Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én stabil 20 fok alatt nem motorozok, igazából nekem is májusban kezdődik a szezon, Phoenix + Pring nekem messze van, szóval a Hringen, meg SKRingen tudlak fotózni menet közben, úgy hogy bevárlak 03-nál, és ergo meg kell fordulnom az ülésben, lapon, hogy tudjalak szemből, és oldalról svenkelni...
Persze, h nem.
Érdemes a Horusbennu-t nézegetni, mondom. Mindent lemásolnak ami jó, és 1/3-ad áron adják.
Van egy ilyenem, kurva jó, pici, erős, stabil.
550D + portrémarkolat + 2 akksi + nagy obi + napellenző + vaku alatt meg se moccan, és mindenre fel tudod tekerni.
ez tényleg nem hangzik rosszul..

LX
jaja.. háttal ülve ugye? Teee... arcosharcos... de nem vagyok semmi jónak elrontója.. áprilisban nem tudok menni még sehová.. májustól már esélyes lehet.. nálam még Phoenix játszik..

LX
Akkor szólj, és támadjunk 1ütt, az időnk ugyanaz, majd jót versenyzünk.
Bár nekem csak azért 03, és nem jobb, mert közben fotózok is...
ugyanaz 1/3 áron nem jó?
http://www.ebay.com/itm/HorusB...

Örülök, h segíthettem...
na... mesélj...

LX
Látnád a többit...
naja.. sajnos nem tudom megcáfolni.. de az is lehet, hogy az R6R aggresszív stílusával nem tudok megbarátkozni.. Mellesleg Kawáwal is akkor voltam a leggyorsabb, amikor könnyedén lazán motoroztam, és nem az időre fókuszáltam... csak nem kellett volna pofára esni utána..

LX
ez is szép kis gyűjtemény.. egy gorilla hiányát érzem néha... talán azt kellene még beszereznem.. mondjuk 3 kilót legalább el kellene bírnia..

LX
Akkor szar vagy. Ennyi.
Nekem akkor jött a sokkal jobb idő, amikor leszartam, nem az időre mentem, és mégis minden köröm jobb lett, mint az előtte való pb-m.
Mondjuk R1-el más, bután, erőből motorozok, de a 03 így is meglett.
ja, és én is hasonlót tervezek... Svéd féle mutatványokom motorozgatni..

LX
Béla beállította... nem gondolom, hogy azzal lenne a gond.. max finomhangolni kellene.. de én meg nem vagyok azon a szinten, hogy ennyire érezzem.. lehet, hogy stílust kellene váltanom.. vagy csak nem görcsösen akarni a jobb idő..

LX
Az enyém egy Mannfortto 190XD láb. Nehéz, mint a dög, de cserébe stabil. Ezen van egy szintén Manfrotto 322RC gömbfej, ami annyiban spec, hogy ugynevezett joystick rendszerű. Ezt egyben 35ezerért lőttem az indexen, persze használtan, mindössze a cseretalpat kellett kicserélni, kicsit ki volt kopva a csavarja.
322RC
Emellett van még egy csere klasszikus gömbfejem is, amit szintén az indexen lőttem, egy Manfrotto 2D fejjel együtt, ami meg pont jól jött a monopodra és a 2 fej együtt volt 15ezer.
Aztán van egy Cullmann Nanomax 260-as állványom is, na ez teljesen kihúzva a világon semmire sem alkalmas, illetve nekem kevés, csak kisebb gépekhez javasolnám, komolyabb súlyt nem bír stabilan. Nekem ez vésztartalék gyanánt rendszeresítve van a kocsimba, meg ha kirándulás van, ezt még lehet cipelni és a bridge gépemet simán elbírja.
Meg persze van még egy GorillaPod, ami elbír már egy közepes vázat, meg van 2 pici Gorilla is, amire vakut, gopro-t lehet szerelni, mert többet max függesztve bírnak el.
De volt nekem is egy könnyű, alulábas noname statívom még a Porst-ból, az például stabilabb volt a Cullman-nál, sajnálom is, hogy elajándékoztam.
pedig jobb motor az R6. Vidd el Bájóhoz, h lőjje be a futóművet, lehet, h az a gond.

Nekem az idei taktikám az az, hogy csak a Svéd, vagy egyéb külföldi nyíltnapokon veszek részt, 100-120 EUR / nap áron, nem fogom gazdagítani a buzeránsokat itthon 15,000 / 3*20 percekért.
SloRing, meg Hring.
tavaly szezon közepén leszakadt egy 2 cm-es porc a térdemben, és műteni kellett.. szóval nem működő térddel kicsi volt a motiváció.. meg valahogy nem sikerült az R6R-re ráéreznem.. pedig öklincc TTX van a segge alatt, de a Kawáwal könnyedebben motorozva gyorsabb voltam.. és nem tudtam még megfejteni, hogy miért.. szóval most nem túl nagy a lelkesedés.. de még lehet összeszedem magam.. motor meg addig elvan magának.. nem kér enni.. eladni nem érdemes, mert qrva nagy bukta.. majd esetleg májusban összeszedem magam, és akkor go.. de versenyt nem nagyon tervezek.. inkább csak "edzés" motorozás..

LX
Akartam is kérdezni, miért nem motorozol már?
Öreg vagy, mi?
az a rocktstar volt vazze'... egyébként pedig nem számít, me' nincs bár ha eladom az R6R-t akkor tudok venni egy 5 D mark III-at.....

LX
Nem arról volt szó, h neked nem számít a pénz...?
naja.. 80párra még azt mondanám, hogy esetleg.. de ami van nekem, az alu, és ahogy néztem ua-t tudja mint a karbon, csak persze nehezebb.. ja, és 3 szekciós.. ez van 40X volt.. emlékeim szerint..

LX
nah.. tisztázzuk.. 2 db táskám van..
1, slingshot 302. Ebben elférek. Bár további obiknak már nem igazán van hely benne.. (lehet, ha még egy picit átrendezném, akkor bele lehetne még vmit préselni..
2, van egy flipside 300 (!) ez eladó. Ebben már nem fértem el. (c pic.)

LX
Vagyis ez nem az, mert az enyém 4 szekciós.

http://www.tripont.hu/termek/m...

123,000.

Ehhez képest a nyolcvanpár király ár volt.
Most flipside, vagy slingshot?

És a 300-ban nem férsz el?
Nekem 200 van, és az kicsi.
Itthon 110e körül van, én 80-ért jutottam hozzá Szlovákiában.
Eredeti elképzelés szerint azt akartam, hogy férjen bele a gömbfej, és az állvány 100-ba, de ez végülis nem jött össze, viszont ennek mikor megláttam az árát, akkor revidiáltam a 100e-s összeghatárt. És nagyon szeretem. Állványt egyszer kell megvenni.

A Horusbennu - bár mint brand ismeretlen - egy dél-kóreai márka, és kurva nyomott áron adnak profi cuccot. Nézd meg amit alább linkeltem, görgesd lejjebb, és látni fogod mi-mindent tud az állvány. Nekem semmi bajom nincs vele, azért vettem a Manfrotto mellé, mert én szeretem az urban exploration-t, ahol sokszor dzsuvában, kövek között fotózom, odaütöm stb, és erre sajnáltam a Manfrotto-t, és akartam egy olcsóbb karbon állványt. Aztán ahogy használtam mindkettőt rájöttem, h semmivel nem tud többet ennél, a különbség a brand-ben van, és talán karbon minőségén. Ez is hihetetlen stabil, monopoddá alakítható, nagyon könnyű, és kétszer annyit bír el súlyra, mint a Manfrotto.

Ehhez használok egy Giottos gömbfejet, de ezek örökéletű darabok.