Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tévhit blályt előt le a kalappal.. elkapta blazkót.. még ha csak egycő is..de lagalább ..a nagy lábú a kedvenszem it is villannt nem cska kint az eghsztrém eddin .
nem értem..
német német..de nem az első
állat hogy az első ilyne racélyén sem ment szarull..de a bajnokságba meg igy elöl van...

az meg hogy minden benne van az elejéban az nagyon király...
az meg hogy 2dik is volt az hú ha .. összettet 4dik meg az abszolúth jó.
bár mondom nem dobogós. .és hát akkor azért a szpongyrok dobtak neki legalább 1 fél doboz redbullt
lyaúreggelt csinálok.

csoki..
ez igaz?
akkor nem csak nekem jutott eszembe de ez nem baj legalább majd nem kell kitalálnom milyen is legyen a tankja mert már lesz valami amin lehet látni...
melyik vidin és mennire látni..inkább képet tegyél már fel mert az elsuhhanó vidik..nem olyan franyecok.....szoval inkább képet..de az is jo ha belikkeled a vidit...és mondod hogy hány perc hány másodpernél kell figyulni
mert ezt amit mondtál én nem láttam még

mirkó...
nem szép dolog más ábrándozásait igylebaszni... bugic amúgy is kicsit hirtelen...
kellően rugalmas ahhoz hogy ne változtassaon..szerezzen valakit aki csak azért hogy őket kalauzolja együtt élvez velük...
és lehet is ilyet szerezni..lásd rikiéket a zarándban.. mikor mondtam hogy nem vállalom hogy a 45motorosra még...még emberek jöjjenek akor ök találtak valakit aki kaluzollólag 6ott nekik

azt nem értem ott a sok pösti mért nem keresik egymást pedig pösti a nagy barátok városa...különben mér laknánka ott egymás hegyén hátán 2 millióan...mer Útálják 1mást

amúgy ez nehéz téma...
merrt nem olyan egyszerű összeszervezni bár kit is bár hova hogy mennyen bár kivel akárhova akármikor ...
szóval ez nehéz ügy...
de jól is sülhet el...(ha a fegyverüket nem egymás arca felé tartcshlyák )

eská ötven 5 kijött..az állatt...
én össze sem merem számolni
de ha 55ből kijött akkor az pont egy dévai nevezés ..és abból kihoztál extraextrém 115kilcsit a két nap alatt...kiscsoportos hajtásból...
akkor ti ügyesek lehettek a bandátokkal
tudom titeket ez nem érdekel de....

Superenduro világbajnokság, második forduló, Barcelona:

Első futam:
1, Taddy Blazusiak, Poland, KTM
2, Ivan Cervantes, Spain, KTM
3, Antoine Meo, France, KTM
4, Alfredo Gomez, Spain, Husaberg
5, David Knight, UK, Honda
7, NÉMETH KORNÉL

Második futam:
1, Knight
2, Gomez
3, Blazusiak
4, Jonny Walker, UK, KTM
6, NÉMETH KORNÉL

Harmadik futam:
1, Blazusiak
2, NÉMETH KORNÉL
3, Walker
4, Knight
5, Cervantes

Összetett végeredmény:
1, Blazusiak 54 pont
2, Knight 41
3, Gomez 36
4, NÉMETH KORNÉL 34
5, Cervantes, 33
6, Walker 30

A világbajnokság állása:
1, Blazusiak, 111 pont
2, Knight, 82
3, Walker 81
4, Gomez, 67
5, NÉMETH, 63
Nézd meg a videót mert valaki szegedről kint van amerikába és megcsinálta a kipufogós ötleted a Yamahán.
Nem kell 6 liter bezin csak állítsd be karbit. Ha van egy kis szerencséd akkor ki megyünk mi is a versenyre és megint megmentjük az életed.
Itt csak az a furcsa,hogy te kérsz segítséget úgy,hogy kijelented:te nem vagy hajlandó fizetni,hogy vezessen valaki...Ez másképp is megoldható.Pl:mennénk motorozni kb ide meg ide,ha épp nem zavarnánk csatlakozhatnánk?
Többen leírták előttem ,próbálva téged rávezetni arra,hogy nem kéne kimenni motorozni úgy,hogy fogalmad sincs semmiről-gondolván arra,hogy azon a környéken talán mások is motoroznak és őket is veszélybe hozhatod azzal,hogy olyan helyre mész ahova nem kéne.Szóval a lényeg az,hogy nem kéne felkapni egyből a vizet,hanem át kéne gondolni a dolgokat...
Na most erre mit írjak.Klassz hogy lebaszol még én vagyok a fasz hogy ki mertek menni erdélybe kiséret nélkűl.Én vagyok a kemény?Szerintem semmi olyat nem írtam amibe én keménykedtem volna.Érdeklődök egyenlőre még a fejembe se állt össze hogy is legyen.Ezért is kérdezek utána de kemény vagyok te meg fasza gyerek hogy megmondod a frankót.Helóka még van egy pár hónap nem jövőhéten megyek ki a semmire.Pont ezért kezdem el az utánajárást a dolgoknak.De ha zavar akkor ne olvasd lapozz a picsába tovább nem kell velem fogalkozni
Sokkal jobb lett mint volt,valamelyik nap beszéltem Csokival,mondta min finomítsak-szerintem így frankó lesz...
jó lett a telód?
Én voltam már 45-ért is... :)
Hi!
Bugic barátunk a legkeményebb... Menne motorozni,de fogalma sincs hova-pontosabban amiket kinézett helyeket pont természetvédelmi terület tele kirándulókkal(egy kis segítség:google maps)-de ő nem fizet senkinek,mert:"nem fogok fizetni annak aki velünk együtt élvezkedik ingyen csak azért mert arra megyünk amerre ő megy".A hozzá állás is kicsit fura:Ő akar motorozni egy vadidegen helyen,ő nem tudja merre kell menni,de majd ő megoldja.Hát sok szerencsét,szívből kívánom-de tényleg-hogy élvezetes legyen az 5 napod/napotok.
RO-ban,de nekem csak 55-be került szerinted az jó ár?
mesélj te is voltál valamerre motorozni a haverjaiddal
milyen volt?
szia ..t e kivagy..?
ismerjük 1mást
a legutolsó román turám is.. már nem is emlékszem mikor volt...talán 1 7e ...de az is jó volt.. egy ott aludt mert ő nyir1i...3an mentün első napr a innen..szóval 4 en hajtottunk egész nap ..hazajöttünk egyik besirt hogy ő velneszel .. ..másnap egy másik haver jött pöstiből reggel a szakadó esőben és azokkal mentünk megent 3an az egyedül kintalvó haverhez..akihez nyiregyről jöttek a haverjai vagy 8an... szakadó esőben...
na goldentút és a szegediek ha egy csepp eső ráesik a szélvédőre reggel indulás lefúlyva...ezek meg jöttek...
hát full szopásnak nézett ki ..de aztán mikor elindultunk..elált az eső és malajban a nap elején de mocskos jót mentünk...12 indultunk de az első feljáróbaez ke nem vártak meg miket és igy elmaradtunk tőlük..ők aznap mente kvalami full egsztrém hart ot 18 kilcsit ..mi meg elkolbászoltunk minden felé.. és 58at mert nem kerestem a szopókat mert azokat nem szeretem...inkább a suhanósakat szeretem.. az 525 felsuhan és az a jó...lyó kicsi szenvedés belefér de csak ovatosba mert túlsúlyos vagyok és vigyázni kell a motorom is öreg..nem úgy mint ezek hogy kigyilkolják a fiatal verdákat..én csak ovatosba tolom

de azért a kétszer 300km tura azért kicsit sok volt ..bár este meg itthon aludtunk meg a kaja is böséges(enormos) volt
Ilyen messzire csakis válogatott bandával megyek.Igaz még nem voltunk ilyen messze még közel se de már vagy 5éve velük hajtok.Ismerem őket mennyire lehet bennük bízni mi a képességük és mennyire vannak beszarva ha para van.Azért is mondom a maximális 6-os létszámot mert perpill 6olyan embert tudok magamat is számolva akik benne vannak erdélyben és az előző években is mind ott voltak.1napos bojongós túrákon 2napos sátorozós szarráázós menéseken.Majd elválik kint hogy mennyire van összeszokva a banda.Én inkább a vezetőtöl tartok majd hogy mennyire lesz emberbarát.Max elküldjük a picsába vagy nem mert fent a hegytetőn fog rajtunk röhögni Szalajtós te merre szoktál hajtani?Ha gondolod megbeszélhetjük a közös hajtást ha közeledik az időpont erre visszatérünk.
Látod Bugic nem akarja kifizetni az élvezetedet! saját kezedbe kell venni a sorsod!
ja az a túra a bharfüred és belényes közöt 45 perc fele szerpentin..és még ona valami lósza kőszikla úton még 15 km az még egy jó 50 perc..
ez önmagában már offród..
olyat keress ami a betonon van és nem kell a betonút végén mégh 10km menni valai szaron 1 óra zötyit..
mert meg fogod únni.
oda utzol 4 órát.. és ahelyet hogy oda érnél..még egy óra atom szpoás..
és a 4 óraaz belefér még simán..de az 5 óra az már fájdalmas...
3 óra felett minden órával irtózatossan megnő a szellemi terhelése az utazásnak...egy ilyen lyakszi féle út 10óra..az meg maga a ...
Az nincs.De inkább maradnék a motornál.
nagy fába vágtad a fejszét.
nem a túrával mert az lófasz..szerzel 1aza egy havert és beültök és mentek..kettővel már csaka baj van.. 5-6 az meg mag lesz széthúzás
és anyira széthúz a banda hogy széthullik atomjaira...

sajnos ez a pcihológiálya a hosszú tháwú túrháknak...
ezt évente legalább4-5 ször tapaszatlom...de 15ször meg összehozzuk..és mivel már imerem a bandát könnyű kiszámitan ia kiszámithatatlant..mert tudod hogy a bizonytalansági tényező mekkora egy goldentút egy mpi egy csoresz vagy egy szali esetében.mmert 100szor mentem máér velük...
új tagok esetében ez máshogy jön sokksl nagyonbb a megiz6órái együt6ó ...de az is van hogy idegenek és ezért meg nagy a rizikófkator ami a megbiz6ósági 1üt6ó ellen dolgozik...

pl lásd délyvát tavaly...
gyágyás és én külön kocsival mentünk..ugyan oda.. bontósbiliék ketten goldentútal meg mindenki össze vissza...kb inne vagy 20an 40 féle verzióval...
de a végén azt mondta az a pár ezer ft benypénz nem érte volna meg a szenvedést azokkal akik nyűglődnek...
redzsmentre csnival mentünk ketten az is jó volt ...mertő is kellően rugalmasan ált hozzám és én is hozzá...
fontos a tolerancia...

szóval ha még nem utaztál igyezekkel akkro a nagy fábavágtad a felyszét az egy gyenge kifejezés..
amúgy megmajd meglátod mikor hazajössz a benzinköltség az lesz a legkevesebb a túrából...

aza lényeg hogy olyat menyél amilyet akarsz és a nyűgösöket hagyd itthon...
nem mindegy hogy azért a 3 ezer ftért amivel oltsóbban a jössz ki a benzinnel...de egész nap szenvedsz 18km mész mert jól megszopatnak a dúrva helyikel egész nap szenvedve mert ők az ászok ...vagy 58at mész lyó hangulatban küzdelmek nélkül..na ez a fontos nem az hogy 2ezerre oltsóban utazz...
na az elős az hót szar.. a második meg már túl jó is ...
..a 30-40km az egy jó középút...meg a banda is legyn ilyen is meg olyna is szélsőségeket kerüld ki hagyd ki.. és jót fogtok menni.
ide terepjáróval menj!
Mert azt már nem is kell mondani,annyira természetes itt mindenkinek!
Na nem is agyalok rajta többet csak be vagyok izgulva mint az első kúrás előtt Na jó azért mégse de majdnem.
Úgygondolom a legjobb az lenne ha helyi ember lenne a vezető ha már kell vezető.Akkor viszont hozzá igazodva lesz a helyszín.Időjárás meg lutri nagyon mindenhol ott meg főleg szóval tényleg pár héttel elötte kell mindent intézni és még akkor se biztos a dolog.Épp csak azokat hívom magammal akik nem basztak még át és ha azt mondták hogy jönnek akkor jönnek is.Persze lehet váratlan dolog de erre nem lehet felkészülni.Leszünk amennyien leszünk.Nem ezen fog múlni az élmény.