Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

réj nem akarlak elbizonytalanitani, de 2 hét semmilyen felkészülésre nem elég...

max ha benne vagy a motorozásban akkor 2 hét alatt fel lehet rendesen készülni, de igy hogy még sosem voltál a román hegyek között, hát....
lacika , nyugi van nekem már volt bent 6 napos 140-es elfér...
ez...
bandita , az a nyomatéknövelő lemez ami a karbinál van az a legtöbb évjáratban benn van alapbol,, benézel a szivocsonkhoz és ott van a v-force meg a csonk között..

én most raktam be azt a kiemelő lemezt, simán a gyári fedél alá... arra az állitos 50 e.ft-os holmira nem áldoznék annyit...
Hát remélem a lekísérős nem lesz benne mer azt nem szerettem ott állni 15 percet
A föccs meg olyan test meleg lesz
Enduroval mentek a rendorok?

Az egyebkent magan terulet asszem....tehat a rendor milyen jogon van ott?
ismerősömet is elkapták, 50 ropi volt a jutalma! állítólag kurva sok rendőr volt, minden ősvényen ment rendőr! akikkel beszéltem és meglógtak ,azt mondták nagyon necces volt a szituáció! még a földeken is rohangáltak a yardok terepjárókkal!
Egy savankas kisfroccs,az mindig jol jon ,a megfaradt motorosnak.Jol hutsd be!

A prolog uaz lesz,m tavaly?
Ok,en 421.,majd belehuzok.Megvan a lassu defektem oka,az a mocskos ,cigany pirrelli karkasz kidorzsolte az oldalat a belsonek,de csak akkor latszik ,ha nagyon felfujom.Pedig be is sikporozom mindig...
Fröccs meg mindig van az itatósomban
Haló Raj!
Én 50.-nek indulok a prológon ha jól el....szom mehetünk együtt majd bevárjuk Viktort is aztán sütünk szalonnát valahol Riki hozza a csokikát
valakinek nincs egy km óra jeladó kábele?
gerecse 36000-ért tudja hozni , ebayo sem olcsóbb
viszont a 2006-oshoz már kb 3000, viszont annak más a cikkszáma, mondjuk kép alapján nem látok különbséget... nem tudom az jó lehet-e az enyémbe.
Ez lenne az első motorom amin látom, hogy mennyivel megyek
tudom h teljesen felesleges, de rettenet megelégedéssel töltene el
hát remélem befér a 140es mert most rendletem egy six days-t...
eszembe se jutna h nem fér el.
Hello
Hát az enyémen is volt/van mit csinálni, de egyébként jó nagyon, szerencsére a blokk rendben van a körítést kell javítgatni, de itt is inkább az előző gazda "igénytelenségének" köszönhetően, igazából semmi extra, csak én szeretem, ha motorom minél inkább hasonlít arra, ahogy a gyárból kijött.
vagy igen,vagy nem

Allitolag Nagytacsan rendor razzia volt,hallott rola vki,vmit?
Azzal ugy nem volt gond,a kormany fogast kell edzeni.A motorozasi kepesseggel voltak gondok.....meg van 2 het,barmi is tortenhet

meg egy olyan tars is hianyzik,akivel ugymond egyutt lehet manni a versenyen,mire kell figyelni,erot h kell beosztani.....nagyon osszetett a dolog
Majd belejösz , csak menjél
Hello! A gerecsemotor által is forgalmazott cuccokról írtál?
Van valami nyomaték növelő lemezük amit a karbi és a szívócsonk közé kell rakni, meg van power tér növelőjük meg állító is hozzá...
Neked melyik van?
réj gyurjál mert kondi nélkül nem fog menni...
Nem artana elkezdeni a felkeszulest.....mar 2x motoroztam,jo bena voltam.
Készülődés van már a versenyre?
http://www.motoclubhaita.ro/?b...

Szali, neked van már helyed a DEVAi versenyre?
Nemrég csináltam RACE meg sima változat összehasonlítást, a RACE sok dologban más, jobb mint a sima utcai.
Jó reggelt!

HECA légi felvételek meg egy kis eredmény hirdetés.
http://youtu.be/_tBsV4S8LAM
jo reggelt ...

ez érdekes... ezek szerint a racingos powerpartsos -ba berakják az összes többibe meg nem....

amugy érdekes megtapasztalásom van mostanság ezzel a nagyobb power kamrával... tényleg nyom rajta nyomatékot alul...egész érdekes hogy folyatosban tök máshol megy a motor, viszont temposban szerintem nem előny....
olyan kislányosan nyulosabbá válik a tempos,
közép tartományban nagy gáznál érezni parányi bizonytalanságot, gondolom majd karbi állitás segit rajta...