szalinak: én Zircen csináltattam a fiam RM-jébe úgy 1.5 éve akkor volt olyan 39.000 körűl Vertex dugóval ha jól emlékszem, van egy alap ár + ahány ablak kell rá régota ezzel foglallkozik úgy hívják Wittman műhely
most indulunk old timer show ra bp re. valaki volt? jó? lehet benevezeem amotorom. zsír kijössze? adok egy nyaklevest ? iszunk egy viszkit meg haverkodunk egy keveset. el mondom neked a csirke nyomot legalább hogy végig birj menni na?
pedig..pedig van amin korát feküdnél.. azt amuit nekd irtam hogy mert feri mondta nem vagy földi..én meg erre hogyakkorm,i vagy..külföldi...mÚÚhahahabruha..
hát ez olyna vickes..nem..:-)
van egy egry tsávó is.. ha kell lököm a telfonszámát..1995 ben az csinálta a kx 500asba a perselezést..
mondjuk azóta eltelt 18 év..de lehet még meg van az ember.. sőt biztos..mert patyiék is csináltattak ot tpár éve egyet..talán...
megcsinálják dugó nélkül is..de azt szeret iha otta dugó a kezéebe mert akkro arr pontos mértetere meg is fúrja hónolja.. de ha nix dugó és mondod nelki hogy 72,00ra csinálja akor meg oilyna ra kell csinálja..
Ez 5 centes volt a csirke nyom.
S be i nyelte.
Latszik ki van dolgozva a csili csali.
Milyen lenne mi egy okos magyar mondjuk meg elozne grimbot (jarvist) egy okos nyomon.
Volt ilyen erzbergen magyar 3madik volt egy szakaszon....
azaz de a nyom a sziklásra van rátéve és eléggé szétrugaták most a románok. a sziklánál lesz egy csekkpont ember. nem tudsz kicsalni jobbra vagy lehet behúznak egy órát ha ammara mégy a csikenen. amúgy meg szallagal be lesznek szükitve a nyomok szóval ha kivül mégy lehet büntiznek majd . ezt , meg egy másik kijelölt feljárót találtunk meg eddig mert a mi nyomainkon van. a másikat nem lehet kikerülni sehol. azon is fel kell szopni mert átbukik egy gerincen mellette több száz méteren meredély van ahol nem kell felmenni. ha meg elszédelegsz eltévedsz . én se ismerem hol vagyok pedig én voltam már itt sokszor. összegezve szerintem felesleges csalni és nem is hiszem hogy lehet hol.
Én lennék a bíró,mert részt venni nem igen tudnák a verekedésbe a gyenge fizikumommal. Előtte szóljál időbe,hogy tudjak gyűjtögetni 5centeseket.
Lehet neked kicsit messze van,de a reálba szoktak csináltatni.Zircre küldik,asszem Vittman Pistának hívják az embert.Csinált már párat itt a környéken.
oké elhiszem aki ilyesmibe vág azt vagy jól csinálja vagy sehogy az ember. tud dugót is hozzá? gondolom valami vertexet vagy más gyári minőségre gondolsz. bár hallottam már ,hogy van aki önt dugót motorokhoz. azt nem merném beletenni . na mindegy ha beszélsz vele neme megkérdeznéd mindjárt megszámolom hány felömlője van a hengernek. van egy sérült nicasilos uj hengerem lehet megcsináltatom jólehet még. köszi
adok egy nyaklevest
mi van felétek..,
?
megvetteda 300ast a doktorodtól..vag csak elmentél és betöte a fogad
hát ez olyna vickes..nem..:-)
persze csak ha nem gond.....meg persze Téged is szivesen látunk itt.....
Este nálunk is hideg volt, de most olvad rendesen
reggel mínusz 9 volt...
Olvad a hó, menjtek csapatni
a belkordra gondolsz ?
mondjuk azóta eltelt 18 év..de lehet még meg van az ember.. sőt biztos..mert patyiék is csináltattak ot tpár éve egyet..talán...
megcsinálják dugó nélkül is..de azt szeret iha otta dugó a kezéebe mert akkro arr pontos mértetere meg is fúrja hónolja.. de ha nix dugó és mondod nelki hogy 72,00ra csinálja akor meg oilyna ra kell csinálja..
S be i nyelte.
Latszik ki van dolgozva a csili csali.
Milyen lenne mi egy okos magyar mondjuk meg elozne grimbot (jarvist) egy okos nyomon.
Volt ilyen erzbergen magyar 3madik volt egy szakaszon....
tehát
lehajtott fejjel álnék a dobogó tetején
Lehet neked kicsit messze van,de a reálba szoktak csináltatni.Zircre küldik,asszem Vittman Pistának hívják az embert.Csinált már párat itt a környéken.