persze ez a szöveg meg gugli fordítóval..
és különbenis... nem is pályázok többet mert nem én nyertem.. határidőn kívűl volt és és? Akkor már nem is lehet az enyém a 5D MKIII fődíj? meg azért mert Zema fotózott egy hidat vazze'? Egy szaros telefonnal.. vazze.. én legalább egy okostojás telefont használtam.. sokkal jobb száloptika van benne.. sokkal szebb vagyok emiatt.. na.. hol itt az igazság? Perelni fogok.. különben is.. Zema smittelte azt a képet.. én tudom... vizsgáljuk meg...
Igen az összes képen az alábbiakkal készült:
- Alcatel One Touch Easy,
- IBM AT 286DX, 512Kb ram,
- Romashopp CS-1,
- Chuck Norris Bridge plug-in,
- half moon and quarter moon plug-in,
- reflection everywhere plug-in,
- how the capture any kind of moving object plug-in,
- night brush collection,
- clouds brush collection,
- Colour enchancer tool,
- Water (Danube River v2,1,2) tones plug-in,
- Light trail maker to Lightroom plug-in,
Én is teszek már fel képet, jó mondjuk ez nem mostani, de ha már fény, akkor cipő, ö vagyis fény. De az is megeshet, hogy csak én látok fényt és mindenki más egy cipőt, ha valaki meg a cipőt sem látja, ott már komoly gondok vannak...
Nálam Zema nyert, de épphogy.
Második BadZoli reflektoros képe megosztva Balusk8 ablakból kihajolós képével. Nem is gondolná az ember, hogy Alcatellel miket lehet.
Harmadik w1II1 képe, mert szép színes.
megígértem, hogy készítek egy képet. Bár már késő, azért feltöltöm. (kicsinyített verzió.)
Zema első Megyerí híd fotójára s(z)avaznék.. (már ha tehetem. )
Szerintem nem a "győzés" a lényeg. Inkább az, hogy átgondolt, végigvitt projektképek készüljenek adott témákban, lehetőleg hétről-hétre minél több és ne csak a szokásos hétvégén elpukkantott képek.
Automata funkcióval lőtted?
Sztem próbáld meg rekeszprioritásos üzemmódban (Av, A), mert tájképhez szűk a blende. Ezt a képet min. f8-12-vel lőttem volna el, vagy ahhoz, h minden éles legyen f20 felett. Az első képen az ISO 1600 látványos zajt okoz, és haza is vágja a képet, próbáld meg az ilyen témákat állványról lőni, vagy lerakni valahova a gépet!
És neked is azt javaslom, hogy a középen a horizont típusú beállításokat kerüld, plusz úgy komponáld meg a képet, hogy nem lóg bele semmi, vagy ha nem lehet, akkor utána vágd ki!
LX
"múlt / jövő"
Gondolok arra, hogy valami ami a múlttal kapcsolatos, valami, ami a jövővel, vagy a kettő együtt. Lehet átvitt értelemben is.
Jövő hét keddig, tehát még benne lehet a húsvét hétfő is.
és különbenis... nem is pályázok többet mert nem én nyertem.. határidőn kívűl volt és és? Akkor már nem is lehet az enyém a 5D MKIII fődíj? meg azért mert Zema fotózott egy hidat vazze'? Egy szaros telefonnal.. vazze.. én legalább egy okostojás telefont használtam.. sokkal jobb száloptika van benne.. sokkal szebb vagyok emiatt.. na.. hol itt az igazság? Perelni fogok.. különben is.. Zema smittelte azt a képet.. én tudom... vizsgáljuk meg...
LX
- Alcatel One Touch Easy,
- IBM AT 286DX, 512Kb ram,
- Romashopp CS-1,
- Chuck Norris Bridge plug-in,
- half moon and quarter moon plug-in,
- reflection everywhere plug-in,
- how the capture any kind of moving object plug-in,
- night brush collection,
- clouds brush collection,
- Colour enchancer tool,
- Water (Danube River v2,1,2) tones plug-in,
- Light trail maker to Lightroom plug-in,
Második BadZoli reflektoros képe megosztva Balusk8 ablakból kihajolós képével. Nem is gondolná az ember, hogy Alcatellel miket lehet.
Harmadik w1II1 képe, mert szép színes.
Mi lesz az új téma?
a hold az fotosop ?
megígértem, hogy készítek egy képet. Bár már késő, azért feltöltöm. (kicsinyített verzió.)
Zema első Megyerí híd fotójára s(z)avaznék.. (már ha tehetem. )
LX
Én már tűkön ülve várom Zema témajavaslatát!
Sztem próbáld meg rekeszprioritásos üzemmódban (Av, A), mert tájképhez szűk a blende. Ezt a képet min. f8-12-vel lőttem volna el, vagy ahhoz, h minden éles legyen f20 felett. Az első képen az ISO 1600 látványos zajt okoz, és haza is vágja a képet, próbáld meg az ilyen témákat állványról lőni, vagy lerakni valahova a gépet!
És neked is azt javaslom, hogy a középen a horizont típusú beállításokat kerüld, plusz úgy komponáld meg a képet, hogy nem lóg bele semmi, vagy ha nem lehet, akkor utána vágd ki!
Neked mi a véleményed a képekről?