Mi is voltunk motorozni, fajin volt , edzésnek megteszi, volt 3 szopatós feljáró, meg 2 olyan esés, amit még nem láttam sose
Egyiket kistársam mutatta be, mentünk lefelé a fenyvesben motor borogatós jó meredek, oldalazok szépen lassan lefelé, ő meg megindult egy nyomon egyenesen lefelé mellettem, a hátulja már libegett neki, aztán kapott egy gellert a kormánya az egyik fán, olyan előre szaltó volt a motorral együtt, hogy megállt bennem az ütő rögtön. Együtt bukfenceztek egyet lefelé, a motor még nyomott egy szaltót utána
Másik az RMX reptetés volt, átléptem egy fán, leérkezésnél a bal kezemből valahogy kiesett a kormány, a jobbal persze belekapaszkodtam a gázba, aztán kerékre állt s úgy nekicsaptam egy fának, hogy ottmaradt a festék a fatörzsön
Szerencsésen megúsztuk kisebb sérülésekkel mind2 balesetet
nekem régen sok sportmotorom volt, arra nem vágyom már picit sem, de ezek a burgman nagyrobogok nekem is tetszenek tök jo velük csavarogni, olyan igazi nyuggere futkosos játék...
az a hegesztés is csak kényszerböl került rá.... ez egy 4t berugokar, tök más hajtás joval hosszabb, a bajság az volt vele hogy pont beszorult a fékpedál és a lábtarto közé minden lerugáskor....
aztán ráhegesztettünk egy ütköző bűtyköt , direkt megbeszéltem alu hegesztős emberrel nem-e lesz gond nem fog kilágyulni azt mondta semmi para majd apránként rakja fel.... jahh aztán 5 lerugás után hátrafelé állt a teteje ugy kilágyult....
Ferenszunk,mar az elso km en,egy 40+ gyermekes nenivel kezdett ismerkedni a kuton,meg a gyermeket is megmotoroztatta.Absz bevallalhato volt a neni .Aztan a mitting pontnal,ket lyanykaval,na ok meg a buntetojogi kat ba tartoztak.Az egyik kerdezte tolem,h a masik bacsinak miert olyan szakadek a motorja?
én most értem haza. egy 600 as honda silver ving el kóvájogtam egész nap. kibaszott király gép! tavaj bejött a 400 as burgman. na most megtudtam hogy mi a jó. ez a honda kb 50x jobb minden téren. irtóra tetszik ez a fajta motor.
elmentem a kroszpálya mellett . egyébként is egy kőkemény fos talaju porpálya. de most aztán odabasz. és volt rajta egy sereg motoros. akkora port vernek alig lehet látni valamit. tudnám mit élveznek ebben. mikor jó volt a pálya pár hete egy darab nem volt aki kiment volna.
bálint. 18.000.- és pár száz ft az ujfajta ktm berugókar amit keresel. de ahogy látom aképen nem tudtad kivárni. aztán nehogy beszopasson ez a remekmű az erdőben.
rossz felé mentetek