Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ezzel is ellennék.
http://www.220volt.hu/Canon+EF...

Kéne egy ultra nagylátós fix.
El is hiszem.
Én még nem nagyon éreztem hiányát másnak mint ami nekem van, de biztos nagyon klassz egy fix 50.
Bár ugyanígy jó lenne egy 600 mm is.
Az 50 tipikusan az "all purpose" obi.
Szerintem 50, bár én anno filmes gépnél igyekeztem megszabadulni tőle, utólag nagyon bántam. De mostmár újra van.
Még ő jó játék lehet.
http://www.220volt.hu/Canon+EF...
Én használtam 1,8-as 50-est, most 1,4-es USM van.
És nagyon szeretem. 50 mm szinte mindenre jó, de mellé van egy 35 mm-es is f2-vel, az esetek jelentős részében ezt a két obit használom.
és te ezt érted? nekem nem ment...

LX
2,8 az a veszélyes zóna. Azt jelenti, hogy munkavégzés közben 2,8 m-en belül tartózkodni tilos.
Azért is szeretnék egy 1,2-es obit, mert akkor tudnék beszélgetni néha valakivel fotözás közben.
Na ezt jól megírtam. Szóval nincs még fix-em, de egyszer szeretnék.
A 2,8 az a mérete? Ekkorára zoomol? 2,8 méteres lesz? Na oda aztán kell erőkar.
Gondolkodtam már rajta, de még nincs egy EF 16-35 MK II 2,8 -am, meg egy EF 70-200 Mk II 2,8-am van összesen ami objektív.
Nem tudom, hogy 50-es vagy 85-ös lenne jobb nekem 1,2-ben. Valszeg az 50-es.
na azt el tudom képzelni... ez a 70-200 egyébként is egy nagyon jól sikerült széria szerintem...nekem ugyan csak az F4-es van, és az is stabi nélkül, de ennyi pénzért nagyon megérte...

LX
Fix obikat nem használsz?
Még jobban tudod rekeszelni őket. Vmi 1,2-est.
Azért a Mk IV az új Mk II 70-200 2.8-al gyönyörű képet ad.
Még nem elérhető.
azé' így is utállak.. bár 1Dx-ért mégjobban utálnálak.. mondjuk az talán még nincs is itthon... vagy már elérhető? (már csak azért, mert akkor veszek kettőt... )

LX
1D Mk IV-re.
2D-re vazze'
(esetleg 1DX? )

LX
Üdv az uraknak .A fényhez versenyen kívül és ráadásul régi... De BGábor800 vakujával készült....
1D-ről mire?
na mosmá' akkor elő a farbával, hogy mire.. csak tudjam, hogy érdemes energiát ölni a képbe... (és, hogy tudjalak utálni... )

LX
Nem rossz ötlet.

Nemrég cseréltem.
legalább hasonló csukában szaladgálunk..

LX
még télen, a nagy hóban néztem ki a helyet, quadozás közben: eddig kellett várnom, hogy motorral bejuthassak oda ez egy ilyen hosszútávú projekt, ha el nem felejtem a hosszú táv alatt