bugic
látom a lábadba a bugi
mi a reteknek utaztok többszázat ha nem muszály.
erről a szervezésről csak annyit...qÚrwa nehéz...leirom érthetőbben
Qrwa nehéz...
összehozni olyan embereket együtutazni akik előtte motoron sem voltak 100%ban..
főleg úgy hogy sokan össezülve...hát nagy fába wágtad a fely-szét...
nehéz ügy.
ha úly helyre mentek akro ott tuti az első pár hajtás az a semibe fog menni..keresgéltek mint a vak ló a mezőn...
ugy kell hogy legeyn valaki aki tud valamit a mit ti nem..ismeri a helyet...
jó nem msuzály mert 3...4.5.alklom után már jók vagytok..de addig azért 3-4-5 alkalom csak kidobott lé...
szoval legyen vezető...
akár melyik jó hely...zaránd bihar retyezát itt vannak közel..nekünk..
az a legjobb ha race után mész közvetlen..mert akkro vannak nyomok és azon egyszerű a menet..
pl a retyába mi ugy voltunk...szer hogy a redzsiment előtt...
és már voltak nyomok.. abból egy emberekkel kimenten 2 7 múlva..pöstiek...és csatlakozva.. velük lett egy 3 napos útvonalam...
na az állat.
de sokan voltak.. és nehéz volt...mármint a kóóóórdináció...ezé egyedül is mentem innen...ugy 1szerűbb volt
de az meg ilyen kalibekeknek azért nem occo
de pli it a mi "mondom MI"hegyünkben...hivjuk ugy a seggedi hegységben van több drályver is.. szali az egyik.. mert többször kiderült..ha én nem vagyok velük.. úgy tudja vinni a csimotákat minta pinty...a múltkor az oroszházi csandi meg egy nyir1házi gyerek volt vele..ködben.. ..
és nem ölte meg öket
szia zsolti meg csani..ugye hogy igy volt..
ha aktuális üzenjetek odavezetünk jó a szállás sima ügy minden. nem kell cim. majd üzentek oszt lesz valami.
amúgy most rakot ki egy komplett menüsort egy vadász. de legalább üznet volna valamit a kamerának. én tuti megszopatám a népet valami medvejelmezbe a fák közt. fel kéne dobni a bulit.
Épp ezért nem szeretnék friss húst játszani.Saját csapat saját tempó.Nem akarom rommá szopni magam az első erdélyi motorozáson.Azt szeretném bevállalni amit akarok.Nem akarom hogy vezessenek.Túra GPS meglesz meg annyit vállalunk be amennyit bír a banda.Senkit se szeretnék beszopatni azzal hogy ránk várjon ha valaki lemarad.Baráti társaság tudjuk kinek milyen rutinja ez így korrekt.A szállás érdekel mindenképp ha zarándol olvassa esetleg címet telszámot ha tud adjon.Kösziszépen
zarándol vagyok. jertek csak jertek kell a friss hús a kondérba... amúgy szerintem kinőtte már viktor az ilyesmit. rájött ,hogy nem buli kijárkálni és keveset menni. de biztos van az a pénz amiért bárkit szívesen elvezetget napokon át. hívjátok fel azért lehet van ötlete. szállás meg ilyesmi téren biztos segít. amúgy az a rész nem veszélyes. jók ki van járva. és meghalni se könnyű. van egy uj panzió a hegy lábánál. a kemping az meleg lett. sok vele a nyűg amúgy kár érte. jó kis hely volt. de emez jobb.
zarándol-al egyeztess az jo környék,faszán átmotorozhato...hatalmas kemping, kisebb nagyobb faházakkal, de van panzio is ott,mindez az erdő közepén... és az van a legközelebb
látom a lábadba a bugi
mi a reteknek utaztok többszázat ha nem muszály.
erről a szervezésről csak annyit...qÚrwa nehéz...leirom érthetőbben
Qrwa nehéz...
összehozni olyan embereket együtutazni akik előtte motoron sem voltak 100%ban..
főleg úgy hogy sokan össezülve...hát nagy fába wágtad a fely-szét...
nehéz ügy.
ha úly helyre mentek akro ott tuti az első pár hajtás az a semibe fog menni..keresgéltek mint a vak ló a mezőn...
ugy kell hogy legeyn valaki aki tud valamit a mit ti nem..ismeri a helyet...
jó nem msuzály mert 3...4.5.alklom után már jók vagytok..de addig azért 3-4-5 alkalom csak kidobott lé...
szoval legyen vezető...
akár melyik jó hely...zaránd bihar retyezát itt vannak közel..nekünk..
az a legjobb ha race után mész közvetlen..mert akkro vannak nyomok és azon egyszerű a menet..
pl a retyába mi ugy voltunk...szer hogy a redzsiment előtt...
és már voltak nyomok.. abból egy emberekkel kimenten 2 7 múlva..pöstiek...és csatlakozva.. velük lett egy 3 napos útvonalam...
na az állat.
de sokan voltak.. és nehéz volt...mármint a kóóóórdináció...ezé egyedül is mentem innen...ugy 1szerűbb volt
de az meg ilyen kalibekeknek azért nem occo
de pli it a mi "mondom MI"hegyünkben...hivjuk ugy a seggedi hegységben
és nem ölte meg öket
szia zsolti meg csani..ugye hogy igy volt..
gecsa ...a gopro hd és a hd 2 között van valami ényeges különbség...mármint képminőség?
amúgy most rakot ki egy komplett menüsort egy vadász. de legalább üznet volna valamit a kamerának. én tuti megszopatám a népet valami medvejelmezbe a fák közt. fel kéne dobni a bulit.