Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor meg nem értem hogy miért kurváztad le az anyámat?vágod!?
most miért kell ilyen csúnyán megnyilvánulnod felém?te is ilyen verekedős vagy,mint az aki sex nélkül keni el a szám?
akkor most vagy nem haragszol,vagy hangember vagy.
van egy motorom amivel annyi idő alatt érek körbe egy versenypályán ami neked valószinüleg nem menne.
én nem vagyok agresszíwi
csak azért mert nem teszel boldoggá...le sem szarnálak..vágod?
nem jön el aza hely ahol mi mint motorosok együtt tudnánk létezni...
Gyerek te olvass egy kis buci macit,oszt fekügyé le mer későre jár.faszkalap senki
mint mondtam nem...
mert kiscsikokkal nem játszunk bábosat
rakd fel a te motorod képét is hagy dicsérej már valaki.. vagy nincs.. akkor...told el szépen a biciklit álmodozás közbe...
egyébként meg olyan agresszív vagy,szerintem meg is próbálnál most megütni ha ott állnék előtted és nem adnék neked igazat.
dehogy toltam,vittem a hátamon
többieknek meg nem szétröhögni magát ezen a kis párbszéden
"szálybabaszhatla...szeksz nélkül is..."

ha szabadkérnem ,megmutatnád hogy csinálod?
Ezzel mente,és tolta
figyu..még itt a fórumról senkivel sem dugtunk..de téged most már kÍwánlak...
de nem buziskodás..csak úgy ...mert akit anyunak hivsz azt sem azért mert kell csak mert nem tekerte a nyakad köré a köldök zsinórt és bámbidszámpilgoltatott meg az ötödikről...
de nix harag ugye...
de rályöttem vele a seksz nem jöhet össze mert 14 év alatti vagy(előző beszólásaidból itévle,még ha valójában egy 25 évves 7dik osztályos is)...szóval kefe nem lesz...mert akkor ez veled liliom tiprás lenne.. de azért még szálybabaszhatla...szeksz nélkül is...
de eálöttem ezt eljességgel felsleges volna...
mert leszopattad itt magad eléggé már úgyhogy töröld le a gecit a szádról és jóccakát
ha tudnád értelmezni akkor látnád hogy egy perc alatt
Kedves Predizente! A kakucsringi 1 perces idődet, azt mivel mented?
Csak mert gyanítom, hogy azt Britton is megpendítené a mocijával...
Keress egy létrát, aztán...
Még az okosságokat rá kell rakni, pl. kikötni a karokat, ahogy B-lint Úr mondta!
Nyeee anyázzunk kérem, az olyan illetlen! Csak viccül a hombárarcú!
aszittem rád gondol mert hogy dugtatok és tudja hogy kispöcsű vagy.
mííí?mármint az én ká anyám?na,megint beszartam.
figyu.. rád gondoljon a qrwa anyád
sajnos nem is tudja senki mtit keresel itt mit köcsögölsz itt.. még a hte lenél david knight sem lehetneél ekkora gyökér..de hogy még egy dévid blályt sem vagy húzzad el a csikot kisköcsög .
Huhhh, ennyit tudok mondani!
Miért, szerinted kire másra? Ennyire alacsony az értelmi szinted, hogy még ezt sem érted!