Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sízni voltunk a délelőtt....de jót is nyomott az adrenalin adagon...
szerintem meg zsarolás van a háttérben neeem
En bokorugro versenyen voltam tegnap,igazolt tavolleten.
szerintem déwet megtéríthette vagy megvette. mert egyre kevesebbet ír. biztos meggyőzte ,hogy kár ide írkálni és értelmetlen. mondjuk raay is el tünedezett ezt az egy írását leszámítva.

vagy összeáltak és hármas perverzbe nyomják.
Vik,megtalaltad mar Frenszint?

itt szakad a ho,lehet motorol valahol
Állat logó
és ez lessz rávésve
miért most nem jóóó
Jaja bőgatyában pödörtbajusszal fokossal az oldalamon
olyan rozsa sanyis betyáros lenne neem
Egy éjszakát elalszok a szabad ég alatt de 4-et azért inkább töltenék szálláshelyen!
szerintem meg kell egy hálozsák azt ha megfáradol lepihizel fürdés friss patak vizében ozt kész
Legyen látvány.Vizuális tipus vagyok Legyen szállás lehetőleg a kapuból induljon a móka.Az se baj ha nem látok embereket.Nem azért megyünk hanem élvezkedni.Szóval Bihar hegység.Mondom ha szállást tudtok címeket szeretnék.A pesti figurákkal is értekezem majd ha rájuk találok.De vezetőt egyenlőre nem szeretnék az előbb említett dolgok miatt.Plusz össze szervezni így is nehéz lesz a dolgozó embereknek mind egyszerre kivenni szabit értitek e vagy sem ez a kurvanagy helyzet.De kimegyünk idén az biztos!
kis rágcsálokat figyelitek?
bugic..gecsáék is meg rikiék is nagy rommániai menők
ök a blek hegységben.. tudják a lyárást....
meg van neki sebesnél is kabcsolata..csak azt nem adja át
lyaksziról nem is beszélve...
van nagyon jó mondás erről...
aki szereti a virslit ne nézze meg hogyan készitik
ha valakit érdekel,nézze csak meg...nem néztem még végig,csak 10percet,de elgondolkodtató...

http://youtu.be/DNzVdi5NphE
eddig csak képet csináltam vagy 2-t videót még nem...am a videó minőség vmivel jobb lehet,ha megnézed youtubeon az összehasonlító videókat akkor látszik a különbség,de inkább csak a sötétedős időszakban jobb a felvétel szte...képélesség még talán jobb...de még nem tapasztaltam semmit... ki akarnék menni csapatni egyet ebbe a kiba nagy hóba,de annyira esik inkább bent punnyadok.... jajj az asszony meg love storyt akar nézetni velem , de ez az élőkép sokkal izgibb...cak nem történik semmi
látni akarsz valamit.. zarándi hgy kilöve...
ott nincs kilátás..
de a bihar meg a többeben van mocskos szép.

rengeteg a pösti a bihorban... ha kimék nincs is ott más..
össez kell spanyolni oszt akkro van vezetőd is...
szabó úr és tésai.. a berges banda..
1kerék ferensz...meg a sokak...zsir ferensz meg a zsirosak
csak válogatnod kell.

déw meséllyé ..vagy is látom... hogy nem szósz akkor nagy a baj..
kivinnék oda két debil buzit és megcsinálnának ott egy döglött özet egy ződteleplyáró motorháztetején...
Lenne bugi a lábamba ha kimennék nap végén biztos bugi lenne
Kóborolni szeret az én társaságom.A vidék miatt is mennénk nem csak a kihívás hanem a látvány miatt amit itthon nem láthatunk.A banda úgy 6tagu lesz de ennél csak kevesebb szóval nem egy óvodányi kiskölyköt kell rendezgetnem.Van benne feladat de lesz rá 5napunk.Ennyit szeretnénk kint tartózkodni.