ronix.
az a szityu..
én nem olvasta ma facét.. csak szali mezsélte tegnap...hogy ez a fax elkezdett ott kiabálni bele a világ(talan világ)ba hogy igy meg úgy ...
oszt gÉb elolvasta..az a gÉbriell aki a racét jelölgette még a race előtt 2 7-tel frencsi haverlyával...
oszt eltelt egy pár 7 arace után..2..mert az már pont 1 pár
és hogy fren nem azon örül hogy próbálták menteni a manthetők a román skacok.. és igaz hogy elfogytak a benzinek a kannákból mert hordták az erdőbe...merthát azért csak belátták hogy elbaxva van a tankpont...
de azért nagyon sokan nagyon komolyna jót menetek...
én pl tegnap szembe-sültem azzal hogy nem is 100m én t pihenkéltem 1et..hanem 1méterenként pihenkéltem százszor
mert gurultunk..akkor már megent együtt..mikor mondom..jé itt pihentm először...ott felvágattunk.. jé itt bólyáztam a 3as feljáró végénél...aztán jé...itt is pihenkéltem ....aztán kb minden le föl tetejében voltak pihenkélős emlékeim. .
hát persze hogy nem haladtam ahogy kéne...
de mellettem szóljon hogy. . .
gumi..a gumira fogom fogni...
mert szli mondta hogy láta a vidit.. és azon a kis oldalazós semmin amin ő elgurult.. ott látta hogy bebénázom és beesem a kidöltfa gyökere helyére...
na ott neki semmi volt az oldalazó..kendaki szupergumi meg ..szoptatott
de ez van..mindenkinek azzal kell megol-dani amivel ott wÓt...
de pl bontós épp mondja hogy ott a nyom.,..belement abba az erősen szakadékos patakba amibe a 2- illetve 3 és fél méteres szakadékok voltak...nem sok kigurulóüval az alján..illetve szali mondta hogy neki ott volt kigurulás mikor fejreált a motorrral és kigurult alóla 10m
na azt mi észrevettük sé okosssan em mentünk bontó után..aki már nem tudott mit tenni...
szépen kicsaltunk mellette...mint a racén (a) so-kan!
mondom én már megcsináltma 1cő.. most nem akarom...há bontó jó időt futott mire lejött ott... racén úgy is itt már nem járt..legalább most meglátta
a végén a nagyvizfolyamos patakot meg a 5m es siklafalra nem jutott..benya.. de valahogy nem sajnáltam...jó patak az..sok vizzeél jó fellépőkkle va n hogy 2-3 méteres sziklalépcsős részekkel... de a sok viz benne...az csizmaölő.. a 5m sziklafal meg nem túlé csapathajtás barát
Dew ..miért ...például a hazai veszélyes anyagokat kibocsájto környezetszennyezo dolgok miért nincsenek a tv-ben harsogva, deha egy terepmotorost megfognak az erdőben az rögtön hir... na ez a vicc kategoria...
pedig van rola jo nagy lista.... és ebben még nincsenek benne a sok száz külszini bánya stb..
örülök hogy jó lett gép..
látod nem tudtál annyit kisérletezni vele hogy tönkre tedd...pedig ralyta wÓtá
szóval a működő túlélőmix nek ezért inkább izstennek kell hálálkodnia
és ja jobban biri mint a ktm az akor már nem is olyan szar
déwed..ön megent ...téwed
az a 3rom vidi az le van tiltva..de a negyedik..amire irtam hogy ez nix letiltva az meg a 3 vidi összerakva...
vágod.. mert én mostmár összevágom a vidiket..csak tegnap seste feledslegessen felraktam a nyer-sanya-got
de neked még 1cő belinkelem...csak nézd már meg 16 embernek nem volt titkos..akkor neked..csak neked ... mondom déved ön téved
jahh figyeljetek is erre oda, mielött még saját magatokrol csinálnátok terhelő felvételeket....
itt ezen a környéken már sokan megszivták ilyen miatt, nem kicsit.... nagyon.... ilyen 300.e ft/ kopf- ba került a sztori...
de hasonlokat tudna mesélni jo sokat zééé is, csak nem irogat ide...
Látom voltatok motorozni de az összes videód privát, nem lehet meglesni
Tőlem beszámoló meg videó most nem lesz, motoroztunk, nem filmeztünk kameramen most nem volt, de ha lenne, akkor is cenzúráznám a felvételeket több helyen...
Jó napot!
Köszönöm a vízpumpás válaszokat , valóban nincs vele gond, a KTM EXC meg a GG is lefújták a vizet amikor az RMX még nem na jó sok múlik a vezetési stíluson.
Hosszú koppgázoson se volt tegnap baj, bár nem sok volt belőle,
forrni nem forrt egyszer sem, persze cserébe erő sincs benne
én nem voltam ott a versenyen.... igy csak anyi infot tudok rola amit meséltek.....
de... ez is elég faszság a román srácoktol hogy neki állnak feleslegesen powerkodni...
mert ugye nem zörög az a bizonyos haraszt ha......
szerintem inkább nekik is le kéne vonni a hibákbol a tanulságot....és változtatni rajta.... ez igy lenne normális.
Frenk ugy nem lehet futozni hogy 2-3 mm a bütykökre... a adolog csak ugy megy hogy lemarják a teljes felszint, csak a drotszövetes fő köpeny marad meg...
ha igy elkezd törnia bütyök az kemény anyagu gumira utal, + valoszinű lehet tul keményre fujtad...
lyaly..
fren...
elfelejtettem irni...
a srácok.. tudod..az aradiak.. tudod..akikkkle mentél race előtt kéthéttel.. és akkora haverek voltatok mint ide nagykáta...
szóval azok nem nagyon örültek a fészbukszon leirt szardobálásnak...
senki nem érti hogy lehet ugyan az gyik héten űber jó kéthétmúlva meg űber szar...
ugyhogy mielőtt mész ki románba egyeztess ...
nehogy meglepi érjen onnan...
tudod..
az a nem barátkozós bratyizós meglepi...
mert hála istennek talán sikerült megérteniük hogy nem minden magyart tegyenek egy kapal alá veled. ..
ugy hogy mi maradtunk velük a baráti státuszban...
hát csak hogy ne legyen már öszeverve a kocsink mire visszaérünk a hajtásból...mert jó dolog a békesség
ez az a vas albi akiről ronix irt a múltkor.. hát szép szép..
a külföldi magyarkoidás tetszene nekem is...
amúgy azokra a külföldi magyarokr vagyok büszke akik kimnnek.. és nem magyarkodnak vissza...
aki magyarkodni akar.. itt magyarkodjon.. itt villogtassa magát...
itt a magyar eüben a magyar adózással magyar közbiztonsággal...
aki meg nem az meg hátra arc és séta...
az okoskodjon ide aki itt él döglik...adózik..aki nem az meg minek is szavazgat ide..hogy mi kinek a seggekormányától függjünk...
nagyobb magyar az a kinai aki itt piacol ide fizetadót..még srem szavazhat pedig itt él!..mint az aki mondjuk amerikai polgár is.... kintről meg okoskodik vissza..azoknak köszönjük szépen..majd ha a mi szarunkban él.. akkor ugasson már bele..
pont mint a hajtáson...mikor beülünk a kocsiban..mindenkinek van szavazata mert mindenki oda fizet.. ahova nem fizetel..oda nem is ülsz be de nem is szólsz be hogy merre is mennyenek...
hát máshol álna az ország az tuti ha azok szavaz6nánka csak akik hozzás is járulnak a közöshöz
ha odafizeted a benyapézt beleszólol hova tart a kocsi.. ha meg csak visznek.. akkor csitu van
hát igen...
ha a sok feketén milliókat kereső magángazdák ..akik családi vállalkozásban 4milla alat kersnek adótól mentessen...valólyában évi 20milla felett meg spórolnajk...600disznót tart...miközben 3 embert jelent be a 20onból....
hogy ez hogy nem tűnik fel senkinek..hogy munkaórában az a pár hektár föld krumplizása.. meg a za a párszáz malac..az nam mfée bele heti 5 embenek a 50 óras munkályába.. ami havi 1000 óra elég egy ilyne rancs fentartásához..
ezek olyna nyílvánvaló dolgok...
meg az hogy ha banki hiteles kocsija van neki..2-4 millás bejelentett adó .. minimálbéren...SEM!de havi40-50 törlesztő meg mindég fizetve.. hát az hogy lehet?
oszt csodálkoznak itt a fórumon is(a sok titokmacska )
hogy az adóhatóság megtalálja öket.. mert racékon..amik nem 20ezerben vannak ..oda jár be van írva aa neve..betűvel!
de adólya lófasz..és megkérdik tőle miből van péze racerkodni ha minimálbéren él
hát csak igaza van a matolylyszkinak mikor 47ezerből meg lehet élni... csak napi legyen az a 47ezer..és ne adózzon utána
hát ide vezet hogy indenki csak annyit lop amennyit bir...
persze.. nem lehet minden centért adózni..mert itt a fórumon a sok 5centesssel akkor bajban lennénk...de ha párszázezret keres a paraszt(nem csak a földmiesparsztról van szó!) azért kicsit csak kéne adózni...nem
nem is mondtad hogy sikerült.. túl sokat nem sikerült elérni...mint az utóbbi 3 évben senkinek sem a 2/3 os királyságban..(aki meg figyeszes inditvánnyal áll elő az meg mindent elér)
most pl az egyéves bevetési ruhát ami 95%os állapotban van mindenkinek.. az cseréltetik le úlyra..
gugliban rákeresve az úl ruha cége egy figyeszes emberkéé..aki épp benne van abbna a bizotságban ahol megállapitják hogy nekünk kell úly ruha.. és az nyerte a tendert ami az ő cége
és ez nem vicc...
kb 20perc keresgélés után olyan szépen megtudol mindent a net guglilyával hogy sÍrtunk a röhögéstől..
hopgy ilyen nyilvánvalóan lehet kilopni az állami lóvékat sajátcégen keresztül
pampi...
pampalÍnyi...
lyelentkezz...
láttuk a opelkombót..(opel campo.azaz...kampó+utánfutószörny
de a vidit...a vidit a sportmotoron még nem .
tegnap az utolja az a velnesz vŐgy vÓt
ezek nehezen akarták felfogni hogy annak a dombnak a tetején túl.... ott van a kocsi a falÚban...
zari itt nem a hitelről van már szó régen de ha nem értitek nem akarjátok érten na az a baj, hanem arról hogy lassan senkinek nem lessz munkája, ha nem fizetnek adot huzhatod te a locsoló tömlödet majd szerelemből
vagy itt mindenki meg van elégedve mindennel és igy jó? szegediek jó nektek a kinai hagyma nekem nem stb.
lyaú reggelt.
este 10től reggel ötig azért 20an páran csak figyelgetnek itten
de már nem nézitek meg a vidiket...
a rövid vidiket...
kész a normál versiaon...
ez a hivatalos vidi...
ez nézjhető a többi lakat alatt
heca dély 3 a nagy vidin szereplő sáros feljáró...csak most porban és kanyargó why you-val(why you...magyarul vájú )a feljáróban
amit dzsarvisz szalajtós meg páran a vidin sárban csináltak http://youtu.be/8H1UtECcajw
ronix.
az a szityu..
én nem olvasta ma facét.. csak szali mezsélte tegnap...hogy ez a fax elkezdett ott kiabálni bele a világ(talan világ)ba hogy igy meg úgy ...
oszt gÉb elolvasta..az a gÉbriell aki a racét jelölgette még a race előtt 2 7-tel frencsi haverlyával...
oszt eltelt egy pár 7 arace után..2..mert az már pont 1 pár
és hogy fren nem azon örül hogy próbálták menteni a manthetők a román skacok.. és igaz hogy elfogytak a benzinek a kannákból mert hordták az erdőbe...merthát azért csak belátták hogy elbaxva van a tankpont...
de azért nagyon sokan nagyon komolyna jót menetek...
én pl tegnap szembe-sültem azzal hogy nem is 100m én t pihenkéltem 1et..hanem 1méterenként pihenkéltem százszor
mert gurultunk..akkor már megent együtt..mikor mondom..jé itt pihentm először...ott felvágattunk.. jé itt bólyáztam a 3as feljáró végénél...aztán jé...itt is pihenkéltem ....aztán kb minden le föl tetejében voltak pihenkélős emlékeim. .
hát persze hogy nem haladtam ahogy kéne...
de mellettem szóljon hogy. . .
gumi..a gumira fogom fogni...
mert szli mondta hogy láta a vidit.. és azon a kis oldalazós semmin amin ő elgurult.. ott látta hogy bebénázom és beesem a kidöltfa gyökere helyére...
na ott neki semmi volt az oldalazó..kendaki szupergumi meg ..szoptatott
de ez van..mindenkinek azzal kell megol-dani amivel ott wÓt...
de pl bontós épp mondja hogy ott a nyom.,..belement abba az erősen szakadékos patakba amibe a 2- illetve 3 és fél méteres szakadékok voltak...nem sok kigurulóüval az alján..illetve szali mondta hogy neki ott volt kigurulás mikor fejreált a motorrral és kigurult alóla 10m
na azt mi észrevettük sé okosssan em mentünk bontó után..aki már nem tudott mit tenni...
szépen kicsaltunk mellette...mint a racén (a) so-kan!
mondom én már megcsináltma 1cő.. most nem akarom...há bontó jó időt futott mire lejött ott... racén úgy is itt már nem járt..legalább most meglátta
a végén a nagyvizfolyamos patakot meg a 5m es siklafalra nem jutott..benya.. de valahogy nem sajnáltam...jó patak az..sok vizzeél jó fellépőkkle va n hogy 2-3 méteres sziklalépcsős részekkel... de a sok viz benne...az csizmaölő.. a 5m sziklafal meg nem túlé csapathajtás barát