Hogy hogy nem égett még el?
Vagy azért megy ilyen gyorsan, hogy eloltsa a tüzet?
Hát nem tudja, hogy az intenzívebb oxigén csak táplálja?
NEM SZÓLT NEKI SENKI?
Az igazat megvallva, én is csak a közép és felsőkategóriát ismerem (d90től felfelé), a müanyagvázak nem nagyon érdekelnek, hiába jó a videójuk.
Canonból az 5d-ket, a 7d-t, meg az 1d-ket ismerem, pontosabban ezekről már olvastam, illetve némelyik volt a kezemben.
Egyébként a 7d nekem nagyon tetszett, ugyan marcsa nélkül volt nálam egy 70-200/4-el, de az elég jó párosítás. Csak sajna fordítva működik a zoom-ja...
Ehhez én nem értek, nekem nikon van. A d200 sem éppen a mai dicsekvős fajta, bár ha felteszem rá a 80-400at, azért sokan megbámulják.
Viszont valahogy a fullframe kevésbé hiányzik, mint a jobb jel-zaj viszony plusz a nagyobb AF sebesség. Ezt a d300s tudja, csak még mindig 300e körül megy használtan. Sajnos még nem jött ki a d400, hogy lejjebb tornássza az árakat, a d800 nem a 300as tulajoknak alternatíva.
Gondolkodtam használt d700ban is, de a d300s gyorsabb. És sokszor jól jön a 1.5x szorzó, ha teleobjektívet használ az ember.
Persze a legjobb egy d300s+70-200/2.8VR2 kombó lenne... lottózni kéne valóban...
na.. akkor nézzük :
lowepro flipside 300
itthon : 24.700 - a legolcsóbb amit találtam
e-bay : 60 USD körül találtam legolcsóbban.. + szállítás, amit általában több mint a 60 USD. (én nem találtam "free shipping"-et Mo.-ra)
ezek tudatában szerintem 15.000 HUF reaális.
UFF..
Vagy azért megy ilyen gyorsan, hogy eloltsa a tüzet?
Hát nem tudja, hogy az intenzívebb oxigén csak táplálja?
NEM SZÓLT NEKI SENKI?
LX
Canonból az 5d-ket, a 7d-t, meg az 1d-ket ismerem, pontosabban ezekről már olvastam, illetve némelyik volt a kezemben.
Egyébként a 7d nekem nagyon tetszett, ugyan marcsa nélkül volt nálam egy 70-200/4-el, de az elég jó párosítás. Csak sajna fordítva működik a zoom-ja...
LX
Viszont valahogy a fullframe kevésbé hiányzik, mint a jobb jel-zaj viszony plusz a nagyobb AF sebesség. Ezt a d300s tudja, csak még mindig 300e körül megy használtan. Sajnos még nem jött ki a d400, hogy lejjebb tornássza az árakat, a d800 nem a 300as tulajoknak alternatíva.
Gondolkodtam használt d700ban is, de a d300s gyorsabb. És sokszor jól jön a 1.5x szorzó, ha teleobjektívet használ az ember.
Persze a legjobb egy d300s+70-200/2.8VR2 kombó lenne... lottózni kéne valóban...
LX
Aztán majd küldözgeted a gay spam-jaidat. mi?
Lófaszt!
emilen is elérsz.. dobhatnál egyébként is egyet, hogy én is tudjam a címedet... okoska...
LX
LX
lowepro flipside 300
itthon : 24.700 - a legolcsóbb amit találtam
e-bay : 60 USD körül találtam legolcsóbban.. + szállítás, amit általában több mint a 60 USD. (én nem találtam "free shipping"-et Mo.-ra)
ezek tudatában szerintem 15.000 HUF reaális.
UFF..
LX
LX