozzunk is...
kicsit átkarburáltam a cuccot kapott nagy ff-át, most igen kellemes lett, elképesztően jol tol felfelé mászosban, jo kis holmi ez a power kamra növelő ..ha valaki szereti a küzdős motorozást...
sokkal inkább a fejembe kell majd rendet rakni hogy máshol tol, ritkábban kell nyulni a kuplungot ilyesmi...szokni kell...
Jozso... ez igy elég félre vezető dolog.... eleve ez brutto, oder netto?
és az is köztudott hogy svédeknél ,dánoknál elég rendesen magas adok vannak mindenféle fajta, mert erős a szociális hálo és valamiböl pénzelni kell... szoval kérdés menyi marad ebböl zsebbe....mert az hogy menyi az orabér az csak egy dolog....
Tényleg benn van a karbinál az a cucc, csak nekem nem vforce3, hanem még boyesen membrános. A power állító lófasz árát meg csak most látom...
Basszák meg, 50-et akkor sem ér, ha menetközben kiveri a pilótának...
köszi...
akkor azt megrendelem. ezt ebayen láttam asszem, 12 USD volt. ez csak magaa kábel a menettel a végén meg a csatlakozókkal, ami a keréken van az megvan. igazából a kábel is csak a menetes rész a feleénél el van törve, így az érzékelő kuka, azt meg megcsinálni gondolom nem nagyon leeht.
a gumit meg hétvégén feldobom, most van rajta valami pirelli mx gumi, ami teljesen új, de csak 100/100as, nkem meg az annyira nem tetszik...
Van egy olyan gondom, hogy a központi teleszkópon a nagy fehér rugót szeretném össze fele nyomatni, de nincsen itt a környékünkön sehol senkinek akkor a körmös kulcs amivel a nagy anyát lehetne tekergetni lefelé, szerintem még soha semmilyen irányba nem volt állítva meg se moccan! Van valami módszer amivel meg tudom ezt oldani?!