Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen irás alaplyán...
fren...te ott is elébevágtál a srácoknak és öt méterre előtte verted be magad ahogy szoktad...beáltá elé mint a minta gerely és nyélen lerugattad öket . . . .
hát ezek akkor kiismertek gecc
pont úgy tudsz mint thawai délyván mesélték az ottani aksiódat..nevet akkor még nem mondtak,csak azt hogy egy magyar... de mindenki tudta csak te lehetsz az

azért a gábri mellet szól..az hogy tény és való...4t ből 5 litykó körül fogyott..nekem a tankponton...és a szalin kivüliek is mondták a 300exc még tartalékra sem rakták...(akik befejezték az az napot is)
de azért a többség azért az azért csak beszopott..nEEm
azért azt mond6nád hogy neked a tarti benyát amit vittél a 11liter fölött azt beleönötted.. meg még kaptál valakitől a nagyfal előtt-ezt csoresz mesélte hogy kiérj te is tankolni...ugyhogy azért csak nem olyan jól volt kiszámolva az a tankpont neked sem...
mert pl a második tp meg robúrék nem is tankoltak..mert az meg teljessen felesleges volt a exc 350 4t nek
szóval...
mindenki nyugodjon meg...
mindenkinek igaza van a saját szemszögéből..
mert ha nem az lenne akkor nem rágná azt a csontot mint pitbull a szomszédnéni lábát
Ezt most meg kapta
Ebből a szemszögből igen furcsa a Zsír megnyilvánulása!
Marius Gabriel Dulceanu
Fery ot voltal 2 hetel elote es nem montad aszt hogy nem jo a palya , el indultal ghiorok tol velem egyut es mentunk kb 30km a palyan es visza tertel a fele benzinel , majd jovore gondolkodunk minden 5 km egy tank point-ot hogy el jusal legalab a fel reszere, jo motors kell legyel ha mentel 9 literel majdnem 20 km,most fogod mondany hogy sar volt , igen volt de az nem jelenti hogy a motorral kell belle alni az elebed levo motorosnak es ott basd a gast el ameddig tonkre men a motor ahelyett hogy arab rakd 2 vagy 5 meterel es menjel egy uj talajon, de gondolok ara hogy ezt is el kene mondani verseny elot, ha valaky meg sem gondol ara , es tobet is mondhatnek de be zarom aval hogy te egy jo fej lennel ha nem volnal olyan nagy fas.

idézet.
én is pont akkortájt szögeltem mikor te is. csak nem a garagéban és nem motort.
laca.

megmentetted a sok vén buzi gazgaszos becsületét
te pedig épp csak gaszgasz tulaj vagy...

lyaúreggelt. .. a figyelőknek IS

ez a tedi ezüdlyes sHrác.de a webb előtt meg dévid előtt emelem kalapom
ez a legjobb pálya amit igy teremben láttam..az hogy felfogták hogy köveket...általában az erdőben sem vizszintes... hanem lejtős emelkedős állapotban találunk az király...
és látszik is hogy feladat..a végén az a fa meg maga a szopó...
az hogy az egész pálya a végére úgy csúszik mint a takony az meg állat.

tos fifti.
remélem jófejsráchoz irányitotalak
mert salynos..sajnos én ebben a te dolgodban a szŐke nős segitség kivételével nem tudok neked tartalmas informácilyókat djűjteni...
bontós bili aki még tud segiteni vagy goldentút...
de szali az idegenekkel a legbarátkozósabb ezért is öt javasoltam
Szia
En is neztem azt a motort de vegul egy masikat valasztottam mert az nagyon messze volt. Es ugy dontottem nem tankolom el a motor aranak majd 10%-at arra h elhozzam. Alvazszamot kertem a sractol, ami alapjan itt a forumban mondtak h az evjarat stimmel. Nekem az nem volt szimpatikus h elegge le van bontva a gep es nincsenek mega gyari cuccai, persze ettol meg muszakilag biztosan jo. Viszont 400k-ert elhozhato!
Tul sokat nem tudok a Gasgas-rol, mert ez az elso ilyen motorom, viszont ismerosoknek akinek volt szerette. 2t blokkok eleg jol bevaltak, azota sem sokat valtoztattak rajta. alkatreszt leghamarabb a gerecsmotortol tudsz beszerezni.
Udv!
L.
Aludjatok mááá,éjjeli kórház,nagyon jóóóóó
én meg szögelek a garázsba de már nem hagyom abba
Ja, nem bírok. Most olvasgatok vissza egy kicsit.
nem bírsz aludni ?
Teljesen normális ! A bubikat a vízpumpalapát csinálja (kavitáció).
Nyomás alatt kevésbé.
Mi van belak,hol vagytok,bubuis vizunk mar van?
Sziasztok! hétvégén készülök megnézni, és ha jó akkor meg is venni ezt a 250-es ec-t. Pár dolgot tudnátok ezekről mondani. Olyasmi érdekelne hogy ez valós évjárat lehet? a blokk saját fejlesztés , vagy valami más gyártó alapjaira épül? valóban teljes fmf rendszer van rajta vagy csak egy végdob lehet? stb. előre is köszi!http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_250-6746279
itt is
dévid nályt az igazi példaképem..mert ő ne egy tsontváz.. ő maga a lyeti. a 49es lábával .
dév.
hogy a lyapó mérnök9ök még nem fedeztek fel... .

ez tellyessen érthető..akár csak enegem a helyes-sírók szövetsége SEM
amúgy ténylegkirályul butyborékol..
de a másodiknéál meg úgy van ahogy rély mondja...
szóval nyugodja meg...
(ktm ehez képest 100%butykborékolás mentes.. )
de ezt rmx oldalon kéne kérdezni..mondom atól még lehet jó
Arra azert en sem gondoltam,h tenyleg felrak egy uveget...de megtette a kis kiserletezo.

Dew,ha felontod vizzel,maradnak benne olyan helyek ahol a passziv legtelenitessel sem jon ki a levego.A vizpumpa majd kidolgozza,ezeket lattad te.A szodasuveg szemlelttodnel latszik,h semmi bubi nem jon mar.De ,ha te nem szereted a bubis vizet,ne motorozz az rmx el!
sürgősen nézesd meg magad egy orvossal!
Ez durva: http://www.youtube.com/watch?v...
Mármint a tempó, jó pár akadályon lehet átmenni nem tudnék, nem hogy ilyen tempóban... Valamit nagyon tudnak
Bár a futóművük is érdekes, sok cucc, mintha ott se lenne, úgy mennek át rajta, vagy ennyit csal a gopro
Viktor kedvéért itt a bubis víz készítő direkt öntöttem fel ennyire amikor nincs rajta az üveg, egyébként nincs benne ennyi víz.
Valahol készülnek a bubik, jól záró rendszerben nem keletkezhet...
http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube
.com/watch?v...
halihóóó
itt már kánikula van napok óta
beindult a motorozááááááááááááás
Dew,rakjal fel egy szodas uveget,mint aDaciakon volt,aztan jol latod a bubikat.Ha sok a bubi,add el a motort mint bubuis viz keszito,kezikeszulek