kicsit átalakitottam a gépet a pályázáshoz...19es karaly kerékről leugrott a szöges csavaros gumi...mert mondom:
de vinter is óver
aztán mivel nem lett eladva a az úly 18as kendagumi igy maradt a 19esre a régi c-18as mintás...kicsit 13mm esek a bütykök..de azért még ez is gumi...még egy ideig kihúzza...
Viktor jobban inkább 4T párti.
Zarándol most fontolgatja, hogy vált egy kisköbcentis 2T-re... (keddig )
Szali! Te jól ismered mindkettőt! Melyiket ajánlanád?
Viktort sokan ajánlják pl. vizuális típusú embereknek is!
Tud sok olyan nyomot is, ahol mindenkinek kikerekedik a szeme...
Zarándol meg azért jó, mert a túra mellé kapsz grátisz egy úti beszámolót is, meg se kell fogalmazni az élményeket a haveroknak készen kapod azt is.
Eztöt az embertöt a telefon végibe én is ismeröm...
Valami Viktornak hívják...
Ha a fele igaz, amit híresztelnek róla, már megéri egyszer elmenni vele motorozni!
Apropó Zarándol!
Mit szólsz hozzá, hogy ez a Viktor gyerök csinálja neked a konkurenciát?
Csika megjöttek a telók, köszönöm , majd próbálom valamikor aztán nyilatkozok
Úgy hozták vissza a csövet, hogy szét volt repedve logisztika szalagozta le, jól odabaszhatták, ha elrepedt a 160 as PVC cső Máskor bejelölöm, hogy törékeny...
Na akkor vannak durva sztorik mondjuk nem kell kimenni ahhoz feltétlen erdélybe.Ott mondjuk az a gáz hogy sokkal nagyobbak a szintkülönbségek és jóval nagyobb távok vannak mint itthon.
Na meglátjuk majd de szerintem nem térünk majd haza élmények nélkül.
18 literes tank kéne románaba egy kihegyezett 2 t-re mert nem jó érzés órákat várni a segítségre EnduroPanorámán tavaly egyik havert hajnali 1:30 kor szedtük össze egy kis faluban.. a rendezőkkel Szóval érdekes dolgok tudnak történni akár egy komoly rendezésű versenyen is..
kicsit átalakitottam a gépet a pályázáshoz...19es karaly kerékről leugrott a szöges csavaros gumi...mert mondom:
de vinter is óver
aztán mivel nem lett eladva a az úly 18as kendagumi igy maradt a 19esre a régi c-18as mintás...kicsit 13mm esek a bütykök..de azért még ez is gumi...még egy ideig kihúzza...