te meg tudatlan és ostoba vagy,tájékozódtál volna kicsit ,akkor talán,de csak talán befogtad volna a pofád.
britton a haveri körbe tartozik ,miszter szintén(már talán)zsolti cicával sem szoktunk veszekedni,lucky z-t pedig a barátomnak mondhatom.
motorom van,egész príma kis gép.néha versenyeztem is.
ostoba
méghogy jellemtelen,mondja ez a másokat anyázó csupa jellem
nem is zavarna ha cimbora lennél,de nem vagy,vagy ha szóltam volna hozzád,de nem szóltam.így hát maradsz egy csupa jellem ostoba ember. amolyan netharcos forma.
jájj, viktor még mindig nem esett le hogy belekostoltál az LFP-s törzs arcokba....
amugy szerintem ti ha élőben találkoznátok, vagy kb 1 percen belül össze verekednétek, vagy a legnagyobb haverok lennétek és egész nap együtt tolnátok a csilis babot befelé az orcába, tejjel leöntve....
lehet Viktor még vennél egy olyan műanyag seggrakétát is... nade ez már nagyon sci-fi kategoria...
névtelen jellemtelen barátunkat jól felhergeltétek.. pedig csak annyit akar hogy basztassa az endúrósokat...
nem értem.. ha valakinek ekkora kissebségi komplexusa van.. minek irogat ide..
irigységbből...
mert nem baj ha valakinek nincs valami használható motorja..de csak azért mert épp kisgyökér fungcióban olvassa az összes fórumot és unatkozásból beköcsögöl.. meg irigységből.. hát az sajnos..sajnok komolyan pcihológy eset..
nembaj.. hátha kinövi ...
brálytom fasza a géped..
kerültél is vele...
már csak ronis motorja hiányzik az élők közül..meg dévé..de dévé az meg sosem lesz az .. dévé az élő halott..mert mindég megy de senki..ismétlem senki se tudja miért ...az maga a tsoda
amúgy elnézést kérek a tegnap esti csúnya beszédért de nem birom ki hogy a senkiházi negativ littel gyökeek itt beszólnak csak azért mert szombat van és egy csaj sem hajlandó lenyugtatni a test-oszt eronjukat...
de nem is értem ha csaj úgy sem áll meg neki..mért nem próbálkozik...kecske..tehén ..vagy aligátorral
na megyek aludni..mert már ilyne vénen.. ez járja...
nyugodj meg.. it senkis emszereti a kis beugatós köcsögöket...
főleg úg hog semmi köze sincs az endúróhoz...
de azért hidd el lehetünk barátok..
a fészbukon ..
de arra meg sosem járok
haragudni.. ilyen szintű embereket csak sajnálni tudom..de azt mélységessen...
én nem racelok.. olyna helyeken ahol te irtad ottme ge főleg..de ahogy nézem..te abüdösrohadt életeden nem voltál még egyik helyen se..max a neten látál már olyat aki látott ilyet...
amúg meg soha ismétlem soha ne vernélek meg..cska úgy tnném mint a régi munkámban...megölelnélek egyre szorosabban hogy m,ikor már a csillagokat sem látod..elengedlek..majd egy kis idő múlva mikor eszmélsz és már úlyra az élő közt vagy azon gondolkodnál hogy tudnál minél messzebre elkerülni
hid el a barátami kedvelnek..ellenségem meg nincs
mondom lesztek ti még örök barik, egy tányérbol eszitek a csilis babot, hideg tejjel leöntve, az is lehet egy kanállal...