csinálok de engem nem érdekel a minősége, bár a 6500assal elég jókat lehet csinálni, csak abban nincs elem
a kicsi vízállóval meg nem képeket hanem élményeket örökítek meg, ami általában nem a legjobb minőség, de mint emlék számomra többet ér mint egy full beállított akármi
amúgymeg szeretek érdekes képeket nézegetni, pl az a hidas tükröződős teljesen tetszett
Nos jó, akkor a következő feladat témája, illetve kulcsszava:
"PONT"
Minden értelmezésben, mint forduló-, találkozási-, mondatvégi-, cél-, stb-stb-stb... Vagyis tényleg minden.
És a határidő (Zema kérésének engedve) május 6.
Kedvem lenne, nagyon is, de az időm erősen korlátozott, szombaton családi program, aminek nem tudom, mikor lesz vége, de félek, hogy estébe nyúló, vasárnap meló, a hétfőm szabad (eredetileg Podersdorf lett becélozva, windsurf verseny), az elseje még mobil, de mivel 2-3ra szabadot kértem, tuti, hogy 1én dolgoznom kell majd.
Tavaly volt egy olyan fotóverseny (sajna nem emlékszem, hogy kik szervezték), hogy kaptál 20 témát és az adott napon mind a 20 témát meg kellett fotózni a városban. Akár tarthatnánk valami ilyet is egyszer, ki kell jelölni egy napot, kitalálni a témákat és este egy sörözéssel összekötni a bemutatásukat. Nyilván az utómunka elég rohamlépéses lenne, de szórakozásnak nem rossz ez a feladat sem. Akár lehetne valaki külsős a témagazda.
értem én.. de egy kutyával a seggemben nem lenne kellemes menekülni.. föleg ha sokszázezres szerkó van a kezemben hátamon.. no de a részleteket megbeszéljük..
egy jót "hekkezhetnénk" pl a rómain is..
Az úgy akkor nem hozza a feelinget. Persze meg lehet, hárman összedobjuk neki, akkor akár be is költözhetünk. Én ezt akkor szoktam alkalmazni, mikor már rámszólnak.
a kicsi vízállóval meg nem képeket hanem élményeket örökítek meg, ami általában nem a legjobb minőség, de mint emlék számomra többet ér mint egy full beállított akármi
amúgymeg szeretek érdekes képeket nézegetni, pl az a hidas tükröződős teljesen tetszett
Maradjon, nézzük meg ki-mit hoz ki belőle.
Bármit lehet fényképezni.
.
"PONT"
Minden értelmezésben, mint forduló-, találkozási-, mondatvégi-, cél-, stb-stb-stb... Vagyis tényleg minden.
És a határidő (Zema kérésének engedve) május 6.
Tavaly volt egy olyan fotóverseny (sajna nem emlékszem, hogy kik szervezték), hogy kaptál 20 témát és az adott napon mind a 20 témát meg kellett fotózni a városban. Akár tarthatnánk valami ilyet is egyszer, ki kell jelölni egy napot, kitalálni a témákat és este egy sörözéssel összekötni a bemutatásukat. Nyilván az utómunka elég rohamlépéses lenne, de szórakozásnak nem rossz ez a feladat sem. Akár lehetne valaki külsős a témagazda.
LX
Ilyen drágák az exceles telók?
egy jót "hekkezhetnénk" pl a rómain is..
LX
LX