Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamit félreértettél.
Nekem lájt tréler kell.
Könnyű utánfutónak a prevjúja.
igen,, ez egy újfajta "fisheye"... ezzel fotózz excelben és olyan lighttrail-ed lesz, hogy "beszarol"..

LX
EOB: Eye of the beholder?
na.. akkor, hogy tiszta legyen..
Kiírás : 3777-es hozzászólásban található..
emígyen módosul :

Hölgyek / Urak,

a téma az elkövetkezendő 4 napra (mert ennyi maradt vasárnapig) : az EMBER és a pillanat és vagy mozdulat/mozgás. Ember azért nagybetű, mert központi téma kell, hogy legyen... Határidő : Április 22 (Vasárnap) EOB.

LX
mé'? Nem ez a lényeg? Nem ezé' nyaltál be csontig Gábornak (aki a' zönkéntes zsűűűri...) hogy te nyerj ? látod, nekem más módszereim vannak.. kitalálok egy köcsög feladatot szoros határidővel.. és akkor ti nem tudjátok megcsinálni..
nade.. mint már írtam, legyen vasárnap 23:59

LX
Tőlem lehet péntek, csak akkor magaddal fogsz versenyezni...

Az se rossz, tuti te nyersz!
hhaaaahhhaaahhhaaaa.. nincs módosítás.. én meg Hannoverben vagyok.. szóval kit érdekel a nyomorod? én már megcsináltam a képet... szóval PÉNTEK
(kisbetűsrész : najóvan'.. legyen vasárnap 23:59 az új határidő.. csak mert hulyekocsogok vagytok.. )

LX
Elaludtál a film végén, mert ŐK szoktak hátulról, szárazon másokat...
Aha, azokat szokták hátulról, szárazon...
Én törvényen kívüli vagyok, mint Clint Eastwood, meg Mad Max!
Utcán nem is kell, az közterület. De a kórházakban sajnos kell hozzá engedély, személyiségi jogok miatt. Tudom, tv-s vagyok, vagy mi.
Ráadásul van egy dokinő ismerősöm, őt is próbáltam megkörnyékezni egy "ügyeleti" sorozat kapcsán, de túl nagy macera lett volna az engedélyeztetés a kórház vezetőivel, meg a betegekkel. Jobb ebbe nem belefutni, mert csak veszíthetsz rajta.
És nem minden közterület, ami annak látszik. Például egyszer forgattam vmi riporthoz vágóképeket egy piacnál és akkor derült ki, hogy a piacot körbevevő járdán már engedély kell a piacfelügyelőtől, mert az a piachoz tartozó közterület és tök más az elbírálása, mint a sima járdáknak.
Nagyon komoly a médiajog és ez sokkal szélesebb körű, mint sokan gondolnánk. A személyiségi jog védelme sehol sem olyan erős, mint a médiajogban!
Ehhh, én sosem kértem sehonnan engedélyt!
Lősz oszt jóvan'!
Sajnos a váróteremben mindenkitől engedélyt kéne kérni, az meg a XX. ker-i SZTK-ban nehéz, a többség nem tud se írni, se olvasni a várakozók közül.
De ma amúgy is csak későn megyek, most megpróbálok menni egy kört a városban és lőni valami emebri pillanatot. Közben meg bejáratom az új túrabakancsomat is, mert közben rájöttem, elég szar lesz júniusban "szűz" bakanccsal via ferratazni...
Köszi, még időben szóltál!
Sztem a ponty jó lesz!
Csak hoznák már!

Te, fotóztál a váróteremben?

Jah, és még valami!

Tisztelettel kérem a kedves versenykiírót, hogy a leadási határidőt péntek helyett vasárnap estére tegyük!
Mert bár a nyers képek megvannak, de nem tudom őket előhívni, mert holnap este el kell utaznom, és csak szombaton este jövök haza.
Iszapszemű ráját ne kérj kölcsön, mert zavaros lesz a kép!

Hétvégén akarom megvalósítani.
Ha megkapom addig a kölcsönbe ígért halszemet.
Azt hiszem amúr.
De azt hiszem a ponty jobban lát, úh olyat kell kérnem...
Dúúrva lesz! Már várom az eredményt!
Nagylátószög, vagy halszem kerül fel, utóbbi lenne a jobb.
Tegnap egy órát baszakodtam vele, a tripodos megoldást elvetettem, helyette a spiderpoddal a középső üléssor (Ford S-Max) középső fejtámlájára "tekertem fel", polifoam-ot téve csillapításként a spiderpod, és a fejtámla közé. Emellett kapott egy kis ducktape supportot is... Csak pár tesztképet lőttem, de mivel egyedül voltam, így én vezettem, és távirányítóval nyomogattam, aztán megálltam, állítgattam, újra lőttem párat. Nem lesz rossz, a sebesség növekedésével viszont egyre inkább bemozdul, és az úthibákat sem szereti. De készült 12 mp-es tűéles kép. Ahhoz a rekeszhez amit szeretnék, ahhoz iso 100-on kb. 20 mp. kell majd, úgyhogy ezt kell megoldanom.
Ami megy 1.5V-ról, az többnyire megy 1.2-vel is. Legalábbis nekem még sosem volt ilyen jellegű problémám. Olyan, hogy a töltőről egyből használni kell, már sokszor.
Ezek az alacsony önkisülésű akkuk nekem nagyon beváltak, főleg ez a típus, amit mutattam, mivel ez sokkal olcsóbb, mint az eneloop-ok. Igaz, itthon nem kapható, neten rendelem én is.
Öregek az akksik.
Kuka.
nekem nem volt gond a feszültséggel, most azzal van gondom hogy feltöltöm és barakom a gépbe akkor tudom használni egy ideig
legutóbb mikor levettem a töltőröl bedobtam a gépbe és elmentem fotózni 50 kép után lemerült, nem vakuztam
ha meg feltöltöm és berakom a gépbe majd 1 hét múlva előveszem bekapcsolom fél percen bellül kikapcsol
1 hónapja még 200 képet tudtam vele csinálni
ez a típus nem lenne jobb a fotomasinákba?
nekem pl a 6500as nem sokat megy az1,2v-os akkukkal
elemmel 3x többet tud fotózni
ráadásul a fotomasina szerint "kimerült" akkuval a gyerek még 2-3 napig eljátszik az x-box karban használva
ezen be lehet állítani hogy kevesebb árammal töltse az akkut?
nem akarom hogy hamar tönkremenjen, inkább tovább töltöm kevesebb árammal
fényképezőbe kell fuji s6500fd