Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu ilen minket is érdekelne jimmy, balinyo, mi gyereknek már van nagy tankja
mennyi az annyi illetve jobban tudnék motorolni töle talán ha igen akkor hmm...
Szevasztok Gázosok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az endurós brigádtól!Úgytűnik idén csak ki jutok többedmagammal erdélybe.Viszont a szállásról még semmi biztos nincs meg arról se hogy hova is mennénk melyik részre.Tudnátok ötletet adni hogy melyik részre érdemes kiutazni ami nincs olyan mélyen romániában és hobbistáknak is bemotorozható.Esetleg ha tudtok adni bevált szállások kempingek címeit azt is nagyon megköszönném.Május vagy Június lenne mikor mennénk úgyhogy még van idő szervezkedni de már most elkezdek mindent lezsírozni hogy ne csússzunk.
esetleg automatickij kuplungová reklusová ? hmm
nem szeretem a nagy vadászokat
az zényémé
kijéééjaz kutyaberg a képen ? van bele egy majdnem vattaúj rekluse settem olcsón ...dobozban ..garancijjával ....esetleg se...
Jó reggel!
Tegnap ezt találtam,igen tisztelt vadász urak elfelejtették begyüjteni a nagy nehezen kilőt vadjukat
ici pici ondó voltam milyen nagy geci lettem

jó reggelt uraim ! enduro 4ever

itt esztergom belvárosban minusz egy és esik a hó , megmarad 4-5 centis kb...
te mi is tudnánk igy motorolni nem azt nem törnénk legalább össze magunkat mindenkine jó volna motororsnak ,tb-nek, családnak, melohelynek mindenkinek
ez csak akkor lenne ugyan olyan ha lenne sziréna meg villogo a spermák fején....

jahh hogy van? bocs nem láttam.
viktor, mit tökölsz ..nem ilyennek ismertünk... mesélj bátran mit hallotál Értékmentő Ötcentdobálos Frensziszko -rol.... isszuk szavaid...

ui.: Ferenc ha ezt olvasod titkosban akkor ez csak egy ötcentes volt, ne vedd fel...
sose jöjjön el az a világ...

de azért sós puskával lehet kapunk a picsánkba

bár amire a webkamerája bejelez, addigra krva messze járunk. nem hogy mire céloz és lő
Akkor az ugyanolyan,mint amikor a sötétződ vagy a rendőr kerget? Azok is gecik nem?
Én is aggódom már a nagyfőnökér.Csak nem megsértődött valamin? Felhívhatnád hogy mi van vele.
felrakják majd a fára a puskát, három behajtos csavar egy elemes csavarbehajtoval... sose veszed észre....

lehet a bolondabb vadászok majd a motorosokra, qvadosokra is lőnek majd.... fasza...
ez qÚrwa dÚrwa..
üldözik a motorost a gecik
minden így kezdődött
az a helyezt.. a vadász akinek a pénze nem a sima motoros kategória...
kiszól a pribékjének..lyaúzsi. hozd be a vadat mert lelőttem egyet..de előbb lálykold a fészbukon mert felraktam és egy órálya még nem is lálykolta senki..
szóval előbb lálykold..
aztán mennyé ki..
hozd be...
addig felöltözök...mire visszaérsz és csinálsz pár fotót rólam meg a dögrŐ...azt azt is felrakjuk a fészre.. meer trózsiélk a tegnapi zsákmányukkal elmehetnek a picsába mostmár...

éljen a fészbuk.

déw
meséltj..mi van a főnököddel...
csak olyat irj amitől nem lehet bajod.. ha nem irsz semmit akkor tudjuk hogy nagy a baj.. ..
mert halottam ezt azt... ami ha a 0,5 igaz akkor a másik fel meg hamis
Pont ezen morogtam én is.Majd megint jönnek a kifogások,hogy váratlanul érte őket!
mi a hobbid, te hobbit? interaktiv vadászat....

kb mint neten dugni..

aztán a leleményesebb vadászok átadják más külföldi vadászoknak jo sok pénzért az enter megnyomás lehetőségét....
esetleg felrakják ebay-ra gyorslicitre ...ki ad többet a gombnyomásért....
igen a tél már csak illen
itt is szakad....mondjuk ez télen nem rendkivűli, max az utfelügyeletnek...