Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jahhhhh, értem.... Akkor teljesen kizárt, mert nem tudom...
Jó kép, ne szarozz vele!
igen.. de én nem ezt akartam megjeleníteni.. kicsit el akartam vonatkoztatni.. valószerűtlen képet szerettem volna készíteni.. oszt' vagy "átjön" vagy nem..

LX
mutatja a villamos vezetőnek hogy 5 sör lessz főnök
egy menekülős figura hitelesebb lenne ha a lány is kicsit elmosódna de csak egy kicsit azzal lehetne érzékeltetni hogy mozog de a villamos gyorsabban jön
felkészül a stoppolás fájdalmas mivoltára..

LX
nekem csak 1 dolog nem érthető
mit csinál a lány?
ojan mintha taxit intene le valamijen amcsi fimbe
jaja.. fogyasztom őket..

LX
hátha lessz mégegy kamikáze
de nincs körbe vágva.. állványról készült két "egyforma" fotó.. rétegenként egymásra vannak rakva.. és a réteg van "lukasztva".. ergo a leány nincs kivágva és így nem tudom (nem is akarom..) mozgatni.. vágási?

LX
Ha már úgyis körbe van vágva, próbáld ki, milyen, ha szinte megérinti a keze a villamost? Lehet, hogy az a sárgás maszat a háttérben, meg a villanyos árnyéka segítene...
a vicc az, hogy lágy szélű ecsettel van "lyukasztva" a réteg.. de az eredeti képen - ahol nincs villamos - ugyan ilyen éles kontúrja van.. de megpróbálom azt, hogy ha nem kétféle "setup"-pal dolgozom fel a két RAW-t, akkor milyen lesz.. érdekes, hogy ez eredeti képnél is olyan érzésem volt, mintha PS lett volna.. de nagyon köszi a visszajelzést, és tippeket... kicsit átdolgozom amint lesz időm..

LX
Meg soft-old el a lány körbevágását! Nekem nagyon éles a kontúrja.
az észrevétel jogos.. bár.. amikor csak ő van rajta, akkor is minimális - szinte nem is észrevehető - árnyék látszik.. nagyon felhős idő volt, és csak szórt fény állt rendelkezésre.. viszont a két RAW képet szándékosan kétkülön beállítással készítettem el, hogy az alany kiemelkedjen... viszont az árnyékot lehet, hogy javítom, mert az még dobhat a képen...
Valami elsőre sem stimmelt. Aztán jobban megnéztem és a fényirányok stimmelnek, bár a hölgy, mintha kicsit jobban ki lenne exponálva. Aztán rájöttem: hiányzik az árnyéka, ami ebben az adott fényben lehetetlen, hogy ne látszódjon.
dehogyiiiss.... najó.. bár mondtam a kolleginának, hogy maradjon még, csak egy villamos jön.. de érthetetlen módon nem vállalta be...

LX
Nekem ez a kép nem igazi versenymű, bár nagy kedvencem lett, főleg ílyen nagy kontraszttal. De van még a tarsolyban tegnapról fotóm...

Amúgy ez a villamosos tetszik, mégha 2 képből is készült...
na mivel már megnéztétek, ezért feltöltöm ide is.. ha lesz időm, akkor talán vasárnapig még készítek egy másikat is.. szóval íme az én művem a "pályázatra" ..

LX
utólagos engedelmeddel én is kilestem, és bár nem mérvadó a véleményem, de nekem nagyon tetszik! remélem a hölgy ép bőrrel megúszta!
És akkor egy kis tegnapi szösszenés...
Kit izgat a zsűri? Maximum Zemát... Én magamért csinálom, nem érdekel az elismerés sem, hiszen én már híres vagyok
na tudtam.. .fel sem töltöm már a képet.. bár Zema már tuti kileste a flickr-en, mert oda feltöltöttem... Zsűri megint le van zsírozva...

LX
Szerintem Zema nyert.
Na azért ma mégis sikerült lőni 1 képet, nekem tetszik, majd vasárnap kiderül, kinek tetszik még...
Muszáj.
Ez azért így durva...!
Kemény vagy!
Ez is mindegy. Vedd meg az egyiket és ha nem jó, akkor legközelebb a másikat veszed. Úgyse lesz jó örökre.

Vagy vedd meg a nagyobbat, mert a 2500-as fényerőben is sokat számít, ami ugye fontos.