Májusig még sokminden történhet.Természetesen benne vagyunk abba hogy jöjjön velünk helyismerettel rendelkező rájder.Majd felteszem a szándékomat a galériába is azt csak van önként jelentkező.Ha nem lesz akkor meg mi leszünk egy maroknyi zsámbék medencei motoros távol a hazájától mégis elszántan és motorozni nem tudó de próbálkozó csapat
kivonjátok a 70 ezerből a benzin árát amin kiértek meg vissza. a többit ideadjátok nekem. kb 60e/ fő és én elmotoroztatlak 4-5 napig a mi környékünkön. szálással kajával. ugy ahogy kedvetek tartja. ha érdekel szolj. márciusban kezdhetjük is. it egyedül anyi a szitu hogy nem leszneek durva panoráma fotok de amugy tök szép.
hogy megnézted.
Igazából ez a posta nyomkövetősdi nem sokra jó, mivel csak azt mutatja, hogy felvéve, meg azt hogy átvették, hogy menet közben merre jár a csomag vagy hol akad el, arról nincs publikus infó
Részemről örülök, ha ideér egyben
Múltkor itt felénk postás autó az árokban dekkolt
Természetesen ti tudjátok, helyismeret nélkül én tuti nem mennék külföldre/messzire.
Debreceni vagy Nyíregyi srácok között tuti van aki arra jár és benne lenne ilyenben
Jó motorozást kívánok!
hejj,meglestem,de nem is mutatja a nyomokonátskövető,csak,hogy 7.-én felvéve pedig ez start plusszososos a kúva annyukba,majd ha odaér említsd meg,azt reklamáljál!
Biztositást kötünk csak úgy megyünk ki plusz nem hardendurózni fogunk ezért reményeim szerint nem lesz komolyabb baleset.
Hozzáteszem ha lenne egy kinti motoros aki ismeri a környéket mint a tenyerét azt szívesen látjuk a csapatban.De akár itthonról is jöhet csak tudja mi merre és mi megyünk utána.Nekem viszont nem kell olyan ember aki szopatni akarja a bandát és ezt mind pénzért.
Annyira nem volt nehéz.Az üzemanyagot kb be tudjuk lőni.6-an mennénk ezért 2járművel megyünk ebből egyik teherautó.Kaját is ki lehet számolni meg a szállást is úgyhogy ennek fejében jött ki az adat.
Keresgéltem egész délután és van pár elég bíztató szállás.Kisszegyesd nevü faluban van a Mókus kulcsosház elfogadható áron és nincs is messze a határtól viszont elég jónak tűnik a környék.Annak persze utána járok mennyire toleránsok a motorosokkal arrafelé és van e nagyobb tájvédelmi terület mert azt kerülnénk.
Igazából ez a posta nyomkövetősdi nem sokra jó, mivel csak azt mutatja, hogy felvéve, meg azt hogy átvették, hogy menet közben merre jár a csomag vagy hol akad el, arról nincs publikus infó
Részemről örülök, ha ideér egyben
Múltkor itt felénk postás autó az árokban dekkolt
Na akkor tényleg Isten éltessen sokáig
Debreceni vagy Nyíregyi srácok között tuti van aki arra jár és benne lenne ilyenben
Jó motorozást kívánok!
http://www.erdelyiutazas.hu/ma...
Hozzáteszem ha lenne egy kinti motoros aki ismeri a környéket mint a tenyerét azt szívesen látjuk a csapatban.De akár itthonról is jöhet csak tudja mi merre és mi megyünk utána.Nekem viszont nem kell olyan ember aki szopatni akarja a bandát és ezt mind pénzért.
Keresgéltem egész délután és van pár elég bíztató szállás.Kisszegyesd nevü faluban van a Mókus kulcsosház elfogadható áron és nincs is messze a határtól viszont elég jónak tűnik a környék.Annak persze utána járok mennyire toleránsok a motorosokkal arrafelé és van e nagyobb tájvédelmi terület mert azt kerülnénk.
Ferenc keze nincs a dologban
az asszony kicsit eltérített, nincs időm irkálni
Miből van az a KTM? Gondolom nem kaptál 12nm es tortát, ai rajta egy origi méretű vas
Saját verdával voltál?
Te tudod a legjobban milyen veszélyes, ne beszélj lükeséget
Írtatok jó sokat, nem igen olvasom vissza. Motorozott valaki?
Itt nem volt, nem ért még vissza a telóm, valahol a postán csücsül gondolom
Csúszkálás azért megvolt, csak kocsival mondjuk hókotrót is láttam az árokban