Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz az infót
nézegettem van sok féle meg ojant is találtam amit kicsire össze lehet csukni
egyenlőre még nem veszek
hever nemrég vett valami álványt előbb megnézem azt hogy mijen mert eddíg nem láttam közelről ijeneket
2009-ben vettem, hama mittomén, állvány, legolcsóbb, ki lehet húzni a lábait, elbirja még a 70-200 f2.8-as obim is, szóval neked tökéletes lesz lehet hozzá venni gömbfejet is meg kockafejet is stb.
hátizsákba nem fér bele összecsukott állapotban
erről a hama álványról egy kicsit bővebben írjál nekem néhány dolgot, bridge gépem van ahhoz kellene
pontosan mi a tipusszáma vagy neve?
neked mióta van meg?
egy normál hátizsákba belefér?
Azért nem egészen ugyanaz a stabilitás kérdésköre egy monopod és egy tripod esetében.
nekem van egy 5ezres hama állványom, tökéletes
+ 1 cullman monopod ami kurva jó volt addig amíg el nem bsztam
na ne haragudj.. de engem nem háborít fel, hogy meleg vagy.. toleráns ember vagyok... de azt hiszem a közös motorozás így felejtős..

LX
ez a valódi neve? Bárbara Zem(kov)a ? mindig tanulok..

LX
nem tudom mi a problémád vele..

LX
A Cullman-okkal vigyázz. Illetve biztos van ebből is jó, de az sem lesz olcsó. Akkor már inkább gyűjtögess egy Mannfrotto-ra. Sajnos lecsúsztad, mert az elmúlt hónapban voltak akciók is, az 50ezres 190Xdb+gömbfej kombó 30párezerért volt kapható.
De beszélj Zemával, ő nagyon dícsérget vmi kínai/koreai koppintott statívot, az nyilván jó áron lehet ebay-ről.
Valahol olvastam, hogy ha valaki valamin felháborodik, az azért van, mert igaz...
És még felháborodott mikor azt mondtam, h meleg...
De ebbe úgy látszik beletenyereltünk...
Látom ma az állvány volt a téma, hát nekem még semmilyen nincs, de szeretnék egy Cullmann-t.
Szerintem rendben van, Bárbara...
Okoska, ami az adatlapodon van flickr link, az szerinted rendben van...?
Az ötletem már nekem is megvan, csak azt nem tudom még, hogy mikor sikerül meglőni. De rajta leszek...
de én igenis menőzni akarok! konfkóólll az menő.. énis.. akkor a fotón is egy döglöttvéreshalottcsírke van meg egy élő?

LX
Na ne menőzz itt a konferencia kóllokkal.
Én meg a sor mellett ma már a 2000-edik csirkét vágom ketté.
pedig azt akartam kitalálni, hogy "faszság" lelőtted a témámat.. a mostanira még nem sok 5letem van... egész nap faxom conferencia call-okban ülök.. nem vmi kreatív hangulat..

LX
És mellesleg jövő héten Te mondasz témát, úh kezdj el erősen gondolkodni, ne valami faszság legyen!
Bár a témára AKÁR lehettek volna képeim, de ezek MA készültek...
(mármint az exif átírása...)

jjaajjj.. már megint az aaarc... szerintem neked már akkor kész voltak a képek amikor feldobtad a témát.. tuti, hogy a képhez találtad ki a témát! Zema monnyon' le... ez plágium... hhmm... lehet, hogy csak egy logo-t pakoltál rá oszt' akkor már kész is?!

LX
Halkan jegyezném csak meg, h megvannak a képeim az eheti témára....
rendben.. ezért még fizetek is neked... mindig is akartam ilyen fotót magamról..
nekem p ring nagy kedvenc..

LX