Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem terveztem meg. Be kellett ugranom a városba, nálam volt a cucc, meg egy monopod, észrevettem, körüljártam, beállítottam, és meglőttem...
Hát én a mai napot teljes tunyaságban töltöttem. Amit szerettem volna tegnap este megfotózni, arra az esemény alkalmatlan volt, bár így is sikerült azért pár jó kép is a koncerten.
De most, hogy már tudatosult bennem (Thx Zema), hogy péntekig van még időm, addig meg még lesz 2 teljes szabadnapom, majdcsak összejön valami ötletem, ami megvalósítható is még addig.
Mindenesetre csókoltatom a kiagyalóját, első blikkre sokkal egyszerűbbnek tűnt a dolog...
Valami szavazás kéne inkább.
MAi témánk lehetne az eső, ha már az egész országba esik, mivel mást nem nagyon tudok csinálni lövök mingyá pár képeT!
A zsűi elfogulatlan!
"BGábor800" avanzsált zsűrivé... ha már képet nem csinált..

LX
de ki a zsűri?
Pedig kéne...
Sztem is egy barom volt aki kitalálta... Bár ugye én már...
Tényleg, nem kapok valamit a professzionális, és a zsűri által legeslegeslegjobbnakésmégannálisjobbnak titulált képeimért...?
na ehhez a buzi feladathoz én most fogok.... melyik hülye barom találta ezt ki ? És ha megint Zemát ítéli a zsűri legjobbnak, akkor tökönszúrom... Zemát... ja, és a zsűrit is...

LX
Nem nagyon használok PS-t...
Akkor még nem szoptál PS kijelölésekkel, és színezésekkel...
én nagyon szeretem.. valahogy sokkal könnyebb retusálni vele.. ennél már csak az a tablet lenne jobb, ami ugye a képet is megjeleníti.. na de az meg 2x ennyi... sőt..

LX
Én évekig dolgoztam tableten, de valahogy nem igazán tudtam megbarátkozni vele. Igaz, nem is "rajzoltam", hanem a SMOKE nevű programot használtam vele (sajna nem adtak más eszközt hozzá), meg lehet szokni, de nem igazán szerettem meg. Pedig az egy hatalmas, legalább 20"-os, 16/9-es Wacom tablet volt.
Jaaaaa, jó hogy mondod, erre nem is figyeltem...
Még idő van, mert jövő péntekig van a határidő!
Talán majd ma este, vagy marad holnapra...
persze.. np.. már postáztam.. megtennéd, hogy egyfajta fájdalomdíj gyanánt postázod a vaku kit-edet.. köszi..

LX

u.i.: én még nem lőttem meg.. (Zemátorrbaverősemoticon..)
Itt aztán van vignettálás, meg gradient szűrő!
Nekem is kellene egy, de most nincs rá pénzem.
Így arra gondoltam, hogy nekem adod a tiédet.
Na?

Meglőttem a képet a hétre. (sajátvállatveregetősemotikon)
100 körül volt (brutto.. ) Wacom Intuos 4M
nagyon jó kis cucc..

LX
Múlt jelen kategóriába ez még beillik, múlt: templomrom, jelen: barátnőm
A Meleg Motorosok Magazinja kért fel.
Motocross.
mi a meló?