Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálok de engem nem érdekel a minősége, bár a 6500assal elég jókat lehet csinálni, csak abban nincs elem
a kicsi vízállóval meg nem képeket hanem élményeket örökítek meg, ami általában nem a legjobb minőség, de mint emlék számomra többet ér mint egy full beállított akármi

amúgymeg szeretek érdekes képeket nézegetni, pl az a hidas tükröződős teljesen tetszett
Na végre vmi jó téma...
Ezt egy fuji s6500fd-vel csináltam a Budapesti állatkertbe!Ez egy sisakos kazuár!nem a legjobb kép,de állatos!
Na jó, akkor marad a PONT! És pont.
Neked nem mindegy, úgyse csinálsz képet...
Nekem jó ez, de ezt tényleg rá tudom húzni mindenre.
Maradjon, nézzük meg ki-mit hoz ki belőle.
legyen valami állatos, azt itt nemigen látni
Na jó, akkor kitalálok egy jobban megfogható témát még estig, látom ezzel nem arattam nagy sikert.
Dehát azt mindenre rá lehet húzni...
Nem, csak pontot!
Lefordítom Zoli témáját.
Bármit lehet fényképezni.
akkor megkezdem:

.

Nos jó, akkor a következő feladat témája, illetve kulcsszava:
"PONT"
Minden értelmezésben, mint forduló-, találkozási-, mondatvégi-, cél-, stb-stb-stb... Vagyis tényleg minden.
És a határidő (Zema kérésének engedve) május 6.
A DOS nem ér, azzal diszkvalifikálunk legközelebb!
Kedvem lenne, nagyon is, de az időm erősen korlátozott, szombaton családi program, aminek nem tudom, mikor lesz vége, de félek, hogy estébe nyúló, vasárnap meló, a hétfőm szabad (eredetileg Podersdorf lett becélozva, windsurf verseny), az elseje még mobil, de mivel 2-3ra szabadot kértem, tuti, hogy 1én dolgoznom kell majd.

Tavaly volt egy olyan fotóverseny (sajna nem emlékszem, hogy kik szervezték), hogy kaptál 20 témát és az adott napon mind a 20 témát meg kellett fotózni a városban. Akár tarthatnánk valami ilyet is egyszer, ki kell jelölni egy napot, kitalálni a témákat és este egy sörözéssel összekötni a bemutatásukat. Nyilván az utómunka elég rohamlépéses lenne, de szórakozásnak nem rossz ez a feladat sem. Akár lehetne valaki külsős a témagazda.
Szóval nekem az egész hétvége jó, de akár a május 1 is.
azzzz mert az enyémen DOS is van...

LX
sokszázezer?
Ilyen drágák az exceles telók?
Ha nem vagyok külföldön, akkor nekem bármi, bármikor jó, ha előtte legalább 2-3 nappal megbeszéljük.
értem én.. de egy kutyával a seggemben nem lenne kellemes menekülni.. föleg ha sokszázezres szerkó van a kezemben hátamon.. no de a részleteket megbeszéljük..
egy jót "hekkezhetnénk" pl a rómain is..

LX
Az úgy akkor nem hozza a feelinget. Persze meg lehet, hárman összedobjuk neki, akkor akár be is költözhetünk. Én ezt akkor szoktam alkalmazni, mikor már rámszólnak.
engem is érdekel, de nekem ez a hétvége nem jó.. max május 1 őrt pedig meg kell kenni..

LX
Már ha érdekel vkit, bárt lehet, h csak én vagyok az elhagyatott ipari létesítmények megszállottja.