Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na vájjá' ez csak a TE véleményed volt vazze'
egyébként neked meg most kuss legyen, mert egy tetves képet nem tudtál kitolni magadból! megrovás fenyítés meg minden.. nálam legalább az 5let jó volt.. a kivitelezést pedig utólag javítottam és azé' szerintem úgy már jó kép lett.. mellesleg ahogy írtam, nálam Zoli deszkás képe a nyerő.. szóval szedjed össze magad...

LX
A homeless-es kép vágása direkt ilyen? Mármint hogy deréktől felfelé van a crop?
Annyiban talán igaza van LX-nek, hogy érdekes a csáje mögötti háttér, és az árnyékok, így egy picit oldalra raktam volna a képen. De ez megint csak olyan dolog, hogy ki-mit lát meg abban a pillanatban.
Szerintem a héten Zoli nyert, de nem a fő művével, hanem a homeless-es képpel. LX képe viszont maradandó retinasérülést okozott, így az is felejthetetlen volt számomra! Néha még mindig felriadok, és látom a leányt a háttértől élesen elütő kontrasztokkal...
290 a beer?
Hun van ez...?
Ezt szerintem nem excelből lőtted.
Ezt word-nek nézem, mert sok az írás, meg a felirat a motoron.
jó vót a szülinapot, okádtam egész hétvégén
voltam azé a slovakiaringen is
gyönyörű fénykép! falra vele
Pedig egyik kép sem "megrendezett", vagy beállított. Jókor, jó helyen... Ennyi.
Amúgy meg köszi az észervételeket.
Ahojtye Zoltán

tetszik a fotó.. érzek benne mondanivalót.. azonban.. ha lehet egy észrevételem.. kompozíció ügyileg.. szerintem (ami qrvára nem jelent semmit, mert nem vagyok fotós vagy ilyesmi.. ) jobb lett volna a kép ha nem teljesen középen van a csinos hölgy, és nem teljesen szemben.. így nekem olyan kicsit megrendezett hatása van.. persze ettől még tetszik, csak ez a gondolat ötlött fel bennem.. a gördeszkás képet viszont fenntartások nélkül szeretem! Nálam az az igazi.. még ha csak fél deszkás is van rajta.. nekem úgy jó ahogy van..

LX
megdicsértem én is
Nekem ez jobban teszik, mint a fényképező menyecske.
Én nem like-oltam, csak stoppolok.
És azt is randomszerűen.
Azt már like-oltad is...
Adatok:
D200+AF180/2.8
ISO:100
1/125
F:5
Felrakod a biciklis hajléktalant is?
Érdekel.
Aztán értékelek.
Szóval nyilván nem lesz sokkoló hatású a képem, hiszen csak egy elkapott pillanat.
Úgy volt, hogy ezt a hetet kihagyom, de aztán mégis sikerült szerdán sétálgatnom 2 órát a városban, géppel a nyakamban. Persze, nehezítésként 1db, 180mm-es optikával indultam neki. Ebben az időben készültek mind, a biciklis-hajléktalan, a gördeszkás, a kukások, stb...
De akkor, ott, elsőre nekem ez a kép volt az, amire azt gondoltam, hogy na megvan, mehetek dolgomra, megvan a "pályamű".
Íme:
Dehogy. Ez az androidon futó win3.2 emulátorral. És szigorúan tömörítve!
Ezt elnézve, szerintem ez még az office 97-el készült.
Van valakinek tapasztalata ezzel:

http://www.220volt.hu/Tamron+S...
Nekem egy képem van.
De még hozzá sem nyúltam. Semmi időm nem volt erre a héten.
De fel fogom rakni, max kifutok a határidőből, és versenyen kívül.
És még tartogatok egy képet estére is, én azzal nevezek a heti versenybe, bár egy kicsit meginogtam, hogy inkább a "homeless-bicikli-párocska fekete-fehér" képemmel kéne indulnom...