Tudok segíteni hüvelyezés ügyben, profi minőségben. Méret és az ablakok száma határozza meg az árat, első blikkre 35-40 körül saccolom. giraffe64@freemail.hu
áááááá....drágán adta naon.....inkább váro,k nem létszükséglet....
nagyon jó helyeket találtunk basszus ittt a közelben......nem kilométeres felfutók de itt van helyben s nagyon teccik.....
most lesz egy kis pihi......volt egy kis műtétem......egy hét kórház, most engedtek ki.....fejemen turbán......
remélem egy hónap múlva már mehetek is......kicsit örülök is a hónak.....jó is a káröröm....
majd teszek fel a jutubra pár vidit.....csak hogy merre járunk...
Sziasztok,
ha kellenek valakinek a képen látható 02'-es GG-ból maradt használt idomok, postaköltség fejében szívesen elküldöm. Ha nem kell, akkor megy a kukába...
Tudom, nekem is van olyan kollégám, aki nem ment el, mert 10k-rel kevesebbet kapott volna, mint a törlesztő! Azóta is itt van, és még egy pár évig itt is marad! Akinek volt lehetősége, az ment, ha maradt, akkor kicsit hüllle volt, és már baxhatja, élesben, hátulról!
nyugdily leső
szerintm aki itt 55év alatt van és még nem ment nyugdijba...az már nem is fog..legalább is rajta vanna ak a témán...
mert a nyugdilypénztárat is kiénekeltélka zsebünkből... mi meg hülyék.. mind be is adtuk..hogy az államadóság rovására a 16%ot meg tudják oldani a tehetősebbeknek...
most meg csinálna valam ikaszinót ai nem 30% kell adózzon hanem mindel valami mocskos agy lesz ezélrt ..ezért csak 10%
vastagon le van zsirozva aki ezt az intézkedést hozta...
nem egy hagyó féle 15millás nokiás doboz
brálytomra meg perdire benyeltem csúnyán a cumit.. ..dehát ez van
az nem vizszintes az függőleges 4
r
i
g
a
ki kell praúbálni...meglátod.. van olyna hogy jobb mint a szikszdélyz lapátol az avarosban is...és az élettartama meg egyenesen pörfect
nem tudom megvágás előtt milyne de ha meg van vágva,,nix olyan talaj ahol ne lenne iválló..gyökeres köves vizes sáros csúszósban is...
le kell engedni..0,2-3 ra akkro már azért csúnyán elforgogki is tépte a szelepemet.. de van okosság..
dupla belső...szilikonzsirba jól bekenyni.. szelep anyéát tövig tekerni.. és akkkro nam baj ha kicsit forog a külső..mertt a szilikonzsir engedi a csúsztatás...az meg hogy 0,3 még nem kopoga tepedék súlyom alatt sem a sziklásban...az meg gari arra hog nem fog kicsipődni...
Köszönöm, nem volt egyszerű, mire össze állt, amire azt mondtuk, 10 perc, az is eltartott egy darabig. Volt olyan njapja, hogy semmit nem tudtunk össze rakni, valahogy nem akarta! Nekem sokat jelent, hogy meg lett, úgyhogy mindenek előtt magamra, de Rá is nagyon próbálok vigyázni! Annyi még hozzá tartozik, hogy Stangli F. nélkül nem jöhetett volna létre ez! Ezer hála érte neki!
engem érdekelne!
nagyon jó helyeket találtunk basszus ittt a közelben......nem kilométeres felfutók de itt van helyben s nagyon teccik.....
most lesz egy kis pihi......volt egy kis műtétem......egy hét kórház, most engedtek ki.....fejemen turbán......
remélem egy hónap múlva már mehetek is......kicsit örülök is a hónak.....jó is a káröröm....
majd teszek fel a jutubra pár vidit.....csak hogy merre járunk...
vagy szájon verlek ?
levest mikor fözünk - fözöl ?
sár..? hó?
sáros hó?
mi kivárlyuk a szép időt és majd akkor megyünk!április végén:-)
ha kellenek valakinek a képen látható 02'-es GG-ból maradt használt idomok, postaköltség fejében szívesen elküldöm. Ha nem kell, akkor megy a kukába...
szerintm aki itt 55év alatt van és még nem ment nyugdijba...az már nem is fog..legalább is rajta vanna ak a témán...
mert a nyugdilypénztárat is kiénekeltélka zsebünkből...
most meg csinálna valam ikaszinót ai nem 30% kell adózzon hanem mindel valami mocskos agy lesz ezélrt ..ezért csak 10%
vastagon le van zsirozva aki ezt az intézkedést hozta...
nem egy hagyó féle 15millás nokiás doboz
az nem vizszintes az függőleges 4
r
i
g
a
ki kell praúbálni...meglátod.. van olyna hogy jobb mint a szikszdélyz lapátol az avarosban is...és az élettartama meg egyenesen pörfect
nem tudom megvágás előtt milyne de ha meg van vágva,,nix olyan talaj ahol ne lenne iválló..gyökeres köves vizes sáros csúszósban is...
le kell engedni..0,2-3 ra akkro már azért csúnyán elforgogki is tépte a szelepemet.. de van okosság..
dupla belső...szilikonzsirba jól bekenyni.. szelep anyéát tövig tekerni.. és akkkro nam baj ha kicsit forog a külső..mertt a szilikonzsir engedi a csúsztatás...az meg hogy 0,3 még nem kopoga tepedék súlyom alatt sem a sziklásban...az meg gari arra hog nem fog kicsipődni...
Ilyen volt
http://www.sportmotor.hu/motor...
a következő hsz pedig az "Ilyen lett"
négy betü vizszintesen..: riga..?
amugy még ki sem probáltam azt a gumit.... nade nemsokára...