Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen.
ahoz hogy 100ból benne légy a legjobb elsó negyedben ahoz elég eg jó motoros..de hogy 10ben legyél..ahozz kell valami idióta agressziv állat...aki nem figyel úgy motorra mert nem kell hisz támogatott vagy van péze dögivel.. de az nem mi vagyunk...üti vágja szünet nélkül..+kiba jól is megy .. az ilyen lassú killer patakokat úgy szivja felfelé a teste mintha csak málnás szörpi lenne....és a tetején nem figyelget hogy mi van a többiekkel... csak gógógó
és za hogy még ezen felül idegbeteg is emberünk..ezen felül ez itt nem is hátrány
na megyek romfelmérésre ..meg leganyézni
de kb annyi hibára számitok mint eddig.. hogy elment 6 liter benzinem a tankból
Biztos forasbol tudom,(versenyzoi forasbol),hogy a kuplungot meg kell tuningolni...1szeru dolog..a Kosarat kell meg furni es forgas iranyba egy kicsit megzenkolni.Nem jo ha a lemezeket furkalod megcsak ugyan olyan szar marad.Nekem is 2 esbe vicsog.Zsoci 1 ev alatt 4-5 kuplungot etetett meg...miujtan megcsinalta azutan no problem...es 4T motor olajat kell bele rakni....ezek mind versenyzoi tapasztalatok.
Kellemes motorozast...
anélkül nem megy ha nincs benne verseny szellem...

és ez nem minden jo motorosban van meg....
úly az összes lamella? a fém is meg a parafásis...
az van hogy a fémen mikro hullámik..(nem mikrohullámok )
lesznek és képes arra hogy gyakorlatilag..ugyan zazon a kiemelt állapotban fog megenged fog megengedet játszon... úgy nyekeg is meg úgy is dolgozik...
ha csalk nyekag az a kissebbik gond.. akkor csak az olajat cseréld...4t elf 10w-50 aniti slip age...
ez kifejezettem a kuplung csúszásos témára irja...nekm a 4t ez van 3 éve.. nix nyekegés azóta..még a bergben sem volt pedig a berg az mindég nyekekget
azt vár6od
mer...nix
nem jól fogod fel.. ugy kell ezekre ránézni mint 3om 20 évesre meg két 25 évesre..csak ezek 5 filyatal csaly sürtménye kető tapasztalt hölgyben .

tewgnap a mi hegyünkön a széeleken hazafelé.. látszott hogy itt a thavasz...nyár egyben...mert enniy turIsztát még sosem láttunk.. persze ez a szélén volt és okossan kerültük őket.. ezek nem mutogatnak ezek integetnek..mert én is intek nekik.. ezek visszaintenek mert látják ..közös céllal vagyunk ott ..a kiellemes kikapcsolódás miatt.. ..mi nem zavajuk öket hog elbrummogok tölük 10m ..ovatos hangon.. ök meg hálásak mert igaz az ösvényen félrehúzódtak..ahol mi meg kerülővel oda sem megyünk..mert ök tudják az ő román rálydeleik mennek ilynekor mint az atom..mert ezt tudják...
mi meg ezt nem mert ilynekor csak prüntyögünk...
pent forditva hiszik a turisták mint a román motorosok..a magyar motoror milyne is...
turista azt látja hogy lyámbor kicsicsira...prüntyögő ..román rályelok meg kökemény állatok...
de mikor az erdőben találkozunk néha velelük akkor ezek csak mutogatnak ránk ott vannak a magyarok...
mennék én , ha lenne rá mani... jo az a társaság , birom ...

más.... a kuplungom, még mindig nem 100%-os ha sokat nyektetem jönnek elő felé a hűlye hangok...ha másodikban nyulom még hamarabb adja...
márpedig szoktam sokat nyektetni

vannak még ötleteim miket játszom végig, először is rugokat cserélek majd valami fincsi erősre..
A regény mellett remélem van ugyan ilyen, hiteles, ütős akcijodus Video is...varom:))!
úgy halom ...mpi támogatásával,úly racercsillag születhetne..csak túl gyagyás hozzá az emberünk..
neved nem irom le ..
csak szólok hozzád te mostnság féltitokolvasó...gondolkozzá....ott a lehetőség ami MÉG MEG IS SZÓLIT... nem kéne kihagyni!
thavaj enge szólitott meg ..csak hamar kiderült..vak vágány vagyok racer szinten
ahoz a képesség hogy mindenhova gyorsan feljutol az kevés..kell hozzá az a pidbul idióta aki te vagy

ne hogy leqÚrvaanyázz itten
(ez felhivás keringőre
bocs tévedtem, tegnap egy szikla tetején én is találkoztam 2 csajnak már nehezen nevezhető turista hölgyeményel merthogy voltak vagy 50-60 közöttiek...
szoval nem nagyon jutott eszembe hogy elkérjem a telefonszámukat, amugy is olyan mérgesen néztek rám mint a mori mészárosra... mit kapratok én ott az ő sziklájukon..
mi van irigy vagy hogy rég fingotál velük a zarándban
na jó ez vick vót..de annak meg elég szar
azt is leirtam volna..de nem volt fingás pedig halgatóztam mocskossul
muszály volt mert a megszokot képanyag az elmaradt..mert a kamera itthon hagyódott...bontós bili meg a kocsiban hagyta...mert mondtuk neki nem attól 120ezer egy gopro mert van egy 15ezer ft 5megapikszeles fényképező felszigszalagozva a sisakra. . .felykamera gyanát

amúgy meg frenszin akkor egmutatta rélynek milyne keményen is szokta tolni..mármint a csalyozást...
bocs rély..
én kérek elnézést a haverod miatt hogy igy átbaszott motorozásilag..ahelyett hogy motoroztatok volna valami ütőset..
szerintem ha ront megkéred..bevisz a bakonykamamber málnás bugyraiba na ott kopol majd imputot
jézusom Viktor, leirtad még azt is melyik fánál fingottatok vagy mi...
jogos, amerre én motorozok ott soha nincs csaj, de még ember se
szoval szerintem ti valami szallonasütö turista ösvényen gurulásztatok...ami azért elég gáz...
azóta is irtam.. létod
a feéállás az volt hogy menyünk az egyes tankpont után a nyomon..le a célig..
eleinte jó is volt ...fasza buksi felfelékkle elértük a nyomok azon szakaszát (a pánziótó)ahol kezdeni kell...mentünk rajta talán egy órát meglett második tankpont..hát tényleg nem kellet tankolni ott senkinek..
ot is volt ahog yirta szali a paradel maradelnél...amit még ő csinált meg annó elsőnek akkor még a bocitaki pampi különitményben volt(mer épp akkor is nagy haverság volt )..ahova a románok lyártak1,5 évig!mint valami szent helyre...aztán jött megent a magyar különítmény..akkor már együtt szali bontós goldentút meg zari....(zari az ezer éves 380sx nyergében(1998as első kiadású sx 380-ami pontossan elellntéte volt az sx 360as egy 3 motorral azelőtti 1997es 360sx neki...fú de egy berug6atlan motor volt..mármint patakban)bálint ezt nyirta ki.... azzal hogy eljött hozzánk motorozni az sx megmihálylot a nap végére
szóval szali találta a helyet(nem a románok mutatták bociéknak.. osz románoknak az volt a szent helyük.. minden 7végé ot próbálkoztak... 20on motoroos.. ot áll az aljában 4-5 próbálkozik..1..vagy egy sem jut fel..
megérkezik a négy sztréndzser(angolul idegen... olyan mint az élien...csak ez földi idegen pedig nincsis benne hogy world out )mircea vezetésével.. és mindenki eldőre csont nélkül felment rá... szóval csúnyán meggyalázuk...na onnantól lettünk......na itt vannak a magyarok
na az a hely volt a tankpont...meg a mellette lévő az kis komoly hely.. sárban még nehéz is...de a tegnapi full full túl jó talajban...bontósbilit kivéve..mindenki elsőre ment fel csont nélkül.. de bontós mgmutatta hogy nehéz a hely.. mert ő rádobált nem keveset mire 1sze nagy neheze feljutott...vagy5öt...addig mi meg le felmotorkáztuk rajta...
aztán jött az okosság hogy hagyuk a faszba a nyomot mert uton is megy sokat...meg igy sár nélkül... kicsit eseménytelen...ugyhogy bezavarták a macit a málnásba megent...
találtam ia egyből egy nagyon fasza nagyon eseménydús hosszű patakot..telis teli nagy lapos ferde sziklákkal lelépőkkel...
a legvégére volt egy brutál jó meredek kilyáró...bontós felnéz már tudtam is ..ott a helyünk nem is kérdés...
aztán nagyon húzott a szivünk a kempingnyóba...nekem a szivem húzott oda a fele bandának meg a vizhilyánya..ugyhogy becsorogtunk .. persze felűről csenden.. .
nagyon királ volt úlyra ott...kaja pia ..pina finom 18asok ott denszingeltek a füvön amig mi kajoltunk..persze kibeszélve hogy menyiket ki hányszor...még duci lyucira is volt.... (persze csak félrészeg állapotban,de akkor meg nagyon )... .2 jelentkező ...hát alig akart elindulni a banda..10perc pihi után mert húzott minket az idő meg beletettem fejbe nehezebb részeket...hogy legyne már valami kis aksió..ha már sár az nix...
lett is..
olyan lefelékbe hogy ezek csak forgatták a szemüket.. aztán felkacsakaringóztunk szanberg halála felé..mert ez kiwánság volt..persze én lyaú tibibácsi módjára.. inkább a faterpatakhoz vittem magunkat.. eseménydős feltöltős gurőlókavicshomoksziklás kidőltfás..+zorrós helyek.. voltak ám gőzölések...aztán robúr volt aki általában hamar ott termett... meg is álapitota ez itt a baj ezért nix kitartásom elég..mert megent fent figyulok oszt pihenek...pont nem race helyzetben vagyunk..... mert ott menni kéne..nem áldigálniamig..nem ennyire extrém nehezek..viszont folyamatossan folyatni a tempót folyatni menni ...dehát megmagyaráztam hogy sárba a szar eddig istenitett kendámmal.. nem lehetett oldalazni...menni az ösvényen a kendával...a legjobb magyar eredménnyel rendelkezőnke magyarázott a legszégyelletesebb tljesitményt nyúlytő magyar
azt azért el kell ismerni...ilyne fullos talajban...ezzel a kopott szikszdélyzivel meg ugy lehetett oldalaztam ahogy már néha én is szégyeltem... magam...meredek..lecsúszos oldalakon.-.szépen felfelé kolbászoltam vele....mindenhol meg is lett az eredménye
mocskos jó felfelékkle meg lefelékkel eljutottunka fater patakhoz..és mivel robúr mondta hogy ez mi...mert nem ismerte fel hátulról...először.. szóval mondta hogy akkor nézzük már meg felfelé...
tudtam hogy a vége az nagyon nagyon necces lesz..meg azt is hogy az egyéve benn lévő fálkat már kicibálták a favágók..(hogy honna tudtam..felnéztem és látszott hogy nincsennek benn a nagy farakások )(a szemeddel láss a sziveddel érezz )
ugyhogy gó...naggyon lácsó sziklás de végig folyatós felfelé...olyan igazi lassú halál..ami folyamatos haladás közben szivja ki a parsztból az erőt..de nagyon jó..komolyabb flelépés nagyon nem volt benne ..de kellően sziklás és a meredeksége is ideális..(a lassú halál állapotának eléréséhez )
persze szemöüveget egyből levettem.. és kb 5m múlva felküldött az első kerék egy adag mocskot a pofámba és megszünt a gyors haladás...
félszemmel küzdve..iszonat szar volt menni...pár perc múlva meg is áltam...(tiszta versey filingem volt..mert semmit nem tudtam tenni szememből kitakatitani nem tudtam nehéz helyzet nem volt viszon persze mindenki elment mellettem bólya bólya bénuka . .
ennyi lehet menni.mert teljessen úgy sem lehet kisterilizálni.......meg egész jól kikapartam a mocskot belőle...hát a patak vége felőrölte a banda lendületét ugyhogy a kilyárónál már látszott leszz itt fejvakarás...
robúr a patak végében küzdöt..bontós az oldalfalról próbált kilyutni de visszacsúszott a patakban...én meg ahogy megérkeztem azzal a lendülettel fentmaradta a mkis vékony gerincen ..gáz is volt ..lendület is..és egyből feljutottam addig hogy volt értelme két zorrót dobni rá...és már 3-4m mrel a többiek felje felett voltam ...egy nem túl sűrű bozótosban.....aztán beritkult és a patak 10m rel fentebbi bejáratánál már mentem is felfelé .hú bakker vÓtam olyan bÜszke ekkor már tudtam ..ez hosszú pihenés lesz
de alig 50m métert mentem felfelé...mikor egy gigafa benne a nyomban.. kikerülheteztlenül...na mondom nix pánix....ráérünk időm van mocskossull..kb ugy is mindenki erre fog jönni..vagy semerre ...sx nyuszi öt letámasztva...és séta.. kiláyrat nézegetés...nem kerestem sokat...mire meglett a kicvezető oldalazó..ami bele a patak amazon kilyárólyába ami már csak haba a torkán...és kilyutottunk .. .
motorért visszacaplattam.. és két röcsentéssel fent is voltam a végén...
akkor már tudtam..ez a patak megalapozza mindenkinke az északai jó alvást...
nyir1iek most is hamar ott voltak mögöttem..(relativ hamar...a mienikhez képest )meg bontós is nagyon ügyes voltmert ő meg rályuk jött relativa hamar...szóval.. kb 20perc múlva már ott voltunk 4en is a 6ból... na ekkor már tudtulk.. itt nem kell vissza menni
..ez a szoftver úgy 10 perc múlva átiródott bennükés elbizonytalanitottak...hogy nem nagyon hallani semmi mocsorgást ..meg amúgy is mélyről jönnek a felnyüszitő 300asok hangjai...
gó vissza mert má nagyon odaáll az idő...lassan szedelőzködtem húztam az időt hogy goldentút ne kapjon sokkot mikor lefelé megent elmegy mellete a csapat..mint a múltkor
uyghogy mikor elindultunk és a kritikus rész tetejénél kiabáltam hogy ájjanak meg halgatózzunk..és egyszer csak egy közeli három100as nyektetése..megállitotta a gyászmenetünket . mer olyan igazi wályt fülem van...(ullyammal vályt )
vagy inkább csak a szemeimmel láttam hog a közeledő felfelé araszoló 300as brummogása rezgeti a faleveleket )
szóval meg sikerült állitani a gyilkos lefelémenetet(golldentútkiller )
aztán előbukkalt az első 300exc
fú bakker tudtuk hogy emberünk ki lesz készülve.. de fent van....akkor goldentútnot is be köll várni...nem tehetjük meg vele hogy visszafordulunk...
A kivetközött levetközött 0,5 meztelenre....és ugy ahogy volt a félig sáros levele patak nyomab belefeküd...és szerintem még durmolt is egyet 5percet lehunyt szemel ..
messze mire goldentút odaért..már aktiv volt megent...goldentút a rá lyellemző gőzfelhővel ért fel...de ez ekkora terhelésnél olyna normális mint az hogy ma reggel 5.30kor már jócskán világos volt
szóval.. nagyon NAGYON nagyon büszke voltam hog ilyen srácokkal hajtok itt kint a zarándban. . .
ök is büszkék voltak..de főleg goldentút..mert mondta hogy volt olyn olyan pillanata ..mikor a mötor mellett térfelve feküdt télig az ülésre borulva..(mondt talán ennyire még életében nem készült el!)de nem adta fel.. mert tudta ..olyan cinket kapna a kocsiba hogy nem tudna közénkülni a visszafelé menetnél.. és gyakorlatilag ez hajtotta ..ez tartotta benne a lelket...(a félelem a haverok apró pici POFÁLYÁTÓL . ..)
ugyhogy .. gó...szanberg halála..felüről lefelé...mert már erősen oda tendált az idő...
na ekkor szol A hogy tartalékra tette...
na akor mondom szanberg halála kilőve..mert akartunk még egy régi muust mindenképp..a séárga placcról a kidölt fás feljáró..ami ott 70%nak már a gyomrát csavarta csak az a tudat hogy arra megyek..mert szótam hog most az jön. ..
kb mint disznóvágás elött mikor a röfinek mondod..késsel a kezedben.. hát tudod -É hogy most mi jön...
persze sejthető volt hogy a full ideális talaj ellenére ott kissé nyálkás csúszós lesz a kidőlt fáig...de felette meg az oldalazó pofon 1szerű..ilynekor...
szóval kb amit vártam az lett..mindenki szépen elsőre felfolyt...
már hegytetőről lehetett hallani hogy a románok ott vannak és nyüsztetik a helyet....!ugyhogy mondom ezek hogy fognak nézni hoy jön kis csapatunk és megálláés nélkül felrongyolunk
hát úgy is let... odaértem pont leért az egyik.. intettem nekik majd tatás 525 nyugodságal belegurultam a patakba...és csak akkor tettem rá a gázt mikor értztem rajtuk hopgy magukban modják...óóóó ilyen nekifutással a feléig sem jutsz ...
perszehogy kiélvezte mindenki.. a tetejéán hogy ...vajjuk be király bandánk van
aztán a viszafelében még 2-3 feljáróval szinesithettem a manetete..de tudtam hogy valahol a vártól már nem si messze de kifogynak a 2ték...
ugy is lett.. aszuperszuperre épp fordulni akartam rá...felűrről lefelébe..(mert azt mindenki Útállya még én is mert olyan szutyok meredek )mikor A szólt hogy ówer...
na akor tankolak a nyir1ségből...fél fél litert...én meg átterveztem az uta ta leggyorsabb leg egyszerűbb legkevesebb felfelésre.. hát csak lefelé lett igy benne.... mert a szuoperszupertől meg lehet úgyis úszni hazafelé...
ugyhogy igaz poaos úton..de csont nélkül a kocsihoz értünk...17.00kor..én 16.00 szerettem volna ..úgy is lett volan.. ha úgy is let volna.. dde igy is tsillagos ötös volt illetve... 11 es a tegnapi nap...minden szinten...
bármikor birok aludni...

kávézunk..
nem bírtok alunnyi?
írjál 5:60 kor az megfelel 6 órának :) vagy 6:10 kor ...megjött a cucclid a bótba ...majd postázom ...
látod én lecsúsztam az 5.40 ről..
látod..még 5.25kor is irsz..milyne motorod lenne más. .
Hali!
Viktort nagyon átjàrja a szeretet nem lehet ráismerni!
tud valami ez a fren...

na akkor ma mindenki királyat ment...
nálunk is volt aksilyó..nem is kevés...
robúr ésa nyir1ről jövő különitmény nagyon kafi volt....
faterpatakban felfelé jöttünk.. visazfelé még sosem próbáltuk d emost eljött az idő..a végénbrutálkilyáróval..... legözöltek a szegediek...de nagyon le..de végülis senki nem adta fel...ami szimpi volt...
mondjuk hozzéá tattozik hogy az odaveztő út sem volt 1szerű...de nagyon nyomokon mentünk..űber talajjal... a széles utak poroztak..de a nyomok meg az erdő az nagyon ideális vot...
kopott szikszélyzvolt fent fogásirányban .. oldalazni nagyonlehet vele...patakban is megy mint atom...0,3 vagy még kevesebb zterül mint a barom..tapad alattam mint a tehénszar a citromsárga trikóra...

mocskos jo volt....
olyan igazi..10..en egy pontos
benzinek kifogytak a 2t ből .még jó hogy az nyir1i különitmény bevállalósan 3 litert hozott migy épp mindenkinek jutott még és visszaértünk a kocsihoz...
mocskos jó patakot találtuk kettőt is...
hihetetlen nagy ez a helyés telis teli van úlyabbnál úlyabb brutál jó helyekkel...
nagyon jó hog nyomoztunk egy kicsit.. igy azok is bekerültek az fps-be

köszönet mindenkinek a mai napért...
latod dew,ez a kulonbseg,itt az elso 2 km en,3 telefonszamot gyujtott be

elobb irtam,h egy 40+ neni gyereket motoroztatta,aztan tinilanyok