Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia zsu szia manka hello ronis
már a szél itt el állt , de keményen fagy
az jó , reméljük , már jobb idő lesz , és azt is , hogy nem késő
feltétlen üzenj , vagy hívj , amíg itthon vagytok
szorítók
ééés felment
Hány segged van?
Kis emlék télen Balinyo !
http://youtu.be/OJjGBq9BYdg
Kaptatok havat rendesen..itt csíkországba alig havazott,fent a hegyekbe rakott rendesen le de itt a medencébe ma fújta... jövő hétre meleget mondanak...varjuk.. küldjétek
végleges:holnap délután lesz csak az indulás,addigra csak javul a helyzet és remélem még nem késő
pedig vissza küldtük a havat , de nem ment
tudták mi jön,nem?ezt harsogta a tv,rádió hogy jön a nagy hó meg a szél.nem ért senkit váratlanul
meg a Manka-híradó is tudatta Veletek
az se teljesen normális aki ilyen időben elindul gyerekekkel
atya világ hol van pár embernek az agya?
jo meglátás... sokat szoktam ezeken a medencés idiota marhákon röhögni, mikor a teraszrol látják a fél balatont...
gondolj bele csak az utcánkban van 3 medence és két kinti jakuzzi.... de itt 1 utcával feljebb akkora baszott villák vannak aminek ez a csak jelenthet, komplett kisebbfajta sportuszodával, pálmák az udvarban és mindegyiknek külön kis üvegház épitve télire, persze fütéssel.... és olyan kecok jo ha egy évben egyszer van bennük valaki.... amugy tök üresen állnak.....
mindig rüheltem ha engem fényeztek.... enyit a bőrömböl kibujásrol..
ocsmány egy ház. valami pancser rajzolhatta . semmi szépérzék nincs benne. kókány szar. amúgy nem is drága . még 50 milió és kinéz valahogy. valami görögbaszta magyar cigánykurváé lehet. biztos leégett most meg adná elfelé szarér hugyér. medence a házba mi? mikor a kertvégibe ott van a balaton . micsoda idióta.
ronis..te el szoktál olvasni magadon kivül mást is?
de nem...
mert ott fényezlek a vidin mint aladin azt a redvás rozsdás lámpát osz ennyi.. há bulyá má ki örömödbe a palackbó
köszönöm mindekinek
sok boldog névnapot.21évesen még ez megy..20 év múlva meg.....már egyre vénebb ez a marha is
látod kiscsuka.. aki nem hal meg 20 évesen az ....21 lesz
úgy szokták ezt mondani ..a lyó papis holtig tanul...6ott volna..de aztán mégis csak pap lett belőle..
nem pedig dr gonzÓ

akkor gondolom igy minden év március 15 TÉGED ünnepel az egész országh...

akkor fogyott el a lÓvély és az már nem vették le a gyökér szállitók .

nálynfánom.. hát most már értek mindent..mondjuk ez túlzás mert a káoszlemélettel kapcsolatban még vannak azért kérdéseim...
de ezt a rész..ezt a gázgasz fórumosat...ezt értem..
most akkor 5100as az van..? mert az jó nagyon jó bele...bergbe is használják..és ha bergbe jó akkor a kátélyembe meg pláne...
ezt az 5100est ez nagyon sokan használják felénk is...
de nekem a elf az ami már bizonyitott teszkó nélküli gazdaságosban .
meg mint mondtam 2300ft/liter..még az ára sem szar...

ez a hó ez komoly..
most olvassák hogy győrnél vagy hol a rákban 30km-es sor van beszorulva...
az asszony mond hogy olyan üzik vanna fészburkszon hogy tsuda...azt irja valami 20órály avnnak beszorulva a kocsiba 3 gyerekkel enyingi úton..a másik meg 80km M1 en 4 gyerekkel...
de most olvassuk azért metrt előtt is meg mögötte is 15km es a sor..még jóhogy ezt a kocsiban nem tudják különben már kiszáltak volna...

nem tudni mit csinálnak ott a katasztrófa védők..mert azok nagyon sokan vannak... tüzoltó meg kevés...az hiába is csinál valamit.. ha az 1fő efektív munkát végző beosztott tűzoltóra jutó katasztrófa tiszt...2fő...amiből az egyik ellenőrzi hogy mit csinál az az a tűzoltó aki efektiv munkát végez..a másik meg ezt papíron dokumentálja...hogy ez ellenőrizte emezt....mert az ám nagyon fontos..mármint a papír munka ..
kérdezzétek csak meg az értékmegőrzőben.. a kert végi értékmegőrzőben... ha nem jól csinálod a papir munkát a nagy dolgod után....há szaros marad a segged

a katasztrófás tűzoltós témát amúgy hallomásból tudom csak.. lehet hogy nem is igy van és csak az agyagedény tűzoltók bántslyák öket
szevasztok
azért a kandalot le vehetétek volna a raklapról
le loptam a szomszéd képét ez egy garázs bejárat
itt is van egy kicsi
boldogat...
szemcseszórok leginkább