pedig az a lényeg hogy a tankot lehozná alúra..súlyt is lejjebhhozná plusz növelé a téfogatot is..
mert rengeteg élelmiszeben van térfogatnövellő-szer is..amit besenyő pestabá nem ért 4:26nál térfogat növelő..szer http://youtu.be/1fdZmmdKpSY
Ha ez segítség, tudok néhány infót, ami alapján össze tudod a 2 túravezetőt hasonlítani.
Viktornak pl. az egyik kedvenc kajája a milánói makaróni.
Zari viszont imádja a chilis babot, de mindenki másnak azt mondja, hogy csakis a puffin lekvártól tud így feljárózni!
nem...
de.
az van hog a lyamahó az elöl innyektor hátul kipufi van..de buzin betekerve az ülés alá..
és ezek kitalálták..hogy körbe elhozhatja..
és akkor az ülés alatt ott a sok hely.. de azzal meg nem kezdtek semit
tudtam..tudtam hogy nem felejted el..
tényleg
ott a kipufilya.. és mondja hogy még erősebb..de a tanknál nem látom az átalakitást..azt nem mesélihogy a 6 liter helyett lenne bene vagy 8
a Vatikán mint olyan a világ legnagyobb vallásának , a kereszténységnek (több mint 2 mrd./fő ) a jelképes központja ... közel kétezer éves , abszolult europai hegemoniát birtoklo nagyhatalmu intézmény...
a pápaságért europa mindenkori vezetői küzdöttek folyamatosan hogy a nekik tetsző legyen a tronon, ezen belül a pápa , az isten abszolult főldi helytartoja....
erre most meg akarnak választani egy négert afrikábol... legalábbis a két első befuto afrikai néger...
amugy a londoni és olasz legnagyobb fogado irodákban már fogadni lehet a következőre...
Na, de komolyra fordítva a szót kedves BUGIC lehet, hogy mégiscsak ez a Viktor lenne a te embered. Kifejezetten írja, hogy csimotákat is vállal. Sőt hobbistaként vihetsz magaddal akár 8 csim, csim, csimborát is...
Láttam már azért jó volt újranézni köszi , örök élmény
Megyünk idén is, ha lesz, meg lesz mivel, jó buli
Válaszolva Viktor kérdésére talán 5eFt volt, volt benne kaja is.
Amin pont felmegyek az szerintem nem volt nehéz, bár annak volt beharangozva, mint újdonság, meglepetés szakasz.
mér ne lehet ne a pápa niger..
vagy cigó
honnan tudjuk hogy európai az az isten?
lehet hogy alaszkai benszülött...
lyézus is valóüszinűleg cigó volt és azért tudott a egy hordó vizből bort csinálni mert soltvadkertről származik...
mert borból jó a kannás..igyál tablettást
ez valami kabaré rovat.... mármint hogy a pápa beadta istennél a lemondását, köszöni neki ennyi elég volt....erre most olvasom az első két leg esélyesebb két néger afrikábol... nigériai, és ghánai....
vazzeg a katolikus egyház feje egy néger.. na ilyen sem volt még...
nem vagyok rasszista, de basszus a néger-pápa után már csak egy lépés a kinai-amerikai elnök, meg a három fejü kutya...cerberus
http://mxonline.hu/czuni_laszlo_az_ev_motokrosszozoja_az_mxonline_on