nézegettem az alacsony önkisülésű aksikat
állítólag ezekből a 2000mAh többet ér mint a másikból a 2500mAh
eddíg 2500-as volt a fényképezőbe
eneloop-ból eléglenne a 2000-es?
még a varta ready2use aksit ajánlotta munkatársam neki ijen van canon 550D-be, olcsóbb mint az eneloop
ijent használ még valaki?
az előbb Zema már megírta amit én is írtam volna.. én még annyit tennék hozzá, hogy gondolj arra, hogy a kevesebb néha több.. Ergo egy témáról nem biztos, hogy éredemes nagyon sok képet lőni, mert nem fogja érdekelni az embereket.. próbálj meg kiemelni valamit és ne 20 szögből készíteni unalmas képeket.... a Zema által említett nagy blende segíthet ebben.. illetve ha találsz egy érdekes részletet, amit sajátos módon tudsz megmutatni... bár én nem akartam írni semmit, mert nem vagyok nagy fotós.. de még kicsi sem.. lelkes tanulni vágyó amatőr kattintgató talán...
Az utolsó pár vízcseppes nem rossz, a többin szerintem túl sok az összevisszaság, ami elvonja a tekintetet a fő témáról.
Emellett f11-el fotóztál végig, de ez nem tájkép. Közelről akartál lőni részleteket, ehhez ennél tágabb rekesz kell, úgy jobb háttérmosás lett volna. Hát nagyjából ennyi...
persze.. addig állj vivóállásban..
igazából egy fix ekszelles nagy lencsés autómókusos nagylátószögűfixtelét terveztem venni neked... Gábor egy zoomoslófaxt, BadZoli pedig egy enelúp önkiverős gyorstöltős vibrátoros halszemet kap..
na..
http://www.ebay.com/itm/sanyo-...