mondjuk mindenki ugy megy el idegen helyre motorozni ahogy akar....de hogy én biztos soha nem mennék el helyi vezető nélkül sehová ilyen boklászosban az biztos...
hogy egész nap keresgéljem merre van valami jo, nane..
ha van jo vezető csak beállok mőgé, nem kel agyalni hogy most merre hanem csak a puszta élvezet...
pedig amit kéne aztetat meg nem hallod meg
remélem most jobban figyulsz a benyára möster szalitól tanulnd meg nem lehet elég nagy tankod hogy a hátadon meg a haverjaid motorján ne keljen benzint vitetni mert a kétté az olcsó és takarékos a benyával...
nem a megcsalásról szó vann..de valóban nem feküdtél le vele..
csak úgy van ahogy mondom ezek ketten megent fészbukolnak...ferensz is ott búlykál körülöttetek...
mondjatok valamit mert ese hallottam valamit csak akkor az most kkor 5 centes vagy csak..4
Semmi randalírozás nem lesz.Jó az alkohol meg lesz a szervezetben reggel meg este de afféle inditóként és leállitóként fog funkcionálni.Ha jó lesz a kiruccanás mi a jövőben is fel szeretnénk keresni ezért se hiányzik a balhé.Ez a mókuslak tényleg jónak tűnik.6-an lennénk pont az egyik kecót ki is tudjuk bérelni.Nem kell semmi pucc ez pont megfelel.Rikivel meg dumálok majd hogy mit szól a tervünkhöz és benne lenne e egy ilyen történetbe.Elvileg a másik fakecó is ott van a hárdosok becuccolhatnak oda
erdélyben a faszt..csak az erdőben...
szali egy igaz erdei mókus.. túllépő ször wályvör .
patyi akkor mos t mennyi is vagy pontossan ha nem 50?49?
vagy ez is csak egy zsir feri féle 5 centes volt de infláció követés miatt csak 3 és fél
de tudod mit nem számit ..amig itt vagy számomr a filyatal vagy mit a kiscsikók
déw ...merre jártál..
le vagy korlátozódva... az asszony letiltja há figyellyé lyoda..nehogy a motorozást is egyszö bezárja az garagéba..és azt mondaj ha kell pina nem mehetsz motorozni...
én erre azt mondta elmék motorozni és ha kell pina de itthon nincs majd lesz máshol..ennyi pénzért..több is
. . .
itt dÚrwa panoráma foltok.. hát itt semit nem lát a paraszt..csaak azt hogy egyszserr egy erdőnem meg főŐŐl aztán egy tök olyanba lEE
azért is tévednek el itt a parasztok..
mentem már vezető nélkül a biharba a retyába a sebescapalnába... de ez a milyneln ez messzire visz ia primett a szopásban..ha nem vagy képben...
ez a mókuslsak ez jó..ezt már én is kinéztem régebben... és talán a hyle is a legjobb... csak arra kérlek ne randalirozzatok meg ne magyarkodjatok és nem lesz balhély meg szeretni is fognak titeket...meg után hami is mennén kkaor minket sem zavarnak el..
mert szerintem ez a nagyon jó kategória...
rikit keressétek ő már többször volt a bihar ezen részén...lehet épp ott lesz és vezet
60ezret fejenként?Azért az kicsit sok nem?Persze ha a piát is állod akkor már mindjárt más.Akkor lehet minuszba fogsz menni Amúgy te kint laksz erdélyben?
hogy egész nap keresgéljem merre van valami jo, nane..
ha van jo vezető csak beállok mőgé, nem kel agyalni hogy most merre hanem csak a puszta élvezet...