Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy fos rakok fel valamit aminek van értelme
ez a KTM karbi állítási diagramja ez jó.
pontos és müködik !
itt van egy kis támpont, de a legjobb a saját füled... a lényeg ilyen hidegben inkább dus legyen had füstöljön...

az enyémel nem csináltam sok mindent blokkot kéne bele dobni, de még várok a dugora, amugy minden kész van rajta , csili-vili..
Köszönöm Uram!
Ilyen okosságra nem is gondoltam!
Sajna a GizGaz oldalon, nincs fent a manual, csak 03-tól, pedig egy kiindulási alapnak jó lett volna a beállításhoz. Ki tudja, mit tekergettek rajta, de majd a gyertyakép megmutatja, hogy mi a helyzet...

Neked mikor készül el?
Bejön a jóidő ránézek lehet, addig próbálkozom ezzel-azzal
nem futottam rá pocak-fályghter
azt irja hogy 0.06..... hát el sem inditom
ha 0.30 alatt van..általam nem lesz megnézve

de azért ne keseredj el...
te és a haverod igazi tehetcség vagytok...
kordés mondta...és igaz is volt...
Na ebből mi a fene lesz?
Vagy ez így oktatja a fiatalságot?
Britton, ilyen hidegben ne is nagyon várj tökéletes alapjáratot....
fontosabb az hogy dusitsd meg , vagy egy picit nagyobb ff., vagy tűt feljebb, a lényeg kapjon több benyát+kenést mert a hideg oxigén dus levegőtöl megragadhat , és az nem jo...
rokon?
a második képen szereplő bácsi, Ő egy kicsit, mintha betegállatbaromfajta lenne, nem?
Kicsit szanaszét?
Alakul?
Lyúúú reggeltet Mindenkibe!

Hát, most tanulok újra motorozni, 3 éve nem ültem ilyen motoron. Még Ő visz motorozni , de lesz ez másképp is. Fagyos talaj, aztán havas út, aztán a pálya már jó volt. Volt olyan hely, ahol ketten szedtük ki a 250-est, mert akkora volt a sááár! Ez volt a teszt kör, de nagyon jó volt, és, ami a lényeg, nem folyik, nem prüszköl, nem okádta az olajat, minden jó volt! Jahh, nem: az alapjáratot, és, hogy mennyit kapjon, még be kell lőni, de 0 fok és 10-15 fok között sok a különbség! Ennyi röviden, a jó idő hozza az élményeket majd!
azt hittem ilyen nincs:2 órája ülsz egy helyben de azt mondja a rádió hogy menjenek nyugodtan,nincs semmi gond!ennyi hazugságot
de most már újra itthon,minden visszazökken a régi kerékvágásba
Magyarországon most jó sokat tartózkodtunk,6 órát
erröl az a mondás jutott eszembe....- na az a szegény ember aki már hazudni se tud....
délben felhívtuk az autópályakezelő izémizét,azt mondták óóó,minden oké,tessék nyugodtan elindulni,minden járható.a rendőrség honlapja szintén ezt mondta,a megyei útinform,a neten minden....ehhez képest 6 és fél órát ültünk a kocsiban Bábolnánál
háááát.....nem
Volt vmi zizi,v siman jottetek?
megnéztétek milyen tutti idehaza minden?
jó reggelt,na megvolt a magyarországi utazás
csak neked 5 centes fiam !
http://youtu.be/y5slg6pk31I
lengyel 85cc ifiu, gyerek aki elverte a mx amateur magyar első helyet (Lánci Sanyit) 7 sec per kör.
9fán, azért hogy valami valami értelmeset is irjak a válto bajságodra, én ránéznék a léptető részre... az relativ nem egy nagy szerelés , eldöntöd a motort és a kuplung deknit lekapod, rálátni a cuccra, lehet hogy nálad a sok válto rugdosástol megkoptak azok a kis körmök vége, vagy a kapcsolotengelynél valami....
1 probát megér ha enyire szar kivenni üresbe, valoszinű javulni nem fog csak szarabb lesz....
kilencfán, ezen kár izgulnod, ez már évek ota inkább a gázosok klubbja.... tudod ott fent fejben...

például , látod patyi bátyánk már probálkozott agy-átültetéssel mégis ahogy kijött a korházbol rögtön beirt ide....
viktort el sem vállalták erre a műtétre, ránézésre azt az időpontot kapta hogy a soha után 2 héttel... zsirferi az új pápa... szalajtos gabi meg olyan mint a kisbicikli... én.. én meg beveszem a qavingtonomat a reggeli kávémhoz....