kössz az infót
nézegettem van sok féle meg ojant is találtam amit kicsire össze lehet csukni
egyenlőre még nem veszek
hever nemrég vett valami álványt előbb megnézem azt hogy mijen mert eddíg nem láttam közelről ijeneket
2009-ben vettem, hama mittomén, állvány, legolcsóbb, ki lehet húzni a lábait, elbirja még a 70-200 f2.8-as obim is, szóval neked tökéletes lesz lehet hozzá venni gömbfejet is meg kockafejet is stb.
hátizsákba nem fér bele összecsukott állapotban
erről a hama álványról egy kicsit bővebben írjál nekem néhány dolgot, bridge gépem van ahhoz kellene
pontosan mi a tipusszáma vagy neve?
neked mióta van meg?
egy normál hátizsákba belefér?
A Cullman-okkal vigyázz. Illetve biztos van ebből is jó, de az sem lesz olcsó. Akkor már inkább gyűjtögess egy Mannfrotto-ra. Sajnos lecsúsztad, mert az elmúlt hónapban voltak akciók is, az 50ezres 190Xdb+gömbfej kombó 30párezerért volt kapható.
De beszélj Zemával, ő nagyon dícsérget vmi kínai/koreai koppintott statívot, az nyilván jó áron lehet ebay-ről.
pedig azt akartam kitalálni, hogy "faszság" lelőtted a témámat.. a mostanira még nem sok 5letem van... egész nap faxom conferencia call-okban ülök.. nem vmi kreatív hangulat..
jjaajjj.. már megint az aaarc... szerintem neked már akkor kész voltak a képek amikor feldobtad a témát.. tuti, hogy a képhez találtad ki a témát! Zema monnyon' le... ez plágium... hhmm... lehet, hogy csak egy logo-t pakoltál rá oszt' akkor már kész is?!
nézegettem van sok féle meg ojant is találtam amit kicsire össze lehet csukni
egyenlőre még nem veszek
hever nemrég vett valami álványt előbb megnézem azt hogy mijen mert eddíg nem láttam közelről ijeneket