köszi. Értékelés gyanánt is azt írták, hogy mehetek haladóra.. örültem is neki.. mégiscsak szakember írta..
csak mondták, hogy mosmá' vegyek vmi híd gépet, mert akkor a sok megpikszelvagymi majd feldobja a lánchídról készült képeimet..
Zema, ez mind igaz-. És szerintem is biztonságos az e-bay.. de.. mert mindig van de.. egyik ismerősömmel pár hónapja történt, hogy nem érkezett meg amit rendelt.. azt már nem tudom megmondani, hogy végül a pénzével mi lett. (viszonylag kis összegről volt szó..) eleve mondjuk kellemetlen, hogy utána kell járni mert történt valami.. posta is bőven bekavarhat.. stb.. én vhogy egyébként is utálok várni a cuccokra.. (buktam is már emiatt egy rakás péntz szerintem..) no.. de a lényeg az, hogy e-bay jó dolog,, egyetértek vele.. nem kell meggyőznöd haverodat meg ha érdekli a táska akkor szólj oszt' ennyi.. (ha meg nem, akkor elvan' ott magának.. már a táska.. nem a haverod.. )
Ha eladó vagy, akkor van e-bay buyer protection, és PayPalCase. Ha nem kapod meg a rendelt árut,vagy ha teljesen mást kapsz, akkor kifizetik. Emellett ha top rated seller-től vásárolsz, ilyen nem történik, mert fontosabb egy x (10) ezer rekorddal rendelkező eladónak, h ne legyen negatív értékelése, illetve nem kockáztatja a top rated kategória elvesztését.
120 feletti tranzakciónál járok (vevő, eladó egyaránt), és eddig 1 esetben szívtam azzal, hogy nem jött meg áru, és két esetben voltam nem megelégedve az áruval.
persze.. ez is egy opció.. És amikor kibontod, akkor pont olyan lesz mint az enyém.. kb annyi pénzért ja, és persze azért némi rizikó van az e-bay-en..
vazze' gyök2-nek sem neveztek még még szerencse, hogy nem gondolom magam fotósnak...
LX