Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most mondd azt, hogy nem kurva jó ötlet, és nem lenne durva kép.
Hétvégén megcsinálom. Vagy halszem, vagy nagylátó kell hozzá.
"fényképezőnélkülitelefonosoexcellel"...

...és smsben!
naja.. ez szép 'ócó' darab...

LX
és mindezt "fényképezőnélkülitelefonosoexcellel"? WOOOOW
Zema TEEEE fotósIsler...

LX
Ő is aranyos lehet...

http://www.220volt.hu/Canon+EF...
Erre gondoltam én is, illetve csak ez az egy megoldást látom kivitelezhetőnek. Csak gondoltam van más ötlet is.
Amúgy a cél, egy megdöntött kép, halszemmel, tüéles, és kimerevített gk. belsővel, és kívül meg a forgalom, és a város fényei este, természetesen ligthtrail-ként megjelenítve.
de az is csak akkor, ha atom módon rögzíted... a gorilla cuccot nem lehet a fejtámlázoz rögzíteni? a 3.ik lábát pedig tényleg "dáktéppel" ragasztani vmihez?

LX
aham, jó lesz ez. ( lopom )
Nem vagyok gazdag , csak ügyes!
Nekem is 1,8-as volt, és tök jó volt. Nem az annyival jobb rekeszelhetőség miatt vettem 1,4-est, hanem az USM miatt. Bár azért jobb képet lő az 1,4-es.
"az autó eleve mozog, vagyis csak a belső része lesz mozdulatlan hosszú záridőnél"

kezded érteni...
mert te gazdag vagy... nekem csak az 1,8-as van... (hozzá kell tegyem, az is zseniális..)

LX
Igen, de hogy?
Nem akarok legyártani állványt erre.
Van két karbon tripodom, érelemszerűen az erre alkalmatlan, és van egy gorillapodom, ami jó lehet, de sztem nem elég stabil.
Ki használ 1,8-as 50-est ma már? 1,4-essel nyomom...
az is csak akkor lesz mozdulatlan, ha a kamera nem remeg be.. márpedig ha egy jókora talét vagy egy jó nehéz alapzoomot fog berakni, akkor mozogni fog.. egy 1,8-as fix 50-est lehet, hogy be tud tenni stabilan... ahh.. franc se tudja..

LX
"dáktép" vazze... már le is nyúltam az 5letet...

LX
az autó eleve mozog, vagyis csak a belső része lesz mozdulatlan hosszú záridőnél hacsak nem vmi hydractive-os citroen ZX az áldozat
(egyébként én vmilyen menetes részt keresnék, biztosan akad az ülések mögött/csomagtartóban, és oda rögzíteni egyedi állvánnyal....talán)

motorra épp most készítettünk ilyet, egyfajta utas szemszög - itt még stabilizátor nélkül:

http://auto.indavideo.hu/video...
kalaptartóra álvány?
Legyen: "A Triumph lenyomta a BMW-(ke)t!"
Van egy elképzelésem amit szeretnék megvalósítani, de kellene egy kis segítség. Nem írom le mi az elképzelés, meg a téma, mert LX azonnal ellopja az ötletemet, és elkezd excelben fotózni sms-en át, de ötlete van valakinek, hogy hogyan lehet mozgó autóban rögzíteni úgy a kamerát a hátsó üléssor fölé (kombi/SUV), hogy fixen ott is maradjon, és ne mozduljon be hosszú záridőnél? a fejtámlákhoz valahogy, vagy egyéb módon?
Valaki szereti a provokatív címeket
ha már mindkét heti játékról lemaradtam, itt van némi kép az esős hétvégéről (címe még nincs, de már jött egy találó tipp: "A Triumph lenyomta a BMW-t" )
Nekem vannak.

Himekaidou Hatate

Köszi-köszi, igazán jólesik.
(erre már szavaim sincsenek...)

LX
Persze, hogy nem voltam ott. A google maps-et fényképeztem a kamera nélküli telefonnal, sms-en keresztül, excelben, és íme!