Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na bax. az jo lesz ott van jobbra csirke nyom....
a Karcsi profi,a legjobb, az ara fugg ,h hany lik van benne

szurke ontvenybol csinalja,tud dugot is,majd megbesz vele nekem is mennem kell hozza a heten
köszi RAAY. és menyibe kerülhet ? még csak érdeklődés nem akarom feleslegesen hívogatni. gondolom elpostázom a rossz hengert és leküldi ha kész. kell neki dugót is adni vagy anélkül is megy? engem az érdekel legyen olyan jó mint agyári és kész. az hogy miből van nem lényeg. de gondolom nem vizcsőböll csinálja.
hát én ott nálunk mindet ki birom keülni..szerinted hopgy fogom mindegyik extrém felfelében felvenni akis görcsöt meg a járviszt meg a zsocit.. cska ott fognak nlézni hog ki ze a tsűávó..már megent itt videózik
figyu..emlékszel a duplasziklásra..hóban mikor voltál.. amikor csak a kendaki gumi ment fel
na az is benn lesz...
zsír. én vagyok a kordés? beszarás. mindegy . figyu mi ez a Z nyom? nem lehet kimeni . elkezdtek hisztizni a helyiek. hogy discvalifikation lesz ha arra szédelgünk a nyomaikon. nem fogják fel ,hogy kb a verseny nyom 3% át ha érintettük eddig az meg lófasz. fingunk sincs merre viszik a jelölt nyomot. mint írtam is kb 3% amit felismertünk érinti ami részeink szélét. amúgy nem igazán lehetne kikerülgetni bármit is mert az összes feljáróhoz raknak embert az egyenes részeken meg mit kerülnél ki. amúgy föleg szölös felé viszik és lipa felé ara mi sosem járunk. régen évekkel ezelőtt egyszer kétszer mentünk el oda . nekem az arész anyira nem tetszik. sok a bozótos és van egy rész ahol tuti átmegy majd a verseny na ott meg kibaszott sok drót van aföldön és benne! régen egy szőlős volt amnit beszántottak! a barmok bene hagyták a sok drótot. mindenkinél legyen egy jó drótvágó fogó! jótanács. ott úgy nem mégy át hogy ne tekerjen fel el mázsa drótot a kereked.
ne földi hanem külföldi
Szikszai Karoly,Cserei utca,Bugyipost.
szétunom magam . jöhetne már a jó idő. tetves hideg van. a motoromra is behordta a havat a szél ,remélem pár nap és leolvad.
kicsit visszatitokolvastam de még jobban unom magam. legalább lenne valami párbaj vagy élőben egy jók kis verekedés itt az erősek közt. elmennék , jimivel dobálnánk befelé a ringbe az 5 centeseket és jókat röhögnénk. de sajna ez sincs csak szájkarate. ááá picsába. uncsi de nem kicsit.

apropó. tudja valaki hol és menyiért hüvejeznek meg egy 300 as hengert? de valami profi munka kéne és olyan amibe alapméretes gyári dugót lehet tenni és jó is lesz? gondolom elpostázom a szar nicasilos hengert és kiveszik belőlle a mostani hüvely részt és beletesznek valami acél futamot benne a felömlőkkel. köszi előre is.
s jut eszembe készültök a Z nyomra heca.ro-ra ? Z= zari nyom igazi magyar okos nyom, össze írtátok a Kordéssal ? meg van az okosság ?

várom a szaftos hisztis válaszod fiam... most birom ..
miröl beszélsz Dew az bölcs okos s tehetséges gyerek, s pont másoktol menekül. vagyis nehezn fogad el barmilyen segitséget, sokszor arra gondolok nem földi hanem azon kivüli.
anyagilag se dew se ron nem engedi magát segiteni, büszke srácok.
felhuzni sem kell mert mindenhol felmegy s elől mindig, nagyon ügyes.
1x már lehetne rendezni egy forum menetet elképzeled ?
Ron a saját szögelésü tuningolásu 2 nagy gáz kuplungos stilusával, Raayy alias "lukas gumi" Zari a hold katapult, Kordé király, 5nyuzi5 fejbelövös, Zsir a nagy arcu csög, stb stb nem lenne semmi.
Emléxem első talira veled a kempingben, ott volt a kodrés melleted s sütötetek saslikot, s megkináltatok jó szivel a nyers hussal, jó izüen etéttek, én pedig elfogadtam, de már akkor láttam a szemed szélében a kis huncut szivatosdit.
Ozt azt sem felejtem el igaz ez votl az elso tali veled, amikro a kempingben, oda jottel hozzam s kerdted mi van hova mentek, mondom gyere velunk mutatok jo helyeket, oylat hogy besirsz, s kiakadtál hogy majd te mutadsz nekem ilyet meg olyat.... jo volt visszagondolni.
mindég mondtam állóvizben nem lehet lubickolni mert az csak beposhad...kell egy kis röhögés.. és mindég jön valaki aki ráfut erre.. van hogy én is ..de ez a jó...csak entúrhós legyen hogy legyen valami közös is bennünk...
de pl ezzel a tsávóval akkor van közös..mert nekem is van rigám meg neki is
mondjuk nekem a hátsó gumimra van ez irva..neki meg a kék-oszt-riga jutott

na jó ez köcsögség volt..met régen ..még 600ével ezelőtt mikor gyerek voltam..nekem is volt majdnem egy rigám..de csak lyáwa mústár volt meg romett...de azok is felértek a csodával. . mert csoda hogy azok is mentek..izsteni csoda
megakad a motorszer-ellés-kor..mertnéha úgy érzem dév annyira erölködik ezzel a rémeremikszel hogy 1szer csak megszül...valami 2014es fejlesztésű remix et
hály fren.. mia helyzet..
dévedre ránézhetnél kicsit ..nem csak akkor lennél haver mikor motorozni kell..hanem a szeelésben is odatehetnéd neki magad.. és talán nem lennének ennyi bajai...
nem csak odaadnia motort meg gumikkkal elhalmozni hanem ha látod hogy megakad felhúzni segiteni.. tudod.. pont nem úgy mint mikor zarándban szaliék zsiroztak
De milyen ellenséges vagy.Pedig csak azt akartam mondani,hogy örülök hogy visszatértél.
imádom ezt a szálykaratét..
motorzni már rég voltam..már több mint 1 7e...

kishaver biztos jó arsz vagy..csak nálam nem jön be a arsz vagyok a semmire...
brálytom bizti a havered..evriver...sajnálom is szegént...

predi..ha már leköpködöd a havered hogy épp takaritja a gépét..tegyél má rfel te is olyan képet ahol valami gépet..ami a tiéd épp taka-riga-tsz
cska hog visszaköpjön már ö is...

igazándoból nagyot hibáztam...
azal hogy már az elején nem vettem észre..csak szeretetre vágysz..mert nincsenek barátaid..és próbálol ismerkedni.. én meg csúnyán beszóltam buta nagy Énednek...

mert csak össez kellet volna raknom..de nem figyeltem...
beugatsz hogy szar a gép.. aztán vársz és vissza jössz 10perc múlva hogy a beugatásodnak van e reredménye.. ha van akkor ugatsz továb ha nem lett volna.. ugy lehet tovább lépsz..én meg nem figyeltem... ...
de jól esett mert szivesen osztom az észt..mer van
kár hogy nem ragad rád úgy mit a sár meg a mocsok amiben élsz
mert ha ne sárban meg mocsokban élnél hanem harmóniában azthoznád közénk...dehát ez van...sajnálatra méltó vagy én meg csűnyán beszéltem hozzád ahelyett hogy pátyolgatnám rozzant kis lelked...
amit apádéknak kéne...
de hát teis egy péda vagy arra hogy nem lehet minden szülőnek sikeresen embert faragni a gyerekléből...
pedig ha baltával csinálta volna az öreged...lehet több sikere lett volna...

többiek nem röhögni a gép előtt
toljad gec rajtad is lesz mit röhögnöm... nyuszi5
Mostmajdnem mondtam valamit,de inkább nem!
Mi van,nem vagyok itt aztán minnyá kitör a szájháború?
emberek itt a forum tulaj Zari, meg támogatoi és egy izmos szájú alak közt folyik a hiszti, de jó ez hányzott itt már érg nem volt sár-xar dobálás, remélem kést és base-ball ütövel baxátok egymás fejét.

az biztos a magyar a köcsögölésben, anyázásban a legnagyobbb.
hajrá lesz min röhögnöm....
Csa Luck

pálya ? cerka áll ?
HUh Zari,

ide most nagyon bemasztak s rád masztak... összefröcsköltek szarral
de hát mit is akarok ez itt lételem a szar fröcskölés nem ?
de ezek nem adják meg magukat könyen...
Zari, vigyaz itt a vájudra nehogy bele xarjanak fiam.
Ahh ebbe kellett a küllõ¿
"motorom van,egész príma kis gép." erre azért muszály megjegyeznem nem motorod van... csak egy aszfalt csikra szorult s-e-g-g-r-a-k-é-t-á-d...

a reggeli kv, meg a hangok a fejemben...
Viktor Predátor...

bakker lehet legközelebb megyek az erdőben ilyen szivekkel lesz tele fujkodva az összes fatörzs....