lya beszéltem gézu 5csivel
ö meg velem
és úgy érzem az összes Dély földfáriwal beszéletem
elmondtam neki mindent.. ő elmondott nekem mindent ...
kiderül hogy a hold túloldalán nincs vodafontérerő
illetve a kissebb gravitáció miatt sokkal könyebb a motorokat feltolni a rámpán...
viszont nagy a por..ami a 7 végén nálunk nem lesz jellemző
alap..innen nem akkar illetve..mer jönni senki a shár miatt..de sár..sár az nincs ..csak épp nem porzik ..azé nagyon jó sárgumikkal gyeretek vagy kenda k 774el és ha 525 van mindenkinek az nem baj..különben csúnya kapratást rendeztek ebben a jó fogós talajban ami . http://www.youtube.com/watch?v...
.van hogy sárnak hivják.egyesek.. ..
de ez marhaság...
a 4-5 fő az jó csak én is beférjek valamelyik kocsiba ...úgy szokott lenni hogy véletlen sem olvassák tőlünk a fórumot...shenki....a kinemmondom kik...de ha jöttök szombat ..vag vasárnap.. akkor bizotos hogy már mindenkinek lenne kedve..hahaha
de nem baj..nagy az a hegy és lyól elférünk benne .akár több 100an is
zozi ez egy 1h engeres 1ütemű motor. ..tiszta szivás
lyól van deév ez csak egy 4 szentes volt..tudod.. 4 szentes
amúg a 150üzóra az jó...de ha csak 0,03at kopot akkor még simán javitón belül van..szeintem...mert 0,05ot simán kop6 anélkül hogy kolompolna a hengerben...
tiszta gáz..itt a jó idő és ezek..mindenki bebúlyik a macilaci fészekbe mert sár van...
há hol van sár?amivel baj volna...csak imádkozni tutok a lelki üdvükért hogy a racerlyukon..ne legyen..mert akkor nem találkoznak a dzsárviszékkal . .
Keresek 450-es Gas Gas-hoz hengert-dugót, jó állapotút. Ez állítólag az újabb blokkos, aminek a hengere mögött van az önindítója.
Köszönöm.
lya beszéltem gézu 5csivel
ö meg velem
és úgy érzem az összes Dély földfáriwal beszéletem
elmondtam neki mindent.. ő elmondott nekem mindent ...
kiderül hogy a hold túloldalán nincs vodafontérerő
illetve a kissebb gravitáció miatt sokkal könyebb a motorokat feltolni a rámpán...
viszont nagy a por..ami a 7 végén nálunk nem lesz jellemző
balinyo mivel ma van a neved napja valami kis ajándékkal kedveskedhetnél nekünk
jövöhéten készül a tuning vizpumpa és a kuplung védő
Akit megillet a mai napon, az vegye magára a boldogságos névnap kifejezést!
Más: Mondjátok, hogy a cocás webcam nem fizetős!
Már beszéltem kertész úrral aki beszélt veled ami olyan mintha mi beszéltünk volna
Szóval jót dumáltunk
http://www.youtube.com/watch?v...
.van hogy sárnak hivják.egyesek..
de ez marhaság...
a 4-5 fő az jó csak én is beférjek valamelyik kocsiba
de nem baj..nagy az a hegy és lyól elférünk benne
és a legfonosabb jel..ez az én lyelem
ha nem túl buzisra jöttök..buzulás nix...én nem szopatok le senkit..senikt...azt mindenki magának csinálja..
.. de inkább szombaton...
Viktor ha senkit nem találsz mi mennénk vasárnap 1 nem túl buzis nyomra?4-5 ember?
zozi ez egy 1h engeres 1ütemű motor.
lyól van deév ez csak egy 4 szentes volt..tudod.. 4 szentes
amúg a 150üzóra az jó...de ha csak 0,03at kopot akkor még simán javitón belül van..szeintem...mert 0,05ot simán kop6 anélkül hogy kolompolna a hengerben...
tiszta gáz..itt a jó idő és ezek..mindenki bebúlyik a macilaci fészekbe mert sár van...
há hol van sár?amivel baj volna...csak imádkozni tutok a lelki üdvükért hogy a racerlyukon..ne legyen..mert akkor nem találkoznak a dzsárviszékkal