na vájjá' ez csak a TE véleményed volt vazze'
egyébként neked meg most kuss legyen, mert egy tetves képet nem tudtál kitolni magadból! megrovás fenyítés meg minden.. nálam legalább az 5let jó volt.. a kivitelezést pedig utólag javítottam és azé' szerintem úgy már jó kép lett.. mellesleg ahogy írtam, nálam Zoli deszkás képe a nyerő.. szóval szedjed össze magad...
Annyiban talán igaza van LX-nek, hogy érdekes a csáje mögötti háttér, és az árnyékok, így egy picit oldalra raktam volna a képen. De ez megint csak olyan dolog, hogy ki-mit lát meg abban a pillanatban.
Szerintem a héten Zoli nyert, de nem a fő művével, hanem a homeless-es képpel. LX képe viszont maradandó retinasérülést okozott, így az is felejthetetlen volt számomra! Néha még mindig felriadok, és látom a leányt a háttértől élesen elütő kontrasztokkal...
tetszik a fotó.. érzek benne mondanivalót.. azonban.. ha lehet egy észrevételem.. kompozíció ügyileg.. szerintem (ami qrvára nem jelent semmit, mert nem vagyok fotós vagy ilyesmi.. ) jobb lett volna a kép ha nem teljesen középen van a csinos hölgy, és nem teljesen szemben.. így nekem olyan kicsit megrendezett hatása van.. persze ettől még tetszik, csak ez a gondolat ötlött fel bennem.. a gördeszkás képet viszont fenntartások nélkül szeretem! Nálam az az igazi.. még ha csak fél deszkás is van rajta.. nekem úgy jó ahogy van..
Szóval nyilván nem lesz sokkoló hatású a képem, hiszen csak egy elkapott pillanat.
Úgy volt, hogy ezt a hetet kihagyom, de aztán mégis sikerült szerdán sétálgatnom 2 órát a városban, géppel a nyakamban. Persze, nehezítésként 1db, 180mm-es optikával indultam neki. Ebben az időben készültek mind, a biciklis-hajléktalan, a gördeszkás, a kukások, stb...
De akkor, ott, elsőre nekem ez a kép volt az, amire azt gondoltam, hogy na megvan, mehetek dolgomra, megvan a "pályamű".
Íme:
És még tartogatok egy képet estére is, én azzal nevezek a heti versenybe, bár egy kicsit meginogtam, hogy inkább a "homeless-bicikli-párocska fekete-fehér" képemmel kéne indulnom...
egyébként neked meg most kuss legyen, mert egy tetves képet nem tudtál kitolni magadból! megrovás fenyítés meg minden.. nálam legalább az 5let jó volt.. a kivitelezést pedig utólag javítottam és azé' szerintem úgy már jó kép lett.. mellesleg ahogy írtam, nálam Zoli deszkás képe a nyerő.. szóval szedjed össze magad...
LX