már 6 tank benzint kement vele. akor méár indul6na a hatnaposon
ügyes volt .
szépen nekirajtolt és meg is csinálta..
szali s ipont ilyen volt.. egyböl az első hajtáskor már jöt a drz-vel mint a többiek..
aztán behádositotta a drz...egy 2004 exc 525 re..
azzal sem lett jobb
aztán sx 250 2005 aztán meg ez2004 sx 350 és most sx 300as let a lyószágból a felhízlalt hengerdugó miatt...
de azzal sem lett jobb.ugyhogy...
nyugu ze is egy 4 szentes volt..
azt ha zsir leszop..azt a vidit ide ..ide netedd fel kérlek.,..
Az Arcos Zsír-fogadást kötött amit elbukott.( lent a link)
És jó lene ha edzenél fiam mert egész nap rád vártunk értem hogy sárba nem tudsz jönni mert úri pesti vagy és az aszfalthoz szoktál,
de a felmászó sem megy meg fogadsz is rá........
És természetesen várjuk a kedves motoros társakat a Vörösmarty téren. Az időpont még kérdéses mert egyeztetni kell a televízióval is ugyebár......
Mai nap oszeraktuk a himbat...szegeny szet volt verve rendesen,kellett is bele anyag de most patent lett.Azert a yamaha himbaja fenyevekbe veri a gass minoseget es sokkal 1xerubb is volt a yamaha himbaja.Holnap az olajcserek jonnek,meg a kormanycsapagy zsirozas,rezocsere..es utana redi to race
a radarképen látszik megent.. országosan esiksz..
de akibaszott hegyben..most nem esik..ott már lassan porzani fog. ..
howa lezs az a jó finom fogós shár
de nem bajmm majd mielőtt megent megyünk remélem belocsolódik
nálunk gyönyörű..isméátlem gyönyörű idő van..13 fok kis déli szél..napsütis eső semmi
a 7 végére ké-szüljetek
dély földiek is..
gecsáék is
..mert az lesz...most is ..
és pont megent szombat varárnapra esiksz
de nálam erre a 7végére motorozásban az öt 20on öt el nem sx
azért voltak hibák tegnap is..mert pl a gázbovdenyót azt nem olaj oztam meg... mielőtt behúztam volna a csőbe..agyaltm hogy kéne de el voltam fáradva..és nem jutott eszebe hogy a betöltő nyilásba szépen beletoltam volna ..csak az utosó 10cm és akkor ott az olajzott hegyben helyszÍnen szerelt hibátlan munka.. igy holnap szét klele szedni mert ..mert megent half munkát végeztem..
dehát ezt gondolom mindenki kijavitj a hegyben..mert mindenkinél van ilyen kis bowdenyó szett..ha elszakadna..ja nincs mert ezt egelzve mind úly géppel mennek
betoltam az esőről a motortéés lám millen tiszta lett...
annyit csináltma hogy az eresz csatornáb beleöntöttem a mosó anyagot(teszkós mosógató szerr)és hagytam hogy a lefolyó viz vigye magával a kis öt nyuszi 5re...
szép is lett..mint mindégh
amúgy nem vetted észre..mindég kamuzok...
a videók is..mind hazugság..mert sárban igy még a endúró bajnokaink se tudnak menni..akkor két kordés hogy is tud6na
ja..
gondold már a helyébe magad..
egy nagy 110kilós batár ha el akar inditani el is fog.. akko már minél hamarab annál kevesebbet rug belé az a nagy baromállat
igy gakorlatilag.. szinte akkora lökés kell a berugókarnak...mint mikor megnyomom a leállitógombot..szóval..szinte gombnyomásraindul is és álli s le...
tegnap is volt olyna hogy eldöltem..mint egy teleszart búvárruha csúszom lefelé.. a motor meg alapjáraton kaparja magamellett a földet..mert nem mer leálni amig nem engedem meg neki
ezért is szeretem..mert tudja ki a főnök..és attól még ha néha alá is kerülök..azért én vagyok a feljebb való .
meg is értem.. hát takaritónak ha nincs templomi esküwőlye..még itt sem kellenél...
nálunk minyimum egy vött nyelvizsga meg vett éretségi után ..ténylegessen!elvégzett főiskola kell...mert hihetetlen de igaz..nálunk ilyen is vót
rély..
lyaú vállasod nagyon..küldom a szpongyori kiszakadt belsős gumit...
frenszisz kukaczsir pont hura..küld át a fényképét..bizanyitandó.. ez a geci meg karta magyarázni hogy te zért nem szerelted meg a kereket mert lusta voltál.. ehelyett meg az volthogy ott aszakadt szelep am..ami nem javit6ó
de 19es belsővel meg szerelhető
meg még 1 olyna haverom sincs aki ha odaadom a kamerkát hogy videózzon ár le. . hát nem magát veszi akor is .
az a rothadt ekszibicionyista eget
ne baj nix hari..mer azért a háttérben hallani hogy 11.20körül jutok el a csúcsra
+
azért mert kordést baxtatjátok..azt azért tudni kell ..ismerőseim közül...hát a tegnapi napot ..nem nagyon élte volna túl senki...
persze a titokolvasók azok mind.. sőt azok tanitottak volna minket kordély egyest és kordély kettest hogy is kell ezt csinálni
kérdem kordést mért vag te kordés.. hát szar válylast adott..
mert rályajötem.. olyna öreg a sx 300as hogy már vén szekérnek sem nevezhető csak ..csak kordélynak..
abbül akkor eg kettő van ezen a kibaszott helyen...
legyen ezennel a hegy neve...sárban minden képp.. kordés-zarándolók hegye .
a qÚrwa élwet
a rohadt fályghterekenek lyaúl megy... bakker te is az lennél.. asszem se motorod nem lenne sem smmid.. csak egy másodálás aiből se 7közbe se 7vége... én is állandölon dógozom
tegnap a másik is MB fálygterunk is kint volt..
szali hallota is ....amig cseréltem a bovdenyót...elindult megkeresni..de hál is tennek az ismert nyomról nem tért le...az meg a siroki bobos patak..ami már nem is bobos mert átlakitotta a sok favágó ..oda visszát megcsinálta..
de csak egy 4t hallott pedig a két teső exc- 350 6délyzi volt...de ezek szerint ezek ketten úgy együtt mennek hogy gyakorltilag csak egy motor hallatszik
a kórházba nem vettek fel dódozni mert nem volt templomi esküvőm és erre a munkára ez követelmény(karitas-os) ki hitte volna,na mindegy..egy takarítói álláshoz azt hittem ez nem számít.sebaj,majd lesz másik e munka miatt nem kockáztatom hogy esküvőm legyen,elég volt egyszer,na meg hátha az uram nemet mond
csask nem hallottál róla ezt azt..csöndes teri novellálya 1 három kötetből