akkor most vagy nem haragszol,vagy hangember vagy.
van egy motorom amivel annyi idő alatt érek körbe egy versenypályán ami neked valószinüleg nem menne.
én nem vagyok agresszíwi
csak azért mert nem teszel boldoggá...le sem szarnálak..vágod?
nem jön el aza hely ahol mi mint motorosok együtt tudnánk létezni...
mint mondtam nem...
mert kiscsikokkal nem játszunk bábosat
rakd fel a te motorod képét is hagy dicsérej már valaki.. vagy nincs.. akkor...told el szépen a biciklit álmodozás közbe...
figyu..még itt a fórumról senkivel sem dugtunk..de téged most már kÍwánlak...
de nem buziskodás..csak úgy ...mert akit anyunak hivsz azt sem azért mert kell csak mert nem tekerte a nyakad köré a köldök zsinórt és bámbidszámpilgoltatott meg az ötödikről...
de nix harag ugye...
de rályöttem vele a seksz nem jöhet össze mert 14 év alatti vagy(előző beszólásaidból itévle,még ha valójában egy 25 évves 7dik osztályos is)...szóval kefe nem lesz...mert akkor ez veled liliom tiprás lenne.. de azért még szálybabaszhatla...szeksz nélkül is...
de eálöttem ezt eljességgel felsleges volna...
mert leszopattad itt magad eléggé már úgyhogy töröld le a gecit a szádról és jóccakát
figyu.. rád gondoljon a qrwa anyád
sajnos nem is tudja senki mtit keresel itt mit köcsögölsz itt.. még a hte lenél david knight sem lehetneél ekkora gyökér..de hogy még egy dévid blályt sem vagy húzzad el a csikot kisköcsög .
van egy motorom amivel annyi idő alatt érek körbe egy versenypályán ami neked valószinüleg nem menne.
csak azért mert nem teszel boldoggá...le sem szarnálak..vágod?
nem jön el aza hely ahol mi mint motorosok együtt tudnánk létezni...
mert kiscsikokkal nem játszunk bábosat
rakd fel a te motorod képét is hagy dicsérej már valaki.. vagy nincs.. akkor...told el szépen a biciklit álmodozás közbe...
ha szabadkérnem ,megmutatnád hogy csinálod?
de nem buziskodás..csak úgy ...mert akit anyunak hivsz azt sem azért mert kell csak mert nem tekerte a nyakad köré a köldök zsinórt és bámbidszámpilgoltatott meg az ötödikről...
de nix harag ugye...
de rályöttem vele a seksz nem jöhet össze mert 14 év alatti vagy(előző beszólásaidból itévle,még ha valójában egy 25 évves 7dik osztályos is)...szóval kefe nem lesz...mert akkor ez veled liliom tiprás lenne.. de azért még szálybabaszhatla...szeksz nélkül is...
de eálöttem ezt eljességgel felsleges volna...
mert leszopattad itt magad eléggé már úgyhogy töröld le a gecit a szádról és jóccakát
Csak mert gyanítom, hogy azt Britton is megpendítené a mocijával...
sajnos nem is tudja senki mtit keresel itt mit köcsögölsz itt.. még a hte lenél david knight sem lehetneél ekkora gyökér..de hogy még egy dévid blályt sem vagy húzzad el a csikot kisköcsög