Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen. új.. de itthon még nem forgalmazzák.. úgy kellett rendelni interhálózatról.. és fix obivankenobival van.. nem lehet kivenni belőle..

vazze' gyök2-nek sem neveztek még még szerencse, hogy nem gondolom magam fotósnak...

LX
mp3-ba is lehet fotózni ?
RAW-ban fotózol?
Ez valami újabb teló?

Én csak azért mondtam, h ne az elsőre fókuszálj (még ha neked az is tetszik), mert minden magát fotósnak hívó gyök2 oda fókuszálna...
Azé nagy buzi (értsd: meleg) vagy, hogy az én hidas képemnél meg oltottál, mert nem volt tükörsima a vízfelszín! A tieid se azok bmeg!
köszi az tetszett a népnek is flickr-en.. de a legnépszerűbb a sütis kép volt...

LX
az Zesti hidas az klafa !
a második képnél ha manual fókuszt használsz akkor rajzol fasza köröket a háttérbe
azt hiszem volt olyan is a RAW-k között.. vmiért nekem ez jobban tetszett.. meg is nézem, hogy van-e olyan RAW...

LX
köszi. Értékelés gyanánt is azt írták, hogy mehetek haladóra.. örültem is neki.. mégiscsak szakember írta..
csak mondták, hogy mosmá' vegyek vmi híd gépet, mert akkor a sok megpikszelvagymi majd feldobja a lánchídról készült képeimet..

LX
A kettes kép kurva jó, de úgy ütne még nagyobbat, ha nem az első hengeren lenne a fókusz, hanem a másodikon!
Jók.
Tényleg.
Én azt mondom, hogy most már válthatsz a kompakt Alcatelről vmi bridzs gépre. Az azért jó, mert kártyázni is tudsz vele.
na most...
köszi
nem tölti fel ez a homokvár..

LX
és nem töltötte fel a +!/+%=/+!%/....
na lássuk... egyenként..

LX
Mehetsz!
na tessék.. azon 20 képből van, amit beküldtem véleményezésre hogy mehetek-e haladó tanfolyamra a kezdő kihagyásával...

LX
aszittem'háhö az a spejz ájtája...
Mondtam, hogy nem győzött meg senkit, azt se tudjuk mi az...
ja, és nem nyitott ajtó volt.. vazze.. pedig mennyit dolgoztam vele.. nem értékeled a munkámat.. el is vagyok keseredve...

LX
az egy szív volt te vakegér..

LX
Túl sokat fecsegsz, most már mutass valamit a képeidből is...!

Eddig csak egy homályos pacát láthattunk vmi pillangóformáról egy nyitott ajtóban, az meg nem győzött meg senkit...
Zema, ez mind igaz-. És szerintem is biztonságos az e-bay.. de.. mert mindig van de.. egyik ismerősömmel pár hónapja történt, hogy nem érkezett meg amit rendelt.. azt már nem tudom megmondani, hogy végül a pénzével mi lett. (viszonylag kis összegről volt szó..) eleve mondjuk kellemetlen, hogy utána kell járni mert történt valami.. posta is bőven bekavarhat.. stb.. én vhogy egyébként is utálok várni a cuccokra.. (buktam is már emiatt egy rakás péntz szerintem..) no.. de a lényeg az, hogy e-bay jó dolog,, egyetértek vele.. nem kell meggyőznöd haverodat meg ha érdekli a táska akkor szólj oszt' ennyi.. (ha meg nem, akkor elvan' ott magának.. már a táska.. nem a haverod.. )

LX
Ha eladó vagy, akkor van e-bay buyer protection, és PayPalCase. Ha nem kapod meg a rendelt árut,vagy ha teljesen mást kapsz, akkor kifizetik. Emellett ha top rated seller-től vásárolsz, ilyen nem történik, mert fontosabb egy x (10) ezer rekorddal rendelkező eladónak, h ne legyen negatív értékelése, illetve nem kockáztatja a top rated kategória elvesztését.
pont erre amit írtál... nem nagy.. ez tény, de van.. ez is tény..

LX
Rizikó?
Mire gondolsz?

120 feletti tranzakciónál járok (vevő, eladó egyaránt), és eddig 1 esetben szívtam azzal, hogy nem jött meg áru, és két esetben voltam nem megelégedve az áruval.
persze.. ez is egy opció.. És amikor kibontod, akkor pont olyan lesz mint az enyém.. kb annyi pénzért ja, és persze azért némi rizikó van az e-bay-en..

LX