ez a szánkós jó volt.. na de azért nem feltétlenül.. talán szivesebben ad ki érte pénzt az ember, ha hibátlan a darab, mintha össze-vissza lenne hányvafosvaszánkózva..
na de viccet félretéve.. eladó a táska, ha érdekli ismerősöd akkor beszéljünk.. (mindenáron nem akarom eladni.. nem kér enni.. ergo valami win-win árat kell találni.. )
Segítek: nekem van már egy.
De egy haveromat lehet érdekli.
Ha már kibontottad a csomagolást, akkor tökmindegy, hogy azóta használtad-e, vagy azon szánkózol-e 5 éve...
nálam ezek vannak a teszkós szatyorban :
- alkatel HD full 5
- 70-200
- halszem 8mm
- 5 kókuszrúd
- 1 redbull
- egy 0.5os 2 bubis svájci víz
- 1db gömbrágó
Amúgy sztem nem járható út a kisebb táska, kevesebb cucc kombó.
Én akárhányszor mentem fotózni, mindig hiányérzetem volt ha vmit nem vittem az alább felsoroltakból. Inkább cipelek nagyobb táskát, meg több cuccot, de legyen nálam minden.
a derekadon is van egy pánt amit be tudsz csatolni, és amikor megfordítod, akkor a táska gyakorlatilag a combodon támaszkodik fel.. nekem meglepően stabilnak tűnt... de nekem a 200-as van..
Flipsideból is van 400-500-as. Az nagyobb.
Kérdés, hogy ha elforgatod, akkor mennyire stabil, mennyire áll meg előtted "asztalként". Nem bicsaklik le? Mi tartja?
na igen... ez is egy megoldás... nem nagyon van olyan mellényem, amibe elfér pl egy 70-200.. vagy a 24-70.. legalábbis nem biztonságosan..
ami jó volt obicseréhez, az a lowepro flipside.. azt magad elé lehet forgatni, és mivel a hátad felőli oldalon nyitható, ezért ha a derekadon be van csatolva, akkor úgy viselkedik mint egy asztal.. csak abba nem fér bele minden cuccom..
Én a Slingshottal úgy oldom meg, hogy a fotózás helyszínén az váz egy obival már a nyakamban van, és a váz helyére rakok még 1-2 obit, mert ahhoz a zsebhez hozzáférsz. Ha előrefordítom a táskát, akkor onnan ki tudom venni. Emellett a T alakú hely két száránál, a legfelső zsebek szintén hozzáférhetőek úgy, hogy nem kell a zippzárt teljesen kihúzni.
Én az obicserét úgy oldom meg, hogy fotózni mindig oldalzsebes nadrágban, és/vagy zsebes mellényben megyek, és az obikat a zsebembe rakom. Ahhoz nem veszem le a hátizsákot.
előre fordítom, kiveszem a vázat obival.. addig rendben is van.. de utána már nem férek hozzá az obejktívekhez, csak ha kinyitom végig a zipet... felűlrő (vagy oldalról ahogy tetszik..) nem férek hozzá az obikhoz... már ha ez most érthető volt... de ha van okos 5leted, akkor azt örömmel olvasnám..
ennyi az új, free shippinggel...