Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pihenő, valahol annaberg közelében.
Hogy hogy nem égett még el?
Vagy azért megy ilyen gyorsan, hogy eloltsa a tüzet?
Hát nem tudja, hogy az intenzívebb oxigén csak táplálja?
NEM SZÓLT NEKI SENKI?
köszi, próbálkoztam
basszus.. tényleg.. és így jobban kézre is esik...

LX
Milyen jó pillanat, ahogy sikerült elkapnod, hogy pont kigyullad az autó...! Ez igen!
Az ide feltöltött képek egy része sztem így készült...
Köszi a tippet, ezt kipróbálom!
Különben igen vicces képek születnének.
Lényeg, hogy a téglalap felöli oldalon kell belenézni.
Az igazat megvallva, én is csak a közép és felsőkategóriát ismerem (d90től felfelé), a müanyagvázak nem nagyon érdekelnek, hiába jó a videójuk.
Canonból az 5d-ket, a 7d-t, meg az 1d-ket ismerem, pontosabban ezekről már olvastam, illetve némelyik volt a kezemben.
Egyébként a 7d nekem nagyon tetszett, ugyan marcsa nélkül volt nálam egy 70-200/4-el, de az elég jó párosítás. Csak sajna fordítva működik a zoom-ja...
Mer hüje vagyol.
na nekem meg a Nikonhoz nincs fingom sem.. úgy repkednek ott a számok, hogy ihajj meg csuhajjjj asse' tudom ki kivel van..

LX
Ehhez én nem értek, nekem nikon van. A d200 sem éppen a mai dicsekvős fajta, bár ha felteszem rá a 80-400at, azért sokan megbámulják.
Viszont valahogy a fullframe kevésbé hiányzik, mint a jobb jel-zaj viszony plusz a nagyobb AF sebesség. Ezt a d300s tudja, csak még mindig 300e körül megy használtan. Sajnos még nem jött ki a d400, hogy lejjebb tornássza az árakat, a d800 nem a 300as tulajoknak alternatíva.
Gondolkodtam használt d700ban is, de a d300s gyorsabb. És sokszor jól jön a 1.5x szorzó, ha teleobjektívet használ az ember.

Persze a legjobb egy d300s+70-200/2.8VR2 kombó lenne... lottózni kéne valóban...
de csak mert tudom, hogy azt kedveled..

LX
Éééén, meg nem mondom.
Aztán majd küldözgeted a gay spam-jaidat. mi?
Lófaszt!
okok..
emilen is elérsz.. dobhatnál egyébként is egyet, hogy én is tudjam a címedet... okoska...

LX
Dobok egy smst emberemnek, aztán majd informállak, h mi van.
mondhatni új... az felszerelésrevigyázós' fajta vagyok...

LX
Mennyire megviselt?
na.. akkor nézzük :
lowepro flipside 300
itthon : 24.700 - a legolcsóbb amit találtam
e-bay : 60 USD körül találtam legolcsóbban.. + szállítás, amit általában több mint a 60 USD. (én nem találtam "free shipping"-et Mo.-ra)
ezek tudatában szerintem 15.000 HUF reaális.
UFF..

LX
A matek a lényeg.
jut eszembe.. haverodnak nem kell akkor a táska? Lassan már 3 lesz otthon, és az már kcsit luxus..

LX